Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 874
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 590
Ивекс,Ма ко,Vesi-честити финансови постъпления!Похарчете си ги със здраве!Скоро нищо не съм печелила от игри,но смятам,че ако сме здрави-значи сме спечелили...
Весели празници на всички в темата-бъдете здрави и успешни!

# 1 591
И аз благодаря за споделянето за бонусите от НЛ. Пусна ми 8 лв. И от преди бях събрала 11 лв. Дано и утре да има някакви бонуси.

# 1 592
# 1 593
  • у нас
Весели празници на всички!

# 1 594
Честито на спечелилите от НЛ. Аз там не играя, дори нямам профил. Нямам навика и да купувам и търкам билетчета. Доволно се включвам в другите игри Simple Smile От коледните календари не съм уцелила нищо. Те мисля, че са до днес... Другата година Simple Smile Днес е светъл празник, пожелавам на всички много хубави моменти прекарани с любимите хора. Гледайте по-ведро на нещата и... много награди Simple Smile Хубава вечер на всички.

# 1 595
  • Сф
Аз сега думнах бонуса( регистрирала съм мм в НЛ) и спечелих 2 лв.Принципно, печалбите как се взимат ? На изипей? Аз искам да си ги взема тия 2 лв и да си купя пирамиди от 5.(само това си взимам чат пат) Мм спи, ако поиска ще ги изиграе на египетското съкровище. Не че сме играли досега..Все пак това е хазарт, бъдете внимателни! Ние сме дърти с мм да се зарибим тепърва, но много зависими има .Затова карайте лекинко..с тия игри..

# 1 596
Мисля, че не може да се вземат тези 2 лева, имаше някаква точна сума за теглене, но не се сещам каква е.
Хазарт е, вярно е, лошото е, че шанса да спечелиш в такава игра е нищожен, но някои лесно може да се подлъжат.

# 1 597
И аз да Ви пожелая весели и светли празници. Честито на всички печеливши, аз днес като си отворих пощата видях, че имам мейл от Avon, тези дни ми забиваше, явно тогава съм спечелила. Това е първата ми награда от коледен календар. Много се радвам. Успех на всички пожелавам от все сърце!

# 1 598
  • Сф
Мерси Ивекс, поредната зарибявка.Значи- ще ги изиграем от пусто в празно:)

# 1 599
Доколкото разбрах момичетата ще има още такива бонуси, играй като ги пуснат и дано спечелиш по-голяма сума, за да си ги заявиш.

# 1 600
  • Телиш/Плевен
Честита Коледа и честити награди на всички! Hug

Получих си и аз нещата от Замъка преди няколко дни:
Скрит текст:
Явно наистина всички участници ще получат книга, тъй като са ми изпратили такава, без моята приказка да е включена в нея.

Сега си чакам само раницата от Кока-Кола. Heart Eyes

Включих се в играта на София Мел в кварталния супермаркет. Даже две участия имам вече, вероятно и още едно ще направя до края на играта, тъй като обичам да меся, а сега по празниците си ми трябва повечко брашно. Ще видим какво ще стане. Малък е шансът по принцип, но и в играта на Емека в същия магазин беше така, а ме изтеглиха за печеливша, така че няма да губя надежда до последно. Всички награди ми харесват. Heart Eyes

Нека е късметлийска последната седмица на 2017-та година! Flowers Four Leaf Clover

# 1 601
Честита Коледа, здраве, много топлина и усмивки! За играта на София мел ми отговориха,че в Стара Загора нямат участващи обекти.

# 1 602
# 1 603
  • при късмета
Честита Коледа!

Да сте здрави, ентусиазирани и късметлии в игрите!

# 1 604
  • Русе
Весела Коледа на всички! Много здраве и късмет ви пожелавам !!
Снощи в 23,50 сядам на Коледния календар на Кауфланд, полълних го 3-4 пъти и хоп..в 12 часа, като Пепеляшка на бала ...изчезна..хахха!! Беше много интересно, определено съм последната, която го попълни.

Общи условия

Активация на акаунт