Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 895
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 560
  • София
Тези от спиди изобщо и не ме потърсиха днес... Много са зле.

Пуснах една бележка за София мел и аз в Лекси, оказа се, че на нашите им трябва кафе, купихме за над 3 лв и спечелихме още 100 г Нова Бразилия.  Simple Smile

Също така в магазин БББ на " Пере Тошев" няма чаши на Кока- Кола.

# 1 561
  • София
А на мен скрабъла, като реша нешо бързо и веднага ми сменя на нова кръстословица, много кофти, а сега й изгубих и линка на тази игра, не я намирам

# 1 562
# 1 563
И при мен винаги слага някакви секунди отгоре и вече няколко пъти си подобрявам времето и не ми го отчита. Не мога да разбера защо. :/ Уж пише, че е записан успешно резултата.

# 1 564
Здравейте и честити награди на всички!
Аз от работа пропуснах всички календари,на Ейвън участвах няколко пъти,но нищо.
Моля,ако някой знае за град Перник,от къде мога да си взема чаши от Кока Кола,да сподели.Или ако има някъде списък с обектите...
спечелих една кола със скреч карта в заведение.Спечелих и шал от игра със скреч карти на цигари Уинстън и топка за елха от Загорка.Не съм на сухо хаха Simple Smile
Весели и топли празници на всички!

# 1 565
Чакам само Якобс и Ейвън, но сигурно след НГ.☺
Весели Коледни празници 🎉🎉🎉 И пожелавам на всички ни в групата страхотни подаръци от близките и хубави награди от игрите 👌

# 1 566
И аз да се похваля с комплект на Билка! Пратих данните, в петък получих смс за пратка на 28.12. Друго не чакам. Получих кремчето със снимка. Не е зле, но си представях снимката да е върху металното капаче на крема. Весели празници на всички желая и най-вече да са споделени с любимите хора!

# 1 567
Весели празници! Christmas Tree Nature Stars

От Ейвън се обадиха на майка ми, за да й кажат, че ще доставят наградата от календара другата седмица. Браво на тях - стараят се. Simple Smile Аз не вярвам, че куриерите ще успеят да доставят всички пратки през тези няколко дни, защото сигурно са много заети, но все пак - важното е старанието.
А иначе - и при мен календарът се зарежда много трудно тази седмица. 

# 1 568
sea.sea, кога ходи в БББ? Брат ми миналата седмица ми е взел още една червена чаша и каза, че имало....
Ние сме в Пловдив за празниците, кафе и на мен ми трябва, но не ми се разкарва до Лекси, промоцията има ли я в други магазини? Връщам се от БББ взех още една двойка брашно, че няма да ми стигне и си пуснах бележката, надявам се на тиганите, дано ме огрее.Joy

# 1 569
  • София
sea.sea, кога ходи в БББ? Брат ми миналата седмица ми е взел още една червена чаша и каза, че имало....
Ние сме в Пловдив за празниците, кафе и на мен ми трябва, но не ми се разкарва до Лекси, промоцията има ли я в други магазини? Връщам се от БББ взех още една двойка брашно, че няма да ми стигне и си пуснах бележката, надявам се на тиганите, дано ме огрее.Joy

A като ти се падне пекарна какво ще правиш?  Wink

Докога е играта в БББ? И моето брашно май беше само на дъното на кутията.  Mr. Green

# 1 570
В сайта на НЛ днес има безплатен бонус за 5 игри

# 1 571
  • София
Вчера бях с една приятелка, тя пита, но и казаха, че са свършили. Grinning Аз и качачки нямам де. Grinning
Играта на Нова Бразилия и в Триумф я имаше. Пишеше, че всяка трета карта печели.

# 1 572
Танче, мислила съм го, ще я подаря на една приятелка, ако ми се падне, но се надявам да са тиганите и на подноса бих се зарадвала. Играта е до 07.01, ако не се лъжа. Този магазин ми е адски удобен, излизам от нас и съм там. Joy
sea.sea, благодаря, днес ще се разходим с домочадието до Марково Тепе и ще си пробвам късмета.

# 1 573
jysk: "Днес е последния ден, в който можете да участвате в коледния календар." - не е ли до 31.12. да "търкаме" квадратчетата?

# 1 574
  • София
Танче, мислила съм го, ще я подаря на една приятелка, ако ми се падне, но се надявам да са тиганите и на подноса бих се зарадвала. Играта е до 07.01, ако не се лъжа. Този магазин ми е адски удобен, излизам от нас и съм там. Joy
sea.sea, благодаря, днес ще се разходим с домочадието до Марково Тепе и ще си пробвам късмета.
Може и да се пробвам около Нова година. Най-близкият ми пазар е този на Младежка и се случва да вляза в магазина.  Laughing

jysk: "Днес е последния ден, в който можете да участвате в коледния календар." - не е ли до 31.12. да "търкаме" квадратчетата?
Самото име е "коледен", а не "новогодишен". Няма как да е до 31-ви.

Така и не успях да взема нито една точка в Jysk, освен в първата нощ. Не знам на какво се дължеше. Опитах през различни браузери, през различни устройства, но нищо.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт