::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 756
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Бургас
А, не. Ама е на 2 и до сега си стоеше в къщи. Обаче като почне яслата не знам ...

# 1 471
  • до едно тепе
Имам инхалатор вкъщи. Лидълски-обикновения. Сина ми е астматик и инхалатора върви нон стоп с нас, без значение къде и за колко време отиваме. Ползвам го само, ако чуя свиркаща кашлица(спазъм). За сополи не включвам. И като засвирка първо пускам един ден с физ.р-р и чак след това с вентолон, който си му е изписан при нужда. Аз съм на мнение,че нещата имат 2 страни. Ако има секрет в дробовете,а детето не може да го изкашля и го втечните твърде много нещата много загрубяват. Затова и не го ползвам само за сополи. Това дали ще слезе надолу е предразположеност, а не зависи дали ще пуснете една инхалация с физ. р-р или не. Аз съм с 2 деца вкъщи. Големия е астматик както писах и при него първата година на ясла беше безкраен кошмар, малката, макар че ходи на ясла от септември е в пъти по-издържлива и се разминава само със сополи засега.

# 1 472
  • София
Нещо против да си откриете отделна тема за въпросните инхалатори?

# 1 473
Все пак се обсъжда продукт на Лидл...не е съвсем извън темата ☺
Пък и няма много движение тук тези дни...

# 1 474
  • Пловдив
teta75, аз да те върна на темата с бекона. Нямаш против, нали? Simple Smile
Понеже се коментираше, че е много солен, ако увия парчета безсолно пилешко, например, дали ще компенсира? Simple Smile
И все още ли е хубав? Simple Smile

# 1 475
Ще компенсира мисля.
А за харесването-огледай го на място дали ще ти допадне ... ☺

# 1 476
Идвам си от Лидл. Авокадото е по 99 ст. Взех си шампоана с кератин - в червена туба. Него ли го хвалехте ? Rolling Eyes
Уж всичко чета, и като отида там, и се обърквам тотал. И за импрегниращ спрей трети път гледам и не зная как трябва да изглежда и така си излизам.
Да питам сега за постелките - за пръв път ли ги пускат и как са ? Аз имам Джъмбовска , върши ми работа. Топка имам пак от Джъмбо , но е с по-малък диаметър и сега хвърлих мераци на тези- някакви отзиви има ли и коя от двете е по- полезна? Чудя се върху тази с ластиците дали ще мога да се търкалям отгоре Rolling Eyes
Моля , който има от спортните уреди , да сподели нещо и за тях !

# 1 477
  • софия
Как ще се търкаляш върху ластиците????

# 1 478
Как ще се търкаляш върху ластиците????
Чудех се дали се махат, има някакви скоби отстрани. Другата ще ми е грапава.
А , пише , че се свалят. Погледнах и в брошурата- една мадама я е "напънала" заедно с ластиците .

# 1 479
От височината на човека, зависи диаметъра на топката, която ще ползва. Тези в брошурата май бяха по 65см, които  са за ръст 160-170, доколкото помня.
Ластиците би трябвало да се махат, но не съм ходила до магазина и не съм сигурна.

# 1 480
Те са за другата седмица.
Моята топка е 55 см , аз си я ползвам за разни неща , но не мога да седя удобно на нея. А се препоръча на ден поне по 15-30 минути човек да седи на такава топка , особено работещите пред компютър. Та във всички случаи ще си купя аз. надявам се дотогава да има и отзиви , ако са пускани преди тези спортни неща. Почти всичко предложено в брошурата искам Laughing

# 1 481
Постелката е супер, една от най-добрите, които съм ползвала. А пък за парите си е просто уникална!

# 1 482
Ох бе Тайс...смея се тук с твоите ластици, дето ще ги напъваш... JoyJoy
Мерсаж за инфото за авокадото.
Другият път ще ти снимам каквото ти трябва- скоро се научих да качвам снимки от тела, та се кефя 😅

# 1 483
А легнал може ли да се седи връз топката? Rolling Eyes

Сега пък си представих Кристи сиднала на такава топка, омотана по врата с шиатцу-ту ... 😂😂

Не ми обръщайте внимание ....😆

# 1 484
Сега пък си представих Кристи сиднала на такава топка, омотана по врата с шиатцу-ту ... 😂😂
Joy Joy Joy
Моята обаче е без ластици, а и не мога да се докопам до нея от малкия Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт