::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 717
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 545
Ще ти свърши работа.
Иначе да...гладиш, слагаш на стойката и натискаш копче да се свърже с частта с кабела. Има си пара. Има си впръскване на вода от предната част...ютия като ютия   ☺
Моята е лидълска. По-друг дизайн отзад има.

# 1 546
# 1 547
  • В къЩи.
Сегашната май е малко по-различна,да...но принципа е същия.
Благодаря, за отговорите и снимките. bouquet

# 1 548
  • от Луната
Да похваля новия крем за лице на Сиен. Този, който е със злато и е 10 кинта Wink. Прави ми кожата хидратирана и гладка, попива много добре и няма кирефект.

# 1 549
Да кажа за гиричките с тежести, че едните са за обувки а другите за глезени, на миналото пускане бях грабнала тези за обувки без да знам и голяма чуденка падна в къщи докато ги разбера, че са с друга идея, та ходих в големия сняг да ги сменям. Синия комплект е за обувки, а розовия е стандартен.

# 1 550
  • Козлодуй
Аз да кажа за везната имам я това е везна анализатор на хранителните стойности като сложиш продукта на нея и после набереш кода му (т.е. кажеш на везната какво си и сложил ) после тя ти казва колко калории, колко белтъчини, колко въглехидрати и колко мазнини има в продукта Simple Smile Това кухненско кантарче може да се ползва освен за рецепти и за диети за да си прецениш колко да консумираш си мериш храната преди ядене. Идеята е че след нова година сме много дебели и е необходимо да се ограничим в яденето Simple Smile

# 1 551
Относно безкабелната ютия, имам я от 1 година. Страхотна е. Слага се на стойката и се нагрява. Не е необходимо нищо да се натиска. Може да се заключи и да стане с кабел, а ако ли не, просто като си нагласяте дрехата, я слагате върху самата стойка, за да загрее. Загрява много бързо. Идеята е веднъж като загрее, взимаш, гладиш и както оставаш обикновената ютия, за да си нагласиш дрехата и да продължиш с гладенето, да я оставиш на самата стойка, която през времето, в което си завърташ дрехата я е нагряло на макс пак (нужни са секунди) и си продължаваш да си гладиш. Супер лесно. Все едно стойката е зарядно.
 Не знам дали обясних разбираемо

# 1 552
Аз да кажа за везната имам я това е везна анализатор на хранителните стойности като сложиш продукта на нея и после набереш кода му (т.е. кажеш на везната какво си и сложил ) после тя ти казва колко калории, колко белтъчини, колко въглехидрати и колко мазнини има в продукта Simple Smile Това кухненско кантарче може да се ползва освен за рецепти и за диети за да си прецениш колко да консумираш си мериш храната преди ядене. Идеята е че след нова година сме много дебели и е необходимо да се ограничим в яденето Simple Smile

Освен като везна анализатор може ли да се ползва и по стандартния начин и има ли запаметени течни продукти, за да ги измери точно в мл

# 1 553
Относно безкабелната ютия, имам я от 1 година. Страхотна е. Слага се на стойката и се нагрява. Не е необходимо нищо да се натиска. Може да се заключи и да стане с кабел, а ако ли не, просто като си нагласяте дрехата, я слагате върху самата стойка, за да загрее. Загрява много бързо. Идеята е веднъж като загрее, взимаш, гладиш и както оставаш обикновената ютия, за да си нагласиш дрехата и да продължиш с гладенето, да я оставиш на самата стойка, която през времето, в което си завърташ дрехата я е нагряло на макс пак (нужни са секунди) и си продължаваш да си гладиш. Супер лесно. Все едно стойката е зарядно.
 Не знам дали обясних разбираемо

Супер го обясни. Аз даже май грешно го разказах...та благодаря ти. Като оправдание ще изтъкна, че рядко гладя..презимно лятото...таааа...

# 1 554
Захарта върху брюлето се запича  с горелка - нещо подобно

Говорим за готов продукт който вече е приготвен по някакъв начин а захарта е карамелизирана, горелките ги знам  Wink Peace
Сори, аз бавно чета и още по-бавно отговарям, обаче всъщност говорим за полуготов продукт,  в който захарта е в хартиено пликче и вие трябва да решавате как точно ще я консумирате - може и от пликчето да си хапвате  ... не знам Twisted Evil, но тя в никакъв случай не е карамелизирана, а е кафява и насипна - поне последния път точно така ми изглеждашеWink
Може вашата захар да се е поразтопила малко, след като сте я поръсили върху топлото кремче, но карамелизиране е това
https://www.youtube.com/watch?v=mCOHLAInes4
В контекста на темата - за брюлетата  от Лидл става дума, ако сте запознати с тях.  Wink

Banshee точно за брюлето от Лидл става въпрос и може да се хапва без топлинна обработка, затова е ГОТОВ продукт - правила съм два пъти и подробно съм чела указанието за приготвяне. Захарта в пакетчетата не знам на какво Ви е изглеждала но Е карамелизирана и после натрошена/начупена, на вкус също е на КАРАМЕЛИЗИРАНА а няма вкус на кафява захар. И не само на мен, а и предполагам на всички в темата е ясно как се прави карамелизиране на захар върху крем брюле. Не знам защо сте решила да ме просветлявате по темата  Grinning Stop
Когато и да отговорите аз повече няма да отговарям че става смешно  Simple Smile ooooh!

Последна редакция: сб, 30 дек 2017, 22:25 от Кристал7

# 1 555
Някой сравнявал ли е състава на оригиналния и на лидълския Бейлис?

# 1 556
Бекон не съм купувала, но тази шунка за трети път взимам, че правя руло с кайма и го завивам отвън с нея. Вътре пълня със задушен спанак и кашкавал или някакво сирене от типа на гауда. Само не мога да разбера от шунката ли пуска много сок или от каймата. Не слагам грам мазнина. Иначе става много вкусно. От типа на хамона е, ако се яде сурова.

Ивче, може ли да споделиш как ги правиш тези рулца, че нещо не успях да разбера?Relaxed

# 1 557
  • Стара Загора
Кои - с бекона или каймата? За първите обясних в поста и снимка сложих.

# 1 558
В Лидл Пещера е пълно с въртящите се четки.

# 1 559
  • София

Може ли линк? Има копче с което сменяш вида течност?

Заповядай:
Скрит текст:
 http://www.geta.bg/kuhnenska-vezna-first-austria-fa-6405  

Има, да. Мисля, че UNIT ги сменяше. За съжаление, не съм в София тия дни и не мога да я проверя. Но, като се прибера на 2-ри, ще я погледна.

Това не мери наистина милилитри... а колко грама е, забележете, че независимо дали сте го сложили на грамове или милилитри все едно и също си показва, това всеки кантар го има.

Ако някой види кантар който наистина да мери милилитри олио например, да покаже  Hug

Аз си взех днес много сладко кантарче от Кауфланд за 12лв. идеална работа ще ми върши на вилата, за сега разлики с тефала не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт