::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 712
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 660
С какво запичате захарта на крем брюлето???

Ако е като това от френската седмица не се запича. Поръсва се, чака се 5-10 минути и тя си се разтопява (към крема.си има захар на пакетче).

# 661
Ядох едно Графче на Тафче с бекон и мноого ми хареса. Та реших подобен вариант ама с зеле. Накратко: режа зелето (домашно уж кисело първа реколта за сефте) и слагам в тава, в загрято олио слагам малко лук, задушавам, прибавям подправки: червен, черен пипер, риган (гръцки, не е много остър аромат), нарязани сушени домати, доматен сос или консерва Лидълска италианска. Добавям към зелето в тава, поръсвам с олио, мааалко вода. Покривам тавата с фолио и пека на фурна час и половина. Вътре ще нарежа кубчета бекон. По правило слагам парчета наситнено свинско сурово.

# 662
Здавейте,не съм писала до сега в темата.Понеже видях,че се предлагат два вида интимен гел,искам да попитам кой от двата се харесва повече ??

# 663
  • Sofia
Здравейте! Случайно, някой да е видял някъде останал кран, от дървените играчки от брошурата? Само той ни липсва от колекцията, но не го намирам в близките магазини.
Ако става въпрос за крана, който го имаше предишни години - няма го. И ние го търсихме, за да попълним колекцията. Пуснали са нови допълнения - къща, магазин и ферма. Взехме магазина идопълнихме с мотокар за зареждане от новите неща.

# 664
  • от Луната
За ориза с бекон:
Нарязах бекона на пръчици, но не много тънки, запържих го, сложих пресен лук и морков и сложих капак да се задушат леко, метнах ориз с половин чаша вода и подправки. Като се оцъкли ориза го метнах в тавата при магданозеца, сипах вода и метнах във фурната. Върви много със зелената салатка с нарязан пресен чесън от лидъл  chef. Мама каза, че и с бобец или зеле също щяло да стане вкусно, но и на мен като на Тета ще ми се свиди да го хабя така  Mr. Green

# 665
прощавайте, някой купи ли си олекотени завивки, е как са?
Преди около година, може и повече, взимах олекотени завивки- ужасно запаряващи излезнаха, будехме се мокри. Сега така си седят, не можахме да спим с тях...

Благодаря на всички, които се включиха за кашкавала Flowers Hibiscus

# 666
И аз от недоволните от олекотените завивки на Лидл. Но пък май доста хора си ги харесват

# 667
  • София
Здавейте,не съм писала до сега в темата.Понеже видях,че се предлагат два вида интимен гел,искам да попитам кой от двата се харесва повече ??
Къде пък са пуснали интимен гел, че чак и два вида?  Rolling Eyes  Имаше един вид и аз си го харесвах, но отдавна го няма. 

# 668
  • София /Абсурдистан
Колко струва тенджерата под налягане в К.?

100 лв. Но те са две с един капак. Тенджера и едно като касеролка. Общо 7 части. Потърси онлайн брошура на К да ги видиш.

Видях ги. Благодаря   bouquet

89.99лв Peace

Едната е 6л, другата-3л+кошница за готвене на пара и стъклен капак (резервно уплътнение и стойка за кошницата)...отвсякъде си струва парите.

Момичета, може ли линк да ги видя?  bouquet
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/ot-ponedelnik/det … _id=00059062.html

# 669
  • до най-прекрасния мъж
Интимният гел е с нова опаковка и го пуснаха отново в постоянния асортимент. Аз купих преди седмица горе-долу. Единият е Fresh, a другият е Pro Care. Някой спомена, че и трети вид имало, но в нашия магазин бяха само двата вида.

# 670
  • Асеновград
Три вида са: Fresh,Pro care,Senzitive. Не съм ги пробвала още имам отворен от К. И трите се водят хипоалергенни. Но грамажа е намален новата опаковка е 400гр.

# 671
  • Сливен
В темата няма много сливналийки,но да кажа 15,16 и 17 в Лидл до автогарата ще има нехранителни стоки на "атрактивни " цени.

# 672
С какво запичате захарта на крем брюлето???

Захарта не се запича тя си е карамелизирана и явно натрошена - в пакетчето е. Има два начина описани единият е както е писала Mother of PrincesS поръсваш без да печеш крема изчакваш и готово. Другият е с печене в мв или фурна, аз пекох на фурна 5 минути (пише 3 но ми се видя малко) извадих и веднага поръсих със захарта от пакетчето получи се хубава коричка отгоре, пише че се изчаква 3 минути то повече нямаше и да чакаме  Simple Smile

# 673
Захарта върху брюлето се запича  с горелка - нещо подобно http://www.samo-za-men.eu/br-A555302-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0 … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 674
Захарта върху брюлето се запича  с горелка - нещо подобно

Говорим за готов продукт който вече е приготвен по някакъв начин а захарта е карамелизирана, горелките ги знам  Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт