Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 870
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 605
Дано да ти е на късмет.

Честита Коледа, приятели! Hug

# 1 606
Честита Коледа! Bell Christmas Tree Christmas Tree Christmas Tree

Тази седмица не очаквам нищо, освен може би някои от резултатите от календара на Кауфланд - не участвах много активно, та не се надявам. Ейвън май имаха и някакви големи награди за теглене? Три парфюма или нещо подобно?
Нарочно си изиграх парите (8-те лв) в НЛ - не искам да събирам нищо от там, сега си регистрирам последните няколко билета за бонус печалба и приключваме завинаги Simple Smile

# 1 607
Честита Коледа!Много здраве ,щастие и късмет ви пожелавам!

# 1 608
  • София
Весела Коледа и от мен, много здраве и награди да има за всички.  Hug

Брат ми днес коледно спечели 266 лв от някакви залози в сайта на Н.Л.  Simple Smile

# 1 609
  • София
Честита Коледа! Бъдете здрави и успех във всички игри!

# 1 610
Честита Коледа момичета и момчета! Да сте здрави и щастливи ви желая! Nature Snowflake Nature Star Nature Sparkler

# 1 611
Весела Коледа на всички! Много здраве и късмет ви пожелавам !!
Снощи в 23,50 сядам на Коледния календар на Кауфланд, полълних го 3-4 пъти и хоп..в 12 часа, като Пепеляшка на бала ...изчезна..хахха!! Беше много интересно, определено съм последната, която го попълни.
Весела коледа
Не си била последна попълних го три пъти 23:58-9 хааха, тогава се сетих че не съм имала време за негонпрез деня. Мислех изобщо да не го попълвам но си казах имам 2 мин може да е на късмет

# 1 612
Честита Коледа! Здраве и късмет желая на всички!
Ето ги и последните победители на Своге - https://www.svogeshokoladi.bg/promo/winners/week/3

# 1 613
  • София
Аз си заявих 20-те лева от лотарията...Много се изкушавах да поиграя още малко,но в крайна сметка реших да си ги взема. Grinning

# 1 614
  • sofia
Честита Коледа! Здраве и късмет желая на всички!
Ето ги и последните победители на Своге - https://www.svogeshokoladi.bg/promo/winners/week/3

Честита Коледа и от мен, здрави да сте всички!!! Еха, спечелила съм пасатор, въобще и не се и надявах в тази странна игра, много се радвам, че в последния ден ги правихме тези палачинки ☺

Последна редакция: пн, 25 дек 2017, 11:45 от Подскок-скок

# 1 615
  • SF
И аз да се похваля с комплект на Билка! Пратих данните, в петък получих смс за пратка на 28.12. Друго не чакам. Получих кремчето със снимка. Не е зле, но си представях снимката да е върху металното капаче на крема. Весели празници на всички желая и най-вече да са споделени с любимите хора!
Мислех, че играта на Билка все още продължава. В темата няма списък със спечелилите.

# 1 616
  • София
Играта на билка за детскитв пасти за зъби беше до 20.12.

# 1 617
  • Под Слънцето
Весела Коледа и от мен! Здраве и благополучие за всички и най-вече много награди и подаръци Wink

Ако  на някой от Варна  не му достигат капачки с точки за чаша от кола, давам няколко.

# 1 618
  • София
За днешната игра в сайта на Н.Л, ако сте правили депозит в рамките на предните 30 дни, ще получите 5 бонус игри днес, без да е нужно да депозирате нещо.

# 1 619
Ведела Коледа!
Бъдете здрави и щастливи!
Обичайте, прегръщайте, дерзайте!
....и не забравяйте Чудесата се случват всеки ден, за това мечтайте ♡

Общи условия

Активация на акаунт