::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 107
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 915
Здравейте, някой да има silver crest air fryer ? И някаква идея дали е пускам и в коя брошура? Че в Плевенския Лидл са изкарали ( в брошурата го няма ) , сега го издирвам в нета да видя характеристики, но не откривам.. Благодаря Simple Smile

Този ли? https://www.lidl.de/de/silvercrest-heissluftfritteuse-shf-1650-a1/p196408

# 916
  • Варна
Здравейте, момичета! Моля за отзиви за този уред:https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=6200
Заслужава ли си парите?

Не, UV е мнооого остаряла технология, гледай лампата да е LED.  Има много Али експрес за 10-30$

hahaha Що говорите глупости не мога да разбера? Зависи с какви лакове ще работи, т.к. различните "модели" така да го кажа лакове се пекат на различни лампи - едни са за UV, други са за LED, така че първо да види продуктите, с които ще работи и тогава да си търси лампа според лаковете. От останалото от комплекта - не я съветвам да ползва геловете, лепилата и другите там в шишенцата.

Въобще не говорим глупости и тонът ви е меко казано неподходящ. Лампата е остаряла технология от години и е безумно скъпа. Новите лампи пекат всичко/комбинирана технология UV/LED/ и никой не се съобразява какви лакове ползва. Останалите неща от комплекта са евтини непригодни боклуци. Ако някой иска лампа с древна технология в ОЛХ са по 25лв.

# 917
За фотоепилатора /извинявам се, не мога да цитирам мнението/
Аз имам фотоепилатор на Филипс, но е доста по-скъп. Не е този от К. Много съм доволна, а го ползвам от 3 седмици. Разликата с моя на първо четене е в импулсите, моят има функция за разпознаване на кожата (при тъмна кожа не пуска импулс) и приставките са по-големи, както и самият уред, а доколкото зная по-евтините не могат да работят докато са включени към зарядното. Ако не ти се дават луди пари, пробвай този. Мисля, че трябва да върши работа. Като цяло са на един принцип.

# 918
  • Beyond the stars
Здравейте, някой да има silver crest air fryer ? И някаква идея дали е пускам и в коя брошура? Че в Плевенския Лидл са изкарали ( в брошурата го няма ) , сега го издирвам в нета да видя характеристики, но не откривам.. Благодаря Simple Smile

Този ли? https://www.lidl.de/de/silvercrest-heissluftfritteuse-shf-1650-a1/p196408

А на каква цена е пуснат в Плевен ?

# 919
  • Асеновград
Като никога днес беше много спокойно и подредено в магазина.За моя изненада нямаше дърпащи и разопаковащи дрехите потребители.Купих туника на рае и блузи които не са в брошурата два броя за 17,99 хубаво тъничко трико с дълъг ръкав.Имаше ги в два варианта ; черна и сива, винено и сив меланж. И туниките и блузите са тънки за зимата  но стоят много добре. Исках дънки но нещо не ме грабнаха и се отказах.

# 920
За фотоепилатора /извинявам се, не мога да цитирам мнението/
Аз имам фотоепилатор на Филипс, но е доста по-скъп. Не е този от К. Много съм доволна, а го ползвам от 3 седмици. Разликата с моя на първо четене е в импулсите, моят има функция за разпознаване на кожата (при тъмна кожа не пуска импулс) и приставките са по-големи, както и самият уред, а доколкото зная по-евтините не могат да работят докато са включени към зарядното. Ако не ти се дават луди пари, пробвай този. Мисля, че трябва да върши работа. Като цяло са на един принцип.

И по-евтиния вариант на Филипс разпознава тъмната кожа. Аз имам фотоепилатор Филипс от 1 година. Купих го с промоция на Шел. Доволна съм като цяло.

# 921
И най-евтиният на Филипс пак е два пъти по-скъп от този. Поправете ме, ако греша Peace

# 922
Да, по-скъпи значително са на Филипс. Гледах този в К онзи ден - много по-малък е от моя. Хваща по-малка площ от кожата. Съответно ще става по-бавно епилирането с него. Предполагам и този в Лидл ще е горе-долу такъв.  Аз си бях решила, че няма да рискувам с по-евтини и неизвестни за мен марки.

# 923
  • София
Няма да купувам фотоепилатора. Не знам защо, но нещо ме спира да го купя. Лидл за първи път го пускат, нали? Догодина пак ще го пуснат.

# 924
Благодаря за отзивите за фотоепилатора .Днес ще ходя до Кауфланд, ще видя и Филипса .Май повече към него клоня, още повече че този в Лидъл го пускат за първи път и няма отзиви от ползващи го.

# 925
Здравейте!
Моя близка ми сподели, че преди време от Лидъл си е купила малки кутийки за лекарства. Може ли някоя от вас да сподели дали в скоро време сте виждали такива и на кой от рафтовете и около кои стоки мога да ги намеря?

# 926
  • София
tajmahal, една от причините да се откажа от фотоепилатора в Лидл е имено това, че за първи път го пускат, няма отзиви. Притеснява ме и ниската цена.  Не че търся много скъп, но понякога и цената е критерий за качеството на даден продукт.

# 927
Кутии за лекарства има навсякъде - по аптеките, магазините за левче, както и в Джъмбо Simple Smile

Моя Филипс ми излезе 255 лв на черен петък от амазон... Но наистина си беше чист късмет

# 928
  • София
Епилатори в Лидл съм виждала поне 3 пъти. Бяха на Медисана, със сметяща се глава и с още 1 брой, около 200 лв.
Аз си купих от Лидл в чужбина. Посто бях там като го пуснаха, нямаше блъсканица за 5 -6 бройки и го взех.
Доволна съм, върши работа. Но то зависи и от други работи, освен  цвета на кожата.

# 929
  • вкъщи
Фотоепилаторът подходящ ли е за светла кожа с не много тъмни косми?

Общи условия

Активация на акаунт