Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 69 - декември 2017

• 147 569
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
На мен ми звъняха от изтеглен магазин в София от Престиж, даже си получих шала вече! Още миналата седмица беше.

Може ли да споделиш кой е магазинът Simple Smile
   Магазина беше в кв.Изток някакъв, но нямаше кутия за играта, казаха че ще ме включат но всъщност не знам какво и как са направили.

Благодаря Simple Smile

# 1 801
Ее ти пък какво мрънкаш?! Започвай да следиш печелившите и си прави профили,за да крадеш и ти. Чудо голямо... 😂
Сериозно-нямам думи колко изобретателни и нагли хора има. 🤐

# 1 802
За съжаление много от игрите , особено във фейса не тагват победителя и не пращат съобщение, че печели и на фона на многото игри  не може да се разбере че си печеливш - аз лично имам няколко пропуснати такива награди, едната беше ваучер за 150лв Mr. Green

# 1 803
  • София
Вчера изтеглиха печелившия на радио Енерджи за Дубай. Юруууушшш на новите профили!  Mr. Green  Joy Joy Joy Може още да не им се е обадил.

Добре де, обикновено като обявяват наградения, слагат и линк към профила му. Дори да се изкопира името и профилната снимка, няма как да се използва същия линк. Организаторите би трябвало да проверяват такива неща. Да не говорим, че обикновено комуникацията става с лични съобщения и се вижда с кого си пишат.  ooooh!

Ани, голяма ли беше наградата?

Сиси, наистина понякога може да се изпусне наградата. Но в случая тези са я дали на друг. Това ми е странно, защото те имат информация за профила, макар и да не са го известили.

# 1 804
Това е доста несериозно от страна на организаторите - те са длъжни да проверят дали човекът, който им пише е същият, който са изтеглили. Ако е с друг профил, отказват да изпратят наградата и толкова. Ако се участва с профил и други данни, са длъжни да проверят всичко.
Има и други варианти (примерно правят фалшив профил с име на участник в някоя игра, и го използват, за да обиждат другите участници или да го дискредитират по някакъв начин) - някои хора са изроди. Във Фб има добри механизми за защита, освен това организаторите обикновено обръщат внимание на подозрителните профили и несъответствията, така че подобни номера не минават винаги.

Между другото, Тофифи още не са ми отговорили и не са си допълнили списъците.

# 1 805
Вчера изтеглиха печелившия на радио Енерджи за Дубай. Юруууушшш на новите профили!  Mr. Green  Joy Joy Joy Може още да не им се е обадил.

Добре де, обикновено като обявяват наградения, слагат и линк към профила му. Дори да се изкопира името и профилната снимка, няма как да се използва същия линк. Организаторите би трябвало да проверяват такива неща. Да не говорим, че обикновено комуникацията става с лични съобщения и се вижда с кого си пишат.  ooooh!

Ани, голяма ли беше наградата?

Сиси, наистина понякога може да се изпусне наградата. Но в случая тези са я дали на друг. Това ми е странно, защото те имат информация за профила, макар и да не са го известили.
Еми то в такава ситуация може да са казали, че са дали награда , а въобще на никой нищо да не са дали.

# 1 806
Sad нищо не разбрах  Cry

# 1 807
Получих си наградата от Замъка. Някои бяхте писали за фигурка, аз такава нямам, но и по-добре, защото сигурно щеше да пристигне счупена. Грамотата е доста намачкана. Книгата изглежда супер, с удоволствие ще я прочета. ☺

# 1 808
  • Бургас
На мен Тофифи ми отговориха така:                      Здравейте,

все още теглим, на мястото на тези участници, които не са удостоверили всичко за получаване на наградата.

Това обаче беше на 22.12.2017г

# 1 809
  • София
Sad нищо не разбрах  Cry

Майтап, в отговор на поста на Ани:
Направо съм потресена-бях спечелила награда от фейсбук игра,но не я получавах. И писах на оганизаторите и те казаха,че печелившата вече им писала и те и я изпратили.
А някаква гадина си направила профил с моето име писала им и сега ги е блокирала.
По грозна постъпка не мога да си представя  Mr. Green хайде сега Смайли да ми обясни как и аз да си
правя чужди профили и да крада и аз награди.

# 1 810
  • Стара Загора
Печелившите от Хенди за последната седмица.

# 1 811
Ехаа  Тaня67 това е идея и без това ми се ходи на Дубай ама сигурно съм закъсняла вече  Laughing
Не беше голяма награда даже е смешно някои да се излага за нещо струващо толкова малко,притесни ме факта,че някои се представя за мен все едно се опитва да ми открадне самоличността.
Получих си и аз книгата от Двореца много е красива и ще си я чета с удоволствие/е можеха и да ми публикуват приказката,но сигурно другите са по-добри/

# 1 812
  • sofia
Направо съм потресена-бях спечелила награда от фейсбук игра,но не я получавах. И писах на оганизаторите и те казаха,че печелившата вече им писала и те и я изпратили.
А някаква гадина си направила профил с моето име писала им и сега ги е блокирала.
По грозна постъпка не мога да си представя  Mr. Green хайде сега Смайли да ми обясни как и аз да си
правя чужди профили и да крада и аз награди.
Ужас! Е добре де, а тази "гадина" как получава наградата си от куриера или от офис, нали все пак се иска име, вие с еднакви имена ли да сте или профила във фейса не е с име?

# 1 813
Обикновенно не искат лична карта като си взимаш пратката казваш каквото си искаш и телефонния номер.

# 1 814
  • sofia
Обикновенно не искат лична карта като си взимаш пратката казваш каквото си искаш и телефонния номер.
значи при повече желание може да се намери телефона на тази "гадина" от организатора....голям заговор.....ако е и до адрес пак може да се разбере, поне да се разбере кой  е толкоз хитър 😉 колко трябва да си .... да измислиш всичко това, да казваш друго име и да се правиш на луд пред хората за една награда (разбирам да е Дубай 😉😂)! Свиркай си...ще ти се падне по-голяма, желая ти го!

Общи условия

Активация на акаунт