::Лидл - 110:: 01.12.2017 - 01.01.2018

• 189 702
  • 1 612
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Стара Загора
Аз си мислех че като се сложи течност и се настрои, си показва милилитрите. Тегля си първо съда, който ще ползвам и след това наливам, за да следя. Живяла съм в заблуда. Close

Този е моя, от Айко е.

https://www.amazon.de/ADE-1501-Elektronische-Lifestyle-Print-rom … hem/dp/B0143SF0GS

Това преведе чичко гуугъл

Скрит текст:
Най-висока точност и точност на измерване: тежи до 5 килограма. Единици за претегляне: g, ml, oz, lb.oz, fl.oz. Идеален е и за контейнери / купи с течности или като писмо
     Топ функции: Голям LCD дисплей за лесен за четене дисплей, удобна функция за превключване, удобна работа с бутони, претоварване и индикатор за нивото на батерията, автоматично изключване
     Най-добро качество: Изработено от голяма тежест, изработена от хигиенично, закалено безопасно стъкло за лесно почистване. Романтичен начин на живот за младата тенденция в кухнята
     Универсален и универсален: Идеален за претегляне и измерване на съставки, течности, подправки, кафе, бижута, злато, скъпоценни камъни, писма, печати, колети, лекарства
     Функционален, надежден, здрав и лесен за употреба: преносим цифров мащаб, включително батерия. Максимално тегло 5 кг. Идеален за малки кухни

# 1 561
  • София
Аз си мислех че като се сложи течност и се настрои, си показва милилитрите. Тегля си първо съда, който ще ползвам и след това наливам, за да следя. Живяла съм в заблуда. Close

Този е моя, от Айко е.

https://www.amazon.de/ADE-1501-Elektronische-Lifestyle-Print-rom … hem/dp/B0143SF0GS

Това преведе чичко гуугъл

Скрит текст:
Най-висока точност и точност на измерване: тежи до 5 килограма. Единици за претегляне: g, ml, oz, lb.oz, fl.oz. Идеален е и за контейнери / купи с течности или като писмо
     Топ функции: Голям LCD дисплей за лесен за четене дисплей, удобна функция за превключване, удобна работа с бутони, претоварване и индикатор за нивото на батерията, автоматично изключване
     Най-добро качество: Изработено от голяма тежест, изработена от хигиенично, закалено безопасно стъкло за лесно почистване. Романтичен начин на живот за младата тенденция в кухнята
     Универсален и универсален: Идеален за претегляне и измерване на съставки, течности, подправки, кафе, бижута, злато, скъпоценни камъни, писма, печати, колети, лекарства
     Функционален, надежден, здрав и лесен за употреба: преносим цифров мащаб, включително батерия. Максимално тегло 5 кг. Идеален за малки кухни

Ивче, мери перфектно вода, защото 1мл.=1гр., ама за олио не става  Mr. Green

# 1 562
Никога не съм мерила олио на кантар. Винаги в мензурка една си имам...

# 1 563
  • София
Някой сравнявал ли е състава на оригиналния и на лидълския Бейлис?
Aз не, обаче във вкуса има разлика определено, но въпреки това лидълския не е лош, даже си е хубав на вкус.

# 1 564
  • София
Някой сравнявал ли е състава на оригиналния и на лидълския Бейлис?
Aз не, обаче във вкуса има разлика определено, но въпреки това лидълския не е лош, даже си е хубав на вкус.

Лидълският е страхотен!  Peace Днес купихме поредната бутилчица.  Simple Smile

# 1 565
Наздраве! Grinning
Точно пиехме лидълския и се заговорихме каква е разликата с оригинала, освен близо  тройно по-ниската цена

# 1 566
  • В къЩи.
Скрит текст:
Относно безкабелната ютия, имам я от 1 година. Страхотна е. Слага се на стойката и се нагрява. Не е необходимо нищо да се натиска. Може да се заключи и да стане с кабел, а ако ли не, просто като си нагласяте дрехата, я слагате върху самата стойка, за да загрее. Загрява много бързо. Идеята е веднъж като загрее, взимаш, гладиш и както оставаш обикновената ютия, за да си нагласиш дрехата и да продължиш с гладенето, да я оставиш на самата стойка, която през времето, в което си завърташ дрехата я е нагряло на макс пак (нужни са секунди) и си продължаваш да си гладиш. Супер лесно. Все едно стойката е зарядно.
 Не знам дали обясних разбираемо

