iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 72 240
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Промоция на някои продукти на MusclePharm
 - 35% намаление
-  25% намаление

Предстои и 30% намаление, но все още не са посочени продуктите
офертата е валидна до 31 декември

Здравейте, моля за помощ относно ЕПОИ номера. Днес и утре съм свободна и се чудя дали да ходя да си заявя. Рядко поръчвам над 30 лв, но пък си струва за да не се занимавам с пощите или митниците.
Въпросът ми е къде точно до гарата се намира ако някой може да ми обясни и дали после като е готов може някой друг да го получи?
Митницата се намира близо до Централна автогара:  ул."Веслец" - 84

- подава се лично и лично се получава
Обявеният период, за който могат да го издадат е до 5 работни дни.
Бланка може да изтеглиш от тук:
EORI регистрация
ето и:
DHL пълномощно

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 13:58 от denis.

# 271
Имам 4 броя пратки пристигнали в България на 27.11. Съмнявам се, че изобщо ще дойдат. Ако не ги намеря в пощата и митница (под 30лв са) ще ми възстановят ли изобщо сумата?

И аз имам пристигнала  последната седмица на ноември, не я намират в пощата, все пак се надявам да се появи скоро.  Peace

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 272
  • Пловдив
Изпуснах ви...
Денис,тоя магнезий има ли значение дали на гладно или не да се пие...https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Magnesium-Citrate-150-m … -90-Capsules/2634

# 273
Момичета, проверявайте си в пощенските клонове, не чакайте известие. Като чета колко пъти вече за изчезнали пратки и така правя - видя ли в тракинга, че е пристигнало в България, от следващия ден почвам да ходя в пощата. Страшно е притеснително, че когато си получавам поръчката веднъж не са ми поискали лична карта. Мислех, че може би вече ме познават, но и една приятелка, която насочих към iHerb, също така си получава пратките, само с известие, без документ за самоличност. А живее в голям град, не познава никого в пощата. Това е безумие, значи всеки, който може да вземе известието от пощенската кутия, може да вземе и пратката. Безумие просто. Дано това са единствените два клона в цялата страна, в които го правят...

Код за намаление в iHerbPAR2643

# 274
В моя клон са срещу лична карта и подпис, че и известието искат и бе него хич не искат да гледат, ама пък пратки изчезват  Simple Smile

# 275
Тъмнозелена, точно същото си мислех. Ние също не всеки път получаваме известие, че има пратка за нас в пощата. Трябва да поразпитам ММ дали му искат ЛК.

Код за 5% отстъпка от iHerB: MIH4702

# 276
В моя клон са срещу лична карта и подпис, че и известието искат и бе него хич не искат да гледат, ама пък пратки изчезват  Simple Smile
Да чукна на дърво, досега не съм имала проблем. Днес пак без известие си получих шест пратки, ходих за друго до пощата, като ме видяха и ми казаха, че и кашончета имам  Wink Една се престраши да ме пита какво толкова получавам и аз не съм от много съобразителните, та казах "добавки". Пак добре, че не казах "козметика". И тя рече: "А, на мен добавки не ми трябват, аз съм пълничка". Едвам излязох от пощата без да се изхиля като идиот  Grinning Сигурно си е представила нещо като фураж за подхранване... Ох, поне съм спокойна, че не им трябва  Grinning

# 277
Ми мойте явно имат нужда, интересно че все рибеното масло изчезва...ох, не ми се коментира, че се ядосах...

# 278
  • София
Изпуснах ви...
Денис,тоя магнезий има ли значение дали на гладно или не да се пие...https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Magnesium-Citrate-150-m … -90-Capsules/2634
Тази форма се усвоява по-добре на гладно / на празен стомах/. Трябва да се приема с повече вода и то хладка / т.е. да не е студена/ - това също подпомага по-бързата абсорбция.
Трябва да пиеш повече вода, защото той дърпа водата от тъканите и освен това, действа и като лаксатив / да напомня  Wink/

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 279
  • София
Тази добавка за очи добра ли е - Solgar, Bilberry Ginkgo Eyebright Complex Plus Lutein?

# 280
Момичета, някой използвал ли е:
https://www.iherb.com/pr/Kinky-Curly-Original-Curling-Custard-Na … ng-Gel-8-oz/40509

и имате ли отзиви за него?

# 281
  • София
Имам 4 броя пратки пристигнали в България на 27.11. Съмнявам се, че изобщо ще дойдат. Ако не ги намеря в пощата и митница (под 30лв са) ще ми възстановят ли изобщо сумата?
И аз имам две пратки,пристигнали на 27 11,нямам известия за тях.Два пъти ходих до пощата,ровят по тетрадките и ме уверяват,че няма как да се "загубят".В същото време получих пратки,пристигнали на по-късни дати във БГ. Утре ще пиша жалба.

# 282
  • София
Хубава е - като състав и дози е много добър продукт, с различни, по-начин на действие елементи, но със синергичен ефект.

Момичета, някой използвал ли е:
https://www.iherb.com/pr/Kinky-Curly-Original-Curling-Custard-Na … ng-Gel-8-oz/40509
и имате ли отзиви за него?
Ползваме го в нас от години, хубав е, но трябва да внимаваш в началото с кол-вото, докато установиш, колко точно ти е нужно.
Не утежнява и не омазнява  /или изсушава/ косата, не се налага и по-често измиване.
Доста момичета го ползват, дано и други да се включат / може да има и недоволни  Wink/.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 16:42 от denis.

# 283
Получих един около очен крем, който не отговаря на съдържанието в сайта. На кутията пише друг състав.

Открих че има разминаване в съдържанието чак след като се намазах и взе да ми щипе.

Посъветвайте ме какво да правя. Вероятно са реформулирали крема, не го искам такъв. Как се прави рекламация?

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 22:36 от Тъмнозелена

# 284
Моля препоръчайте ми витамин Д и К2 за моята баба, която е с остеопороза и депресия. Не излиза изобщо навън, слънце не я вижда.
Да е добър и по-възможност до 30 лв. Може да е и като комбинация на двете или поотделно.

Общи условия

Активация на акаунт