::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 775
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 440
Ееее, утре щях да ходя за буквичките Sad

# 1 441
  • София
Като споменахте въртящите четки, може ли да споделите дали вашите спират да въртят като е по-мокра косата? Имах Ровента, която се справяше без проблем. За съжаление изгоря и реших да мина "тънко" с тази, но тя спира/няма тяга, а косата ми определено не е от най-гъстите вече, та така да я тормози.
Чудя се, да я връщам ли, да я сменям ли, да я задържа ли все пак newsm78

Моята е Ровента, като хвана по-гъст кичур и ако е по-влажен трудно върти, да. Мисля, че идеята на четката да оформя подсушена коса. Аз първо със сешоара се суша, после с въртящата.
Да, именно. Ровентата не спираше, а тази спира при една и съща експлоатация. Въпросът е моята ли не е читава или всички от серията са такива?  Rolling Eyes Ще съм благодарна, ако още някой се включи с мнение.  Peace

# 1 442
  • София/Испания
Дъската за гладене голямата някой има ли отзив за нея, притеснява ме стойката да не е паянтова и да се килва лесно
Аз си купих почти същата дъска през лятото и съм изключително доволна,много е стабилна.

# 1 443
  • shumen
Панайоту,благодаря.Аз днеска не можах да се добера до Лидл,но утре ще ходя и дано има останали батерии.
Някой с мнения за цветоулавящите кърпички от другата седмица?

# 1 444
  • до най-прекрасния мъж
Дъската за гладене голямата някой има ли отзив за нея, притеснява ме стойката да не е паянтова и да се килва лесно
Аз си купих почти същата дъска през лятото и съм изключително доволна,много е стабилна.

Подкрепям, имам я от 2 години, супер е.

# 1 445
Да кус кус изчезна .
За инхалаторът специално не знаех че ултаз.  не работи с пулмикорт и вентолин.
Моят е на Омрон 4г .незаменим спътник.
Забравих за сиропи ,антибиотик и т.н.
Даже е плътно  с нас на почивки.
От новата брошура постелките спортните и ластиците има ли отзиви .Все се каня да си купя.
Точно омрон имаме и ние. Правихме инхалации като имаше хрема и от тогава правим сутрин и вечер и нямаме за сега проблеми. По- скъп е от този на Лидл, но ми харесва и бебето не се плаши от шума

# 1 446
  • Пловдив
Да кус кус изчезна .
За инхалаторът специално не знаех че ултаз.  не работи с пулмикорт и вентолин.
Моят е на Омрон 4г .незаменим спътник.
Забравих за сиропи ,антибиотик и т.н.
Даже е плътно  с нас на почивки.
От новата брошура постелките спортните и ластиците има ли отзиви .Все се каня да си купя.
Точно омрон имаме и ние. Правихме инхалации като имаше хрема и от тогава правим сутрин и вечер и нямаме за сега проблеми. По- скъп е от този на Лидл, но ми харесва и бебето не се плаши от шума
Малко извън темата, извинявайте, бихте ли ми казали моделите на инхалаторите Омрон, тъй като се налага да се ползва от внука ми. Може на лични!

# 1 447
  • на Мелмак
Кърпичките за пералня са хубави , онзи ден съм забравила бяла блузка на детето при тъмно пране - дънки , е блузата излезна бяла, кърпичката тъмно синя - аз доволна Simple Smile

# 1 448
Малко извън темата, извинявайте, бихте ли ми казали моделите на инхалаторите Омрон, тъй като се налага да се ползва от внука ми. Може на лични!

Нашият модел е този: Инхалатор за бебета Omron DUOBABY NE-C301-E

# 1 449
  • have faith and be patient ..
Те са и в постоянния асортимент , редовно ги купувам + таблетките за пералня

# 1 450
Детски суитчери от Peperts имаше ли на място без качулка? В брошурата са 2 модела със. Но може да са вадили и други? За момче питам....

# 1 451
Мислех си, че инхалаторът може да се ползва при задух, пък той бил за впръскване на лекарства. Може ли някой да сподели, дали с инхалатор се оздравява по-бързо, отколкото без? Странно ми е, че има толкова добри отзиви, а аз някак съм пропуснала плюсовете на едно такова уредче. И май не е нещо, толкова ползвано и разпространено, интересно ми е защо, ако е толкова добър Rolling Eyes

# 1 452
Мислех си, че инхалаторът може да се ползва при задух, пък той бил за впръскване на лекарства. Може ли някой да сподели, дали с инхалатор се оздравява по-бързо, отколкото без? Странно ми е, че има толкова добри отзиви, а аз някак съм пропуснала плюсовете на едно такова уредче. И май не е нещо, толкова ползвано и разпространено, интересно ми е защо, ако е толкова добър Rolling Eyes
Това е новата мода Simple Smile. Първият въпрос на нашия педиатър като се разболя дъщеря ми (на 3 месеца) беше дали имаме инхалатор. Вярно е, че само с инхалации и витамин С се оправи за 3-4 дни, но и не беше нещо много сериозно.

# 1 453
Мислех си, че инхалаторът може да се ползва при задух, пък той бил за впръскване на лекарства. Може ли някой да сподели, дали с инхалатор се оздравява по-бързо, отколкото без? Странно ми е, че има толкова добри отзиви, а аз някак съм пропуснала плюсовете на едно такова уредче. И май не е нещо, толкова ползвано и разпространено, интересно ми е защо, ако е толкова добър Rolling Eyes

Досега съм го ползвала за себе си и децата само с физиологичен разтвор. Дори просто хрема минава по-леко с 2-3- инхалации на ден, а кашлицата значително я облекчава.
Като видя, че тръгват да се разболяват, примерно тръгне хрема, веданга на инхалатора с 5 мл физиологичен разтвор.

# 1 454
Нова мода е и за мен.
Подходящ е само за хора с белодробни проблеми, които имат нужда да инхалират лекарства от рода на вентолин и пулмикорт.

Общи условия

Активация на акаунт