Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти! - Бебеправене Тeма 332

• 42 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
Фани , хубава си е чертичката Hug Моите на Шуър си бяха бледи и на 3 и ,на 5 дни закъснение. Лека и до финал  ! Тестовете за О ще ги ползваш за второто Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде момичета, добрият сезон за бебеправене започна !Давайте положителните тестчета насам !

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 12:22 от estela

# 31
Фани,честито!Много си е хубава чертичката,както другите момичета са казали-ако вземеш друг тест,ще е по-ярка Hug Лека и спокойна бременност Hug
Сънче,гуш и от нас и пожелание за най-хубавия подарък ! Hug

# 32
Фани, честито и дано всичко е наред!
Много е хубаво, когато има положителни тестове Sparkling Heart
Желая на всички успех и дано скоро се сбъдне най-съкровената мечта Blush

# 33
  • София
Фани,  честито! Прекрасна Б до термин Hug

Момичета, моля ви кажете ми какво мислите за моя тест. Това не може да чхг 0.5 Confused теста е от днес на обяд и е малко по наситен от вчера. Чертата се появи веднага. По принцип ползвам престо от много години и съм супер доволна. Знам какво представляват изпарителните.  Знам какво е да издирваш черта под лупа. Тази колкото и да е бледа се вижда идеално.

# 34
Фани, честито и занапред да се развива както трябва Hug

Хулиганка, за мен тестът е положителен Gift Heart

# 35
Не може ЧХГ да е 0.5 и тестът да го отчита. Или ЧХГ не е толкова,  или е изпарителна черта.
Пусни нов кръвен в понеделник  .Само на него може да се вярва , Престо ги зарежи.

# 36
И аз съм за нов кръвен. При мен беше такава чертата на чхг 20 оО...

# 37
  • Бургас
Здравейте!

Dreaming girl,nadejda_za_shtastie, Fani , честито!  Hug

^SunLight^, благодаря за новата тема !  Peace

Аз чакам все още - на 8.12 ми деня на начало на Ц....

# 38
Ей това ще бъде ужасно, ако е изпарителна черта. Та тя съвсем си прилича на редовна ... Ако наистина се окаже, че е изпарителна, Престо заслужават да ги спрат от производство Rage

# 39
Сънче, най-хубавата коледна тема! А сега да я напълните с мнооого двучертичкови подаръчета Heart
Гледам, че вече сте започнали:)
Фани, супер ти е чертичката, честито и много леки 9 месеца Simple Smile
Хулиганка, за мен си е положителен, доста над 0,5 е, 20на поне. Моят първи тест миналата година на Престо беше точно такъв, а на Шуърчек даже не излизаше нищо.

# 40

Ей това ще бъде ужасно, ако е изпарителна черта. Та тя съвсем си прилича на редовна ... Ако наистина се окаже, че е изпарителна, Престо заслужават да ги спрат от производство Rage
Мда , аз за толкова месеци се уверих , че на Престо изпарителна  не е рядкост Angry
Стискам палци за положителен кръвен.

# 41
Фани, тихичко честито! Лека и безпроблемна Б.

Хулиганка, аз виждам чертичка, но не съм много запозната с изпарителните. Дано, дано да е положителен. Ако имаш възможност наистина пусни още едно ЧХГ.

Момичета, аз пазя леглото. Много ме е страх, при всяко придърпване изтръпвам, при всяко ходене до тоалетна се притеснявам. Надявам се да се е разминало и всичко да е наред от тук натам.

# 42
Кефффф!  Два положителни теста от днес 🤗
Това ме стимулира 😎
Късмет момичета!  До финал и леко бременеене 🍀🍀🍀

# 43
Надежда Hug
Ти правиш каквото трябва, това е най-важното Heart

# 44
Хулиганка, за мен също тестът е положителен!Аз също съм имала изпарителна на Престо ,изглежда като бяла черта,все едно направена с игла върху теста,а тази определено не е.Може да е по-бледа,защото си направила теста по обяд.Според мен също направи втори кръвен,може би за първия е било рано. Hug
Надежда,почивай си и гледай да си спокойна,правиш каквото трябва и всичко ще е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт