Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 923
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 515
Изтеглили са тримата печелиши на якобс по 1000 лв..тайно се надявах ама няма.
Хвърлих си опаковките, касовите -изобщо да не ме занимават Тофифи !

Успех на всички : )) И весели празници 💞

# 1 516
Напоследък никъде ме няма.
ми мрън пък

# 1 517
Писах на мейла, от който вие сте получили писма от Avon. Отговориха ми супер любезно, че ще проверят. Това обаче беше в края на работния ден и предполагам ще ми върнат отговор след празниците.
А вчера писах и на фб страницата на Avon, те също ми отговориха много любезно. Та дори и да не получа наградите, поне ми обърнаха внимание и се държаха адекватно.

# 1 518
  • София
Момичета, не се ядосвайте на наглите хора със стоте профила. Защото освен, че опорочават игрите ни карат да си хабим нервите за тях. Аз мисля, че да спечелиш е въпрос 50/50, или печелиш или губиш. Лошото в случая, че наградата я е взел някой който е превърнал играта и забавата в БИЗНЕС. Халал да им е, те губят най-сладкото радостта от печалбата. Защото бас хващам, че ако си направим 100 профила и спечелим няма да ни е толкова хубаво както сега, когато сме с един.

# 1 519
Пастата за зъби за деца от Билка със Спиди ли я доставят? Имам смс за 28.12, а освен тази награда, друга не чакам.

# 1 520
Пастата за зъби за деца от Билка със Спиди ли я доставят? Имам смс за 28.12, а освен тази награда, друга не чакам.

И аз получих смс от Спиди за 28.12. Най-вероятно е за пастата.

# 1 521
Това трябяа да е Simple Smile
Размечтах се да не би да някой е решил да ми прати изненада за Коледа Joy

# 1 522
Честито на всички за наградите. Днес получих пакета от замъка - лебеда малко се беше разместил, но ще се оправи (поне е здрав). Книжката е много хубава и приказката ми я има вътре Simple Smile Така че супер... Не се ядосвайте за обичайните печеливши в игрите, халал да са им наградите. Щом не ги мързи да се регистрират от 101 профила... Аз също играя само с един имейл и телефон и когато спечеля ми е голям кеф - няма значение от наградата. Успех на всички Simple Smile

# 1 523
Забравих да споделя, че днес си взех шала от Престиж... Странното беше, че на бележката закачена за шала пишеше "шейна" и след това е задраскано и написано "шал". Попитах защо така, момичето и охранителката се спогледаха и ми казаха, че "момичето", което надписвало наградите е сгрешило... Малко се ядосах, но реших да не се разправям, грабнах шала и дим да ме няма...
За пловдивчани в Лекси има продукти на Житница с етикети. Грабнах една луканка... Ама много бързо ме изтеглиха да си ходим (по принцип пазаруваме от Кауфланд, а аз замъкнах ММ да купим брашно, за да се включа в София Мел Simple Smile ) Голямо мрънкане падна, ама няма начин - ще ме търпи Simple Smile

# 1 524
  • София
Играта на Капи не беше ли до 21.12?
Сега разгледах печелившите и правилата и видях, че има още 2 седмици. Допълнително ли е удължена? Аз в нея не съм участвала, но от останалите игри, отникъде нищо.
Що се отнася до фамилиите, които печелят със 100 профила, имам си няколко "любими" фамилии, които ме шокират с алчността си да заграбят колкото може повече. И между тях има фирмаджии, бизнесмени, регистрирани земеделски производители, общински съветници, председатели на Едикво си, изобщо хора, на които крайно не им достигат средствата и например 15 преносими батерии са им жизнено необходими.

# 1 525
  • София
Моят смс от спиди е за утре, а ме мен ме няма, ще пренасочвам към офис. И аз си взех шала
Утре ще гледам да обикалям  по пловдивските магазини в търсене на игри. Grinning

# 1 526
Аз после пак гледах печелившите на Капи-и за термометрите и термосите на всяко теглене печелят по двама-трима с еднакви фамилии,но то не е нарушение на правилата. Няма какво да се направи,но е жалко за такива честни играчи като нас с по един профил.

# 1 527
  • София
Явно и аз не трябва да се надявам много, като играя само с една регистрация в игрите, то и за това явно е суша при мен

# 1 528
  • София
Днес от толкова много игри и мен ме няма никъде.

# 1 529
Даже вече и не ги чета търся си само моето(и на мъжа името). Постоянно във фейсбук по групите за продажби ми излизат „награди” за продажба. Явно хора без друга работа.
Sea.sea да пишеш ако има някакви игри в кутии в Пловдив, аз не съм виждала скоро нещо ново, освен томболата на Триумф със закупуване на хран.стоки над 15лв от магазина. Пуснах бележка, кутията беше доста пълна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт