::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 191 105
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 230
Хм, моя уред май няма степени

Така изглежда:
Скрит текст:

# 1 231
  • София
 И аз влизам да се похваля от вчерашния шопинг Simple Smile Прибрах една ретро преса, която прави страхотни вълни, бях леко скептична да си призная, зарадо ниската 180 гр температура на нагряване, но е чудна. Взех една плоска четка за коса, четка за грим (мн са им добри повтарям), шампоана с кератин по препоръка в темата в по-задни постове, дано ми хареса, но за скромните 2,50 няма да ме е яд Simple Smile и глезотийки за ядене. При нас на Резбарска снощи в 18ч. имаше от всичко по много даже и от предни седмици. Весели и спокойни празници на всички!:christmas_tree:

# 1 232
  • Пловдив
към момичетата, които си купиха микродермабразиото - как ще процедирате с филтрите? Могат да се поръчват от Германия, но сигурно цената ще дойде висока с доставката. Дали не могат да се намерят подобни тук?

# 1 233
  • софия
ДЕРМАБРАЗИО
По повод многото въпроси пускам Ви едно ревю на Тед,  http://tediata.blogspot.bg/2017/01/sanitas-sfc-70.html?m=1
По спомен няма възможност да се поръчва от Санитас с бг.карта ,имаше някъкъв проблем.
В аптеките има същия уред 135лв Beurer,филтрите могат да се взаимоизползват.
Успех красавици.

А сега аз да Ви питам за бъдни вечер трапезата е ясна 7 или 9 постни ястия.
На Коледа се меси нормална питка тя пак ли е с късмети и прави ли се баница .

# 1 234
  • София

При мен е питка с паричка, и ако съм си тук правя баница с късмети за Нова година.

# 1 235
  • Пловдив
ДЕРМАБРАЗИО
По повод многото въпроси пускам Ви едно ревю на Тед,  http://tediata.blogspot.bg/2017/01/sanitas-sfc-70.html?m=1
По спомен няма възможност да се поръчва от Санитас с бг.карта ,имаше някъкъв проблем.
Успех красавици.

😘

# 1 236
В нашия филиал са свършили четките с йонизация, а от националния телефон ми казаха, че правели годишна инвентаризация и до нова година няма да може да се поръчва. Някой ще ми купи ли от другаде където има налични и по еконт да я метне.

# 1 237
  • софия
При нас в Младост нямаше нищо още вечерта в четвъртък 😐.

# 1 238
  • In transit
Продават ли в Лидл коктейлни черешки и  на кой щанд да ги търся?
В нашия (за Варна става дума) снощи имаше останали точно коктейни череши от тематичната седмица. Намираха се на рафтовете, които гледат към хладилните витрини и където държат останали хранителни стоки от минали седмици. Потърси в твоя магазин може да има останали. Те реално мисля, че преди 2 седмици ги пускаха, не е толкова далече.
Иначе в редовен асортимент ги има в Метро.

# 1 239
  • София
В нашия филиал са свършили четките с йонизация, а от националния телефон ми казаха, че правели годишна инвентаризация и до нова година няма да може да се поръчва. Някой ще ми купи ли от другаде където има налични и по еконт да я метне.

Още не съм стигнала да я върна, ако искаш пиши на лични.

# 1 240

Още не съм стигнала да я върна, ако искаш пиши на лични.

пиша

# 1 241
  • В къЩи.
Скрит текст:
Блузките ,който са комплект от две,от понеделник,спират ли се?

Как дали се спират?
Поне визуално след първо пране не личи да са се скъсили или стеснили.Опита ми с такъв тип трико на роклите е че не мръдват, но с времето на местата където има триене / примерно от чанта/ стават на топчета.

Благодаря. bouquet

Сега ми са точни, и ако се свият малко при пране няма да мога да ги нося,та се чудех дали да ги сменям.

# 1 242
ДЕРМАБРАЗИО
Успех красавици.

Мисля си че резервни части/компоненти едва ли ще продават там...по-скоро в сервиз  Thinking

# 1 243
  • Асеновград
Скрит текст:
Блузките ,който са комплект от две,от понеделник,спират ли се?

Как дали се спират?
Поне визуално след първо пране не личи да са се скъсили или стеснили.Опита ми с такъв тип трико на роклите е че не мръдват, но с времето на местата където има триене / примерно от чанта/ стават на топчета.

Благодаря. bouquet

Сега ми са точни, и ако се свият малко при пране няма да мога да ги нося,та се чудех дали да ги сменям.

По скоро леко се отпускат, но не стават като торба.

# 1 244
Моля, дайте мнение за тримерите за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт