iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 71 690
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Този колаген сега е с много изгодна цена:
https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Collagen-UP-5 … 26-oz-461-g/64902

Само че доставката е доста е 14+лв вкл и по пощата.
Дали има дребно с което да я намаля?

Код за 10% от мен: QGG5742

# 46
  • София
 Дневна промоция
валидна до  01.12 - 20.00 ч. н. вр.
$17.29
California Gold Nutrition, Collagen UP™ 5000,
Marine-Sourced Collagen Peptides + Hyaluronic Acid & Vitamin C,
16.26 oz (461 g)

# 47
Този колаген California-Gold-Nutrition-Collagen-UP-5000-Marine-Sourced-Collagen-Peptides-Hyaluronic-Acid не може ли да се поръчва втори път в промоция дава ми го на реална цена?Един път съм го поръчвала.

КОД ЗА ОТСТЪПКА VEL2114

# 48
  • София
Този колаген California-Gold-Nutrition-Collagen-UP-5000-Marine-Sourced-Collagen-Peptides-Hyaluronic-Acid не може ли да се поръчва втори път в промоция дава ми го на реална цена?Един път съм го поръчвала.
Ако е поръчван скоро, не може да се поръча на промо цена - трябва да мине време.
За различните продукти, този период е различен - при някои е и повече от година.
Ако са минали поне 6 месеца, може да пишете на чата, да ви коригират сумата ръчно.
Понякога се съгласяват.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 10% намаление - за нови и стари клиенти

# 49
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако е поръчван скоро, не може да се поръча на промо цена - трябва да мине време.
За различните продукти, този период е различен - при някои е и повече от година.
Ако са минали поне 6 месеца, може да пишете на чата, да ви коригират сумата ръчно.
Понякога се съгласяват.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 10% намаление - за нови и стари клиенти

E не, ще се въздържа засега,В момента съм на желатин Grinning По нататък ще си избера някакъв

# 50
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Последно поръчах Омега 3 и я започвам. Миналата година направих един 3-месечен курс и останах много доволна.

Сега се чудя на тези сосове
https://www.iherb.com/pr/Kitchens-of-India-Paste-for-Butter-Chic … -5-oz-100-g/33485

# 51
Доволни ли сте от колагена от дневната промоция?

# 52
  • София
Благодаря за новата тема!

Последно поръчах Омега 3 и я започвам. Миналата година направих един 3-месечен курс и останах много доволна.

Сега се чудя на тези сосове
https://www.iherb.com/pr/Kitchens-of-India-Paste-for-Butter-Chic … -5-oz-100-g/33485
Хубави са - пробвала съм няколко /само за пиле/ , мисля че най-много ми хареса Tikka Masala.
Чатнито им от манго също е хубаво /заслужава да се пробва/, но е доста тежко /Тегло: 2.02 lbs/.
https://www.iherb.com/search?kw=Mango%20Chutney&cids=8807
- по-ситното е по-хубаво, леко пикантно е.
След като сме на кулинарна тема, препоръчвам ти да пробваш галетата Панко - само това остана като вид. Много я харесвам:
https://www.iherb.com/pr/Edward-Sons-Original-Organic-Panko-Japa … -5-oz-300-g/32700

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 21:59 от denis.

# 53
  • София
Здравейте,
днес си получих пратката със шейкъра и седемте супер храни, тях мога ли да ги ползвам като закуска или вечеря? Дали ще имат засищаш ефект, освен детоксикиращ  newsm78
или направо да ми кажете как да ги пия, с мляко, вода, сок Simple Smile

Не, не могат да се използват за заместване на хранене - това е хранителна добавка. В една опаковка има около 30 калории. Ако обаче не ги смесиш с вода, а с нещо по-калорично и засищащо, със сигурност можеш да ги използваш вместо закуска или вечеря.

Благодаря!   bouquet

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 22:26 от DiankaIvo

# 54
 bouquet Denis
Много се изнервям от началото на ноември имам 3 пратки една след друга пуснати ни вест ни кост....ходих и на митница да ги търся ...няма Sad
Те са си за митница де
тракинга ми седи че са на мелроуз Cry

# 55
  • София
Здравейте, отново да питам  Embarassed

ензимите които поръчахме за проба,
https://uk.iherb.com/pr/Enzymedica-Digest-Gold-with-ATPro-120-Capsules/3612

биха ли помогнали против лош дъх, като нормализират работата на стомаха, няма ли да се оправи и този проблем  newsm78 и колко време трябва да се пият?

или някаква друга добавка, това с лисчетата с магданоз ми се струва не достатъмно, не като проблем който идва от стомаха.

Код за нови и стари потребители RMN536

# 56
Здравейте.
Subtotalлв34.88
Shippingлв0.00
Taxлв0.00
Rewards(лв12.93)
Order Totalлв 21.95

Така ще платя ли ддс?

Код за 10% отстъпка: DOB1283

# 57
DiankaIvo,
При проблем със стомаха трябва да се знае какъв е точно, ако е запек е едно, за язва друго. Често запека е в основата на лошия дъх, тогава може пектин, смляно ленено семе, киви, сушени сливи, оврсени ядки,  трици.
Общо за храносмилане-пробиотици.

# 58
  • София
DiankaIvo,
При проблем със стомаха трябва да се знае какъв е точно, ако е запек е едно, за язва друго. Често запека е в основата на лошия дъх, тогава може пектин, смляно ленено семе, киви, сушени сливи, оврсени ядки,  трици.
Общо за храносмилане-пробиотици.

Няма запек, а това с плодовете е трудна работа.
Но ако дам добавки .... това вече е нещо лесно, което според мъжа ми е най-доброто.
Аз си мисля, че и цигарите играят роля, но .... трудно  Sad

# 59
  • София
bouquet Denis
Много се изнервям от началото на ноември имам 3 пратки една след друга пуснати ни вест ни кост....ходих и на митница да ги търся ...няма Sad
Те са си за митница де
тракинга ми седи че са на мелроуз Cry
Много често и моите пратки забиват там / или на мен, така ми се струва /, но след като пиша на хелпа на DHL, до няколко дни, се появяват в БГ. Може да е случайност, но при мен, винаги помага. Нищо не ти пречи да опиташ.

Здравейте.
Subtotal лв34.88
Скрит текст:
Shippingлв0.00
Taxлв0.00
Rewards(лв12.93)
Order Totalлв 21.95

Така ще платя ли ддс?

Пратката се води митническа, ако я спрат на митница, ще трябва да платиш ДДС.
Дано да имаш късмет и да си я получиш в Пощата.

Персоналните кодове дават вече само 5% отстъпка
Не публикувайте подвеждаща информация, моля.

Общи условия

Активация на акаунт