iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 92

• 71 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 615

Отново много ти благодаря за бързия и точен отговор. Какво ще рече Rapid Release Softgels .. пак ли се гълтат или се разтварят в устата?

# 616
  • София
Отново много ти благодаря за бързия и точен отговор. Какво ще рече Rapid Release Softgels .. пак ли се гълтат или се разтварят в устата?
Това са капс., които се гълтат, но по-бързо се разтварят и респ. съдържанието по-бързо се усвоява, не че това е от голямо значение в случая. Ако беше обезболяващо - да, но някакво масло, че се абсорбира по-бавно, не е проблем.
Просто тези капс. са с по-малък размер и по-приятни за пиене.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 617
  • София
Денис днес си получих Yohimbine,
https://www.iherb.com/pr/Primaforce-Yohimbine-HCl-2-5-mg-90-Veggie-Caps/58663
може ли да споделиш как го пиеш за сваляне на кг.
Аз тренирам 2 - 3 пъти в седмицата вечер и тези дни обикновено вечерята ми е доста по лека, ако въобще я има. Килограмите са ми в следствие на спирането цигари преди 4-5 год. и качих едни 10 кг  Shocked и имам чувството, че нямат махане. Не ям повече от преди, но ... ЕГН-то си казва своето.

И мога ли да го комбинирам с това https://www.iherb.com/pr/Natrol-Acai-Berry-1-000-mg-75-Veggie-Caps/36531
този асай/акай бери пише по2 таб. с храна, но дали има по подходящо време за пиене.

Сутрин пия Д3, лутеин и желязо. Аз закусвам добре.

И МНОГО БЛАГОДАРЯ, ЧЕ НИ ПОМАГАШ И СПОДЕЛЯШ СВОИТЕ ЗНАНИЯ!

RMN536

# 618
  • София
Денис днес си получих Yohimbine,
Скрит текст:
https://www.iherb.com/pr/Primaforce-Yohimbine-HCl-2-5-mg-90-Veggie-Caps/58663
може ли да споделиш как го пиеш за сваляне на кг.
Аз тренирам 2 - 3 пъти в седмицата вечер и тези дни обикновено вечерята ми е доста по лека, ако въобще я има. Килограмите са ми в следствие на спирането цигари преди 4-5 год. и качих едни 10 кг  Shocked и имам чувството, че нямат махане. Не ям повече от преди, но ... ЕГН-то си казва своето.

И мога ли да го комбинирам с това https://www.iherb.com/pr/Natrol-Acai-Berry-1-000-mg-75-Veggie-Caps/36531
този асай/акай бери пише по2 таб. с храна, но дали има по подходящо време за пиене.

Сутрин пия Д3, лутеин и желязо. Аз закусвам добре.

И МНОГО БЛАГОДАРЯ, ЧЕ НИ ПОМАГАШ И СПОДЕЛЯШ СВОИТЕ ЗНАНИЯ!
Йохимбин се приема 2 пъти на ден, един час преди хранене /което не е задължително, може и след 2-3 часа да ядеш/ - сутрин и следобяд, не по-късно от 16.00 / за да не попречи на съня/. Добра комбинация е с кофеина /синефрина, Л-Катнитина - това, като информация/
Когато тренираш, трябва да го приемаш 1,5- 2 часа преди тренировка, тогава започва неговото действие и действа около 40 мин. и в тези 40 мин - трябва да има активно натоварване. Той е много подходящ при аеробно/кардио натоварване - подпомага горенето на мазнини.
Пий повече вода.
Включи АЛКар - аз доста мазнини стопих с него - бавно, постепенно, почти без никакво усилие - само спазвах режим на хранене, много стриктно.
Мазнините се топят много бавно - ако сваляш бързо кг.-ми, нищо не става - разграждаш мускулите.

ПП. За Йохимбина - започни с ниска доза и с намаляваща го спри.
1 ден - 1 капс.
2 ден - 2 капс.
3 ден - 3 капс.
4 ден - 4 капс.. /или 2х2капс./

Аз пия винаги по 2 опаковки /45 дни / -  на 1,5 - 2 месеца се прави почивка 1 месец.

Акаят приемай на друг прием - от него няма да свалиш, но е хубав антиоксидант и много полезен за кожата и т.н.  Wink

# 619
Моля, за препоръка за вит.Д и К2 (с Хашимото съм и дефицитна на вит.Д, доказано с изследване) ?

Код за 5% отстъпка от iherb: MIH4702

# 620
  • София
[color=#cc0000
Моля, за препоръка за вит.Д и К2 (с Хашимото съм и дефицитна на вит.Д, доказано с изследване) ?

Според мен, за вит.Д3, какъвто вземеш... Не говоря за дозата (за дозата, както казват, консултирай се с лекар...), а дали е от лишеи, линолин и т.н. Аз бих предпочел да взимам такъв от лишеи, но ми идва малко скъп... MRM, Vegan Vitamin D3 & K2, 60 Vegan Capsules - този го заглеждам (за мен!, не препоръчвам!) и м/би не е лош вариант (евтин), но вече съм купил Nature's Plus, Source of Life, Garden, Vitamin K2 в количества за две години... Моя избор за K2 е този, като съм го избрал цена/качество.