Много добре обясни. Hug
Благодаря. bouquet

# 1 567
  • Козлодуй
dani-ela-80, моята май не може мл да мери или поне аз не зная как Simple Smile

# 1 568
Ето тук сравнение за ликьора от Лидл с Бейлиса и един от Алди (не знам дали има Алди в БГ, май не)
http://www.athriftymrs.com/2015/12/baileys-vs-aldi-and-lidl-alternatives.html

А за електронните везни, моята също е от Кауфланд, много сладка и уж мери МЛ, но мен рядко ми трябва това, защото си имам мензура

# 1 569
Кои - с бекона или каймата? За първите обясних в поста и снимка сложих.
Тези, които завиваш в шунката, със сирене, спанак и кайма?

# 1 570
Чета ви и ям едно тирамису от Делукс серията. Бива ли да го подслаждат чак толкова? 😱😮 😵

# 1 571
Скрит текст:
Захарта върху брюлето се запича  с горелка - нещо подобно

Говорим за готов продукт който вече е приготвен по някакъв начин а захарта е карамелизирана, горелките ги знам  Wink Peace
Сори, аз бавно чета и още по-бавно отговарям, обаче всъщност говорим за полуготов продукт,  в който захарта е в хартиено пликче и вие трябва да решавате как точно ще я консумирате - може и от пликчето да си хапвате  ... не знам Twisted Evil, но тя в никакъв случай не е карамелизирана, а е кафява и насипна - поне последния път точно така ми изглеждаше.  Wink
Може вашата захар да се е поразтопила малко, след като сте я поръсили върху топлото кремче, но карамелизиране е това
https://www.youtube.com/watch?v=mCOHLAInes4
В контекста на темата - за брюлетата  от Лидл става дума, ако сте запознати с тях.  Wink

Banshee точно за брюлето от Лидл става въпрос и може да се хапва без топлинна обработка, затова е ГОТОВ продукт - правила съм два пъти и подробно съм чела указанието за приготвяне. Захарта в пакетчетата не знам на какво Ви е изглеждала но Е карамелизирана и после натрошена/начупена, на вкус също е на КАРАМЕЛИЗИРАНА а няма вкус на кафява захар. И не само на мен, а и предполагам на всички в темата е ясно как се прави карамелизиране на захар върху крем брюле. Не знам защо сте решила да ме просветлявате по темата  Grinning Stop
Когато и да отговорите аз повече няма да отговарям че става смешно  Simple Smile ooooh!

Никога не е късно да научиш нещо - аз за готова карамелена "поръска" не бях чувала.  Thinking http://files.dreamcakes1.webnode.sk/200000941-b7d83b8d21/Creme%20brulee%203.JPG  Това агрегатно състояние на въпросният продукт се нарича "захар на пясък", а истинският карамел се получава след топлинна обработка т.е. необходима е още една процедура до получаване на готов за консумация продукт.  Peace

Скрит текст:
Казано е:  Насила само може да вземеш, но не и да дадеш.   Peace
Всеки да си прави (брюлето), както го акъл учи (според баба ми) и според указанията,  разбира се.  Mr. Green  

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 00:32 от Banshee

# 1 572
  • shumen
Мишелин,мен пък брюлето ми хареса,но наистина много е сладко.
Аз също имам везна,но не съм виждала да мери мл.или поне аз не знам.

# 1 573
Някой има ли от бутилките за спорт? Харесах си ги много, но 14 лв ми се струват много за едната пластмаса. Струват ли си?Дали има някъде подобни на по-добра цена-джъмбо? Допадна ми това, че са 750 мл, нито малко, нито много, точно оптималното количество.

# 1 574
  • Асеновград
Някой има ли от бутилките за спорт? Харесах си ги много, но 14 лв ми се струват много за едната пластмаса. Струват ли си?Дали има някъде подобни на по-добра цена-джъмбо? Допадна ми това, че са 750 мл, нито малко, нито много, точно оптималното количество.
Имаме от Лидл бутилки и са много добри.Предните спортни бяха силиконови удобна е като свикнеш
 как да я хващаш.Не се замърсяват като обикновената пластмаса и не миришат.За мен минус са моделите със сламка тя се почиства трудно.Иначе за големина са супер, аз ползвам друг модел за пътувания незаменими са ми, а лятото ги замразявам често в хладилника преди път.

Общи условия

Активация на акаунт