::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 163
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 870
Ивче, благодаря за подробния отговор Flowers Hibiscus

Ще ги търся и двата. Много обичам вкуса и аромата на круша, и останалите изброени съставки.
Чаят с круша и смокиня ее уникален ❤
Този другия не го знаех, трябва да се пробва.

# 871
Ивето ме е изпреварила...да, този е чая с крушата и карамел.

# 872
Чаят с круша е още в началото на магазина вдясно, най-напред са кафетата и след това чайовете. Имай предвид, че в един кашон има различни видове и трябва да поровиш.  Laughing
Имам формата за кекс с ILAG покритие, не се е обелила.  Peace

# 873
И аз в Лидл всеки път оставям 50-100 лв за нищо съществено и се учудвам на дискусията, която сте заформили за бедни ли е, не е ли. Дрехи рядко купувам от там, в повечето случаи и да се излъжа да взема нещо, след като го пробвам, го връщам.
 Радвам се, че пускат сешоарите най-после, в четвъртък след работа дано успея да купя. Трябва ми и за мен, и за подарък.

Последна редакция: сб, 16 дек 2017, 13:40 от _Smile_

# 874
  • София
Чаят с круша е още в началото на магазина вдясно, най-напред са кафетата и след това чайовете. Имай предвид, че в един кашон има различни видове и трябва да поровиш.  Laughing
Имам формата за кекс с ILAG покритие, не се е обелила.  Peace

Благодаря за напътствията 😊

И аз имам формата за кекс и не й е паднало покритието.

Хвърлила съм око на тази йонизираща четка..

# 875
Какво значи йонизираща? Не е ли просто маркетингов трик?

# 876
  • Стара Загора
Тази сутрин бяха оставили новата брошура и око ми хвана часовника в розово злато с гривна към него. Ще помисля дали да отида до магазина в понеделник. Кутиите за бижута също са много красиви, но вече нямам къде да слагам. Иначе пълнеж за една имам, хаха. Цената им е доста прилична, като знам в магазините за подаръци и кожени изделия по колко са.....

Относно чайовете - Lors Nelson пускат страхотни коледни емисии в чужбина, но тук естествено не ги продават.

Имам ройбос с ябълка и канела, само ябълка и канела, Пина колада....
http://3.bp.blogspot.com/-xLsrSp-IcAI/VpOjViYICWI/AAAAAAAA_jc/Mm … 1600/IMG_7668.JPG

Приятелка всяка Коледа ми изпраща различни видове и много им се радвам. Не пия кафе и винаги трябва да съм заредена с различни видове. Blush
http://3.bp.blogspot.com/-xLsrSp-IcAI/VpOjViYICWI/AAAAAAAA_jc/Mm … 1600/IMG_7668.JPG

# 877
Този часовник и аз го загледах. Ще видя циферблата колко е голям. Иска ми се по-малък. В момента съм с часовник с голям циферблат и силиконова каишка....но ми идва груб и твърде спортен. Ще ми се нещо по-елегантно...

# 878
  • София
Какво значи йонизираща? Не е ли просто маркетингов трик?

Абе знам ли хахаха Simple Smile
Уж йонизирането прави косата по-мека, гладка и повечето нови сешоари ги правят с такава функция.

То не пречи да се пробва, нали има опция да го върнеш, ако не струва пет пари.

Аз миналата година си взех горещата четка. И съм много доволна.

# 879
  • оттам, откъдето започва България
Ивче, благодаря за подробния отговор Flowers Hibiscus

Ще ги търся и двата. Много обичам вкуса и аромата на круша, и останалите изброени съставки.
Чаят с круша и смокиня ее уникален ❤
Този другия не го знаех, трябва да се пробва.

Чаят Круша и Смокиня, Ройбос и Касис и цвят от бъз в момента е на промоция в К. от 1,57 лв. на 0.99 лв.
На фирма GT Premium е, ако има значение.

# 880
Снощи се отчетохме с памперс гащи, бодита, чорапогащник и от тънките панталонки, защото ги използвам за пижамки. Надявам се бодитата да не се раздърпат около врата. От чорапогащниците съм доволна. С такива изкарахме миналата зима. Мекички и еластични са. Взех едно детско куфарче с инструменти, че беше намалено.
ММ взе прожекционна лампа, която ще върнем, защото не е това, което очаквахме. Нищо не осветява, а само прожектира една картинка.

От другата седмица си харесах бодита за мен. Чашките дали са с повдигащ ефект?

Днес ще ходя да видя машинките за подстригване. Питах по-рано за отзиви в темата за нея, но никой не отговори. На Remington е и не знам дали е ок за тези пари.

# 881
  • София
Дидка, жалко, че нямам Кауфланд наблизо.

Мен малко ме дразни тая политика на магазина, че ако искаш да се добереш до нещо, трябва да се паркираш там в ранни зори. Вярно, много е сполучлива. Защото човек постоянно е нащрек и не се мотае много, ако иска да купи нещото.
Ама е неприятно и стресиращо.
Но за тях е екстра. Всичко им се продава за миг. Добре са го измислили.

И това, че за нас Лидл е кварталният магазин, а не може да си купиш нито риба, нито агнешко просто ей така.. ц ц

# 882
  • Пловдив
Някой виждал ли е останал фондан в магазините Лидъл - Пловдив ?

# 883
Имам машинка за постригване на Силвър Крест. За мен е доста зле, ако трябва да сравя с един Филипс, който е на поне 8-9 години. Взех на СК, защото може да се ползва без кабел, но според мен не постригва особено добре. А Ремингтън си е хубава марка, но не мога да кажа нищо конкретно за този модел

# 884
Снощи се отчетохме с памперс гащи, бодита, чорапогащник и от тънките панталонки, защото ги използвам за пижамки. Надявам се бодитата да не се раздърпат около врата. От чорапогащниците съм доволна. С такива изкарахме миналата зима. Мекички и еластични са. Взех едно детско куфарче с инструменти, че беше намалено.
ММ взе прожекционна лампа, която ще върнем, защото не е това, което очаквахме. Нищо не осветява, а само прожектира една картинка.

От другата седмица си харесах бодита за мен. Чашките дали са с повдигащ ефект?

Днес ще ходя да видя машинките за подстригване. Питах по-рано за отзиви в темата за нея, но никой не отговори. На Remington е и не знам дали е ок за тези пари.
Аз бях писала преди време за тази машинка.Мъжът ми изобщо не беше доволен,скубеше и още някакви кусури имаше .Върнахме я

Общи условия

Активация на акаунт