Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 907
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 545
Обидена съм на НЛ и мисля да си закрия акаунта на сайта им - стига да е възможно. Нямам намерение да купувам повече техните билети. Знам, че печалбите са истински - не смятам, че е измама; просто както казах съм им обидена и приключвам с тях.

# 1 546
предполагам причините за обидата са изложени назад в темата? Laughing

# 1 547
А, не - свързано е с мой близък човек. Аз съм дала общо 10 лв за билетчета за празниците и не разчитам, че ще спечеля много пари точно от тях (даже някои не бяха за мен - разбирай, взех от най-евтините).
Не обичам когато нещо ме стресира, а случаят е такъв - НЛ са виновни индиректно. Харесва ми на мен да ми дават, а не аз да давам на някого нещо.

# 1 548
Какво е условието, за да се сдобия със сребърна монета от НЛ?

# 1 549
  • Бургас
На 1-ви декември си купих от тези коледните билети от 20 лв. като мислех всеки ден да си трия квадратчето за деня, но на 3тия ден се предадох на изкушението и го изтрих целия, абсолютно нищо нямаше. Толкова съм била тъжна, че мъж ми на следващия ден ми купи друг. Без да го трия само проверих по код и печелеше 20 лв. С тях си купих още един и пак само по код проверих имаше Тв-участие...Това беше първия и последния ми опит с коледните календари Simple Smile

# 1 550
  • Бургас
Какво е условието, за да се сдобия със сребърна монета от НЛ?
Купуваш си неща за 70 лв и ти дават паричка.

# 1 551
  • София
Здравейте, първата ми награда за годината Simple Smile / не че много съм се старала / , а имам проблем . Моите  въведоха код от престиж и им изписа че печелят кутия вафли. Лошото е че на телефона който  дават постоянно са заети операторите .Работят ли в събота ?  Посъветвайте ме къде да пиша или звъня... не искам да разочаровам хлапетата. Мерси и Весели празници на всички !

Снимала съм екрана с моята награда. Пише да се обадя до 5 дни. Никой не уточнява работни, защото работят в събота и неделя (случвало се е да звъня при други подобни игри). Но все пак в момента е по-особена неделя и може да са пуснали момичетата в отпуска. Може би и след празниците ще приемат данни.

# 1 552
  • Стара Загора
Днес от реклама във Фейсбук ми попадна тази игра на Алкател, мисля, че не е пускана назад. Само че има още два дни, почнала е на 15ти.

https://adbx.me/alcateljoywheelbulgary/hdq1qog6nc/50366/index

# 1 553
Днес от реклама във Фейсбук ми попадна тази игра на Алкател, мисля, че не е пускана назад. Само че има още два дни, почнала е на 15ти.

Някой беше качвал играта, 1-2 пъти пробвах и видях,че стрелката дава назад, за да не спре на подарък 😁

# 1 554
  • Сандански
На всички май се пада това, това ми прилича на анимация, която излиза на всички, които играят.

# 1 555
  • Велико Търново

Някой беше качвал играта, 1-2 пъти пробвах и видях,че стрелката дава назад, за да не спре на подарък 😁
Стрелката още не спряла, а получавам имейл, че не печеля. Странна работа. Отказах се с тази игра преди дни.

# 1 556
  • Бургас
А на играта на Скрабъл винаги слага между 5 и 15 секунди отгоре.Rolling Eyes

# 1 557
  • София
За хората с домашни любимци: https://www.facebook.com/HillsPetBulgaria/app/156253268434878/

# 1 558
  • София

И аз забелязах това. Да разбирам ли, че тези, дето им пише че са решили скрабъла за 9 сек., всъщност са го решили за 4-5 сек?! Това е невъзможно!

# 1 559

И аз забелязах това. Да разбирам ли, че тези, дето им пише че са решили скрабъла за 9 сек., всъщност са го решили за 4-5 сек?! Това е невъзможно!

Аз съм забелязал, че прави отклонение по 1-2 секунди. Ама чак 5-15 не ми се е случвало. Изключително често обаче се случва да направя някое добро време (от порядъка на 11 секунди) и да не ми го отчете, а не са минали трите опита на ден, които са по правила....

Общи условия

Активация на акаунт