Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 908
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
За тези, които имат ученици в къщи https://ucha.se/motiviramse/potopi-se-v-prikluchenie-i-specheli-nagradi/

# 1 531
  • София
Ще пиша, ама те за мен ще са нови, зс пловдивчани едва ли Grinning 
Брат ми много ми се смее, че преди да вляза в магазина първо отивам пред стената с кутиите и игрите да видя какво има. Grinning

# 1 532
  • у нас
Като чета условията излиза, че учениците трябва да имат и фейсбук профил. Гаси играта. Като има ученика абонамент за уча се, защо не си направиха там страница да си задават въпросите и да отговарят, ами в ФБ и тем подобни соц. мрежи?

# 1 533
  • при късмета
Вчера и на мен звъня момчето от Ейвън. Казах, че е пристигнал имейла и съм върнала отговор с данните, а той отговори, че системата нещо им забавя данните и затова звънят. Предполагам, че ще звъннат и на тези, които мислят, че има проблем

# 1 534
  • София
Докладвам за Триумф - Пловдив. Предварително се извинявам, ако има неточности, но доста неща бяха и не знам дали запомних всичко.
При покупка на лаваца и Нова Бразилия за над 3 лв май се теглят скреч карти. В играта на лаваца наградите бяха лъжичка, чаши и химикал май че. От Нова Бразилия май само кафе може да се спечели. Имаше игра за хлебопекарна, но не София мел, май някой беше писал и преди за нея. Има я играта на каменица за чашите и май  имат от  чашите на кока кола.
При покупка на подаръчен комплект на Дав се тегли  скреч карта - наградите са поларно одеял, луксозна сапунерка или коледни късмети. Аз взех един с неща, които ще ползваме за вкъщи и спечелих късметите
Скрит текст:

Искам да похваля касиерката, че сама се сети за играта и понеже при нея нямаше карти ходи да търси по другите каси.
Много лошо впечатление ми направи, че повечето мечета на линд бяха без червенитв връзки със сърчицата...

Последна редакция: сб, 23 дек 2017, 16:01 от sea.sea

# 1 535
За тези, които не разчитат много-много на късмета си, в Кауфланд:
- Jameson + 2 чаши
- Yeni Raki + 2 чаши
- Jameson + тениска

Laughing

# 1 536
За тези, които не разчитат много-много на късмета си, в Кауфланд:
- Jameson + 2 чаши
- Yeni Raki + 2 чаши
- Jameson + тениска

Laughing
И Бушмилс е с тениска, хубава е, а на кутията й пише размера. Пък е и на промоция Simple Smile

# 1 537
Здравейте, първата ми награда за годината Simple Smile / не че много съм се старала / , а имам проблем . Моите  въведоха код от престиж и им изписа че печелят кутия вафли. Лошото е че на телефона който  дават постоянно са заети операторите .Работят ли в събота ?  Посъветвайте ме къде да пиша или звъня... не искам да разочаровам хлапетата. Мерси и Весели празници на всички !

# 1 538
На Деликатес Житница как изглежда промо кода, гледам гледам и не го виждам, явно непромоцио ален продукт съм взела....

# 1 539
На Деликатес Житница как изглежда промо кода, гледам гледам и не го виждам, явно непромоцио ален продукт съм взела....
От въртешната страна на етикета е, с черни букви / цифри. Прилича на кода на вофлите Хупер. ОТ външната страна промоционалният етикет има зелена лента и пише нещо като "Добрият домакин е винаги подготвен".

# 1 540
Весели празници на всички!!!
Nature SnowflakeNature SnowmanChristmas Tree

# 1 541
Здравейте, първата ми награда за годината Simple Smile / не че много съм се старала / , а имам проблем . Моите  въведоха код от престиж и им изписа че печелят кутия вафли. Лошото е че на телефона който  дават постоянно са заети операторите .Работят ли в събота ?  Посъветвайте ме къде да пиша или звъня... не искам да разочаровам хлапетата. Мерси и Весели празници на всички !
Най-добре след коледните празници. Предполагам има срок за обаждане, около 5-10 дни, преди да се загуби право за награда.

# 1 542
5 дена е май. на мен от раз ми вдигнаха.

# 1 543
  • Русе
Получих си грамотата и книгата от Замъка. Моята приказка я няма вътре, днес седнах да почета и мога да кажа само Евалааа, страхотни неща има, браво на авторите!!!
Иначе мога да се похваля с намерени луканчици на Житница, сега остава и да спечеля Innocent

# 1 544
Като чета условията излиза, че учениците трябва да имат и фейсбук профил. Гаси играта. Като има ученика абонамент за уча се, защо не си направиха там страница да си задават въпросите и да отговарят, ами в ФБ и тем подобни соц. мрежи?

И аз се ядосах на това условие!
В крайна сметка сумати деца няма да могат да участват (като нашите 2), просто защото спазвам правилата и съм им казала че профил до 13г няма да видят (нали толкова беше ограничението?)

Общи условия

Активация на акаунт