вит.Д3 от гъби. За мен най-добрия вариант (стига да няма някакви алергии...) - Nature's Plus, Source of Life, Garden, Vitamin D3

п.п. Какво стана със стария изглед на форума, този ще ми избоде очите... - оправих я, временно не беше активна, поне при мен.

ROV5021

Последна редакция: чт, 21 дек 2017, 23:07 от djagi

# 621
джаги, мерси!
имам препоръчана доза от лекар за вит. Д

# 622
  • София
Каая
В продуктите на Nature Plus - вит. К има добавена смес от различни неща - гъби -те са имуностимулант, спирулина в едните- съдържа йод, броколи, спанак и т.н. - които потискат функцията на ЩЖ - разгледай ги.
Зависи от степента на Хашимотото, но може да ти създават проблем.
Аз съм с лека Хипофункция и не мога да консумирам напр. зеле и спанак /goitrogenic -храни/- веднага ги усещам.
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-MK-7-Vitamin-K2-as-MK-7 … g-60-Softgels/256

Дневна промоция
валидна до  22.12 - 20.00 ч. н. вр.
$5.49
Now Foods, Aloe Vera Gels, 100 Softgels

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 07:59 от denis.

# 623

pinko ,Bradley Cooper, благодаря ,че споделихте Flowers Hibiscus
Вашите закъснели ноемврийски пратки с какъв статус са според тракинга? Моята е отразена като пристигнала в

Пратката беше пристигнала в София според тракинга, но известието от пощата дойде доста късно

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 624
Денис,как се пие Алкар?По колко преди тренировка и когато не тренирам

# 625
  • София
Дозата е 1500мг/дн. - приема се един път на ден, винаги на гладно:
- 30 мин преди тренировка
- когато не тренираш , вечер - преди сън
На 2 месеца прием, е добре да се направи, поне месец почивка.
Максимален ефект има при интензивно натоварване, но и без спорт подпомага чистенето на мазнини, при подходящ хранителен режим /  с отрицателен калориен баланс/.
Трябва търпение и постоянство, не се гладува, имаш достатъчно енергия, но изисква доста време.
На мен ми допадна най-вече с това, че не се отразява на лицето - защото там имам проблем, когато чистя мазнини.

# 626
Дозата е 1500мг/дн. - приема се един път на ден, винаги на гладно:
- 30 мин преди тренировка
- когато не тренираш , вечер - преди сън
На 2 месеца прием, е добре да се направи, поне месец почивка.
Скрит текст:
Максимален ефект има при интензивно натоварване, но и без спорт подпомага чистенето на мазнини, при подходящ хранителен режим /  с отрицателен калориен баланс/.
Трябва търпение и постоянство, не се гладува, имаш достатъчно енергия, но изисква доста време.
На мен ми допадна най-вече с това, че не се отразява на лицето - защото там имам проблем, когато чистя мазнини.
Денис, бях купила за един курс за памет и концентрация този Алкар:
https://www.iherb.com/pr/MRM-Acetyl-L-Carnitine-500-mg-60-Vegan-Capsules/41351
Остана ми много, а и аз в момента се топя, не съм си го поставила за цел, но откак пия добавки се храня много по-малко, имам много повече енергия, а и ми изчезна като цяло апетита към някои храни, като например шоколад Grinning
Та да си го изпия вечер, защото не тренирам, но по колко капсули? Три ли?

# 627
  • Бургас
А МВИ задължително ли е да се пие на 2 приема или може и наведнъж 2*1300, че втората капсула все я забравям...

Код за 5% отстъпка -WCZ857

# 628
  • София
Тъмнозелена, би ли споделила какви добавки пиеш, че ти е намалял апетитът? Имам голям проблем с влечението ми към шоколада.

# 629
Тъмнозелена, би ли споделила какви добавки пиеш, че ти е намалял апетитът? Имам голям проблем с влечението ми към шоколада.
Не пия нищо конкретно с тази цел. Изобщо аз съм изумена как пия нещо за едно, то действа на друго... Като почнах добавката за очите: https://www.iherb.com/pr/Now-Foods-Clinical-Strength-Ocu-Support … -Veg-Capsules/608 тя има и доста витамини, ми мина едно замайване в главата, бях писала тук. По някое време почнах силика: https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-JarroSil-Activated-Sili … -1-oz-30-ml/14682 - за кожа, обаче останах изумена, защото ми минаха болките в кръста. Не знам дали точно от нея, но определено не ми минаха от само себе си, защото при мен са хронични, от вродено заболяване и винаги ги имам при натоварвания. Затова и не спортувам. Освен тези двете редовно пия лецитин, ХК и Омега 3. От всичко останало - когато се сетя или реша, че имам нужда от нещо - пробиотици, разни треви, минерали и т.н. А, и канела редовно пия по малко, както и коластра. Нито едно не е предназначено за намаляване на теглото или апетита, просто си го обяснявам с това, че организмът получава повече неща, от които има нужда и не ме кара да ям някакви излишни количества храна, за да си набавя веществата.

Впрочем да допълня - относно зрението не забелязвам кой знае какво действие от въпросната добавка за очи Grinning  Малко намалих осветеността на монитора /на светоусещането ми действа май/, по-малко като че ли ми се уморяват очите, но на самото зрение не усещам подобрение.

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 13:06 от Тъмнозелена

Общи условия

Активация на акаунт