Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 924
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 500
Тофифи още изпращат мейлите на печеливши. Писах вчера. ММ получи мейл и искат снимка на кода, не касова бележка.

# 1 501
Изтеглили са тримата печелиши на якобс по 1000 лв..тайно се надявах ама няма.

# 1 502
Печеля сокове капи.Днес най-накрая си взех душ пяната на Ейвън от офис на Булпост, големи мъки с тези куриери надявам се повече да си нямам работа с тях. Току що видих ,че съм спечелила продукт на Авен от фейсбук игра много се зарадвах,защото много харесвам тяхната козметика.

# 1 503
Честито на всички,но аз сериозно се замислям да спра да играя всякакви игри. Пак отново едни и същи имена. Смилянови ,Мътарови и какви бяха още вече ги забравих,че се ядосах,магазин ли ще зареждат с толкова сокове... 🙄 И как все ги теглят на случаен принцип не ми става ясно. Както и да е,извинявам се за отклонението.
Весели празници на всички и много награди през следващата година!

# 1 504
Защото играят с по 100 телефонни номера и още толкова мейла. Обърнали са го на бизнес!
Русинов го има два пъти в едно теглене. Един път като Стаси и втори път като Станислав.

# 1 505
Ама не е само той,има много такива. Едно е да играеш за тръпката, с един телефон и имейл,друго е да се регитрираш 20 пъти,както и цялата фамилия да запишеш само и само да спечелиш повече. Просто спирам да ви следя,да не се изкушавам и така. Нека има повече награди за такива алчни “късметлии”.

# 1 506
  • Сандански
Не се дразнете за игрите просто отвътре му идва на човек всичко да е за него и да иска от всички игри. Късмет на всички през новата година!

# 1 507
То нека да им идва отвътре, ама това са три кашона сокове само за Русинови в едно теглене за сметка на някой, който играе честно и няма нито един.

# 1 508
  • Сандански
На мен за това ми омръзнаха игрите занимавам се с по интересните, соковете нещо не ме блазнят да играя за тях... Simple Smile

# 1 509
  • София
На мен за това ми омръзнаха игрите занимавам се с по интересните..... Simple Smile
В този ред на мисли, ти доволен ли си от играта с ФаФФлите, Ивайло? Нали споделяше, че обичаш игри с вафлички   Simple Smile

# 1 510
  • Сандански
🎄

Последна редакция: пт, 22 дек 2017, 18:44 от Ivaylo77

# 1 511
И мен никъде ме няма, но от късмета си не се оплаквам, никак. Може малко да печеля, ама качествено Satisfied
Радвам се, че има печеливши от темата, в игрите на Делимано и Дормео. Със здраве да си ползвате наградите.

Много хора обърнаха тия игри на бизнес. Няма да се учудя ако заради тях въведоха данък награди. Не се наядоха, ей!
Аз участвам заради тръпката. С един мейл, по веднъж, дори да има опция за 100 пъти записване.

# 1 512
И аз съм с живи книжки от форума и една готварска от фб спечелих днес.

# 1 513
 Честито на всички печеливши Simple Smile Ивайло, честита флашка:
https://www.facebook.com/notes/queens-juice/%D0%BF%D0%B5%D1%87%D … 0155256770165897/

Вече и аз подбирам доста къде играя, че се затрупах с дреболии (особено с чаши).
Най-много искам да спечеля голяма сума пари (примерно като за околосветско пътешествие) - мисля да помрънкам за това преди Празниците, да видим дали ще подейства)) Мрън, мрън, мрън... Sweat Smile Stuck Out Tongue

# 1 514
Не съм трила мейли и вчера отново ги проверих, но нямам 🤔
Сутринта им писах, ще кажа, ако получа отговор.

Но се оказа, че и аз съм била регистрирана с фб профила. Чак снощи я видях снимката в ъгъла, не бях обърнала внимание преди това. Така че съм изпълнила всички условия за регистрация.
Чудех се дали да пиша, защото са малки награди и не е голяма драма, ако не ги получа. Но участвам в толкова игри и от никъде нищо и реших, че това ми е късмета и ще се опитам да получа наградите.

Здравейте, и аз нямам имайл от Айвън, а ми изписа преди 3-4 дни, че печеля. Направих запитване чрез фейсбук страницата им, защо нямам имайл. Отговорът беше, че има много спечелили и по-бавно обработвали данните. Но да не се отчайвам ще получа имайл, но наградата няма да получа преди Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт