Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти! - Бебеправене Тeма 332

• 42 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Дели,честит рожден ден на патерици,да си жива и здрава и следващата година да бъде изпълнена с прекрасни емоции и сбъдване на най-голямата мечта! Hug

Весели празници,момичета!Нека идващата година бъде прекрасна за всички! Hug

# 646
HeartЧестито Рождество Христово, момичета! Пожелавам ви здраве, щастие и много сбъднати мечти! Heart

# 647
Весела Коледа, момичета!  Дано Бог благослови домовете ни и дари всички с най-мечтаното !
Светли празници ! Обичайте се , вярвайте , бъдете добри !
Прегръщам  ви!

# 648
Честита Коледа, момичета! Бъдете здрави, благословени и нека домовете ни се изпълнят с детски плач в най-скоро време! Вярвайте и се обичайте и чудесата ще се случат!

# 649
Честита Коледа момиченца! Бъдете много здрави и щастливи! Дано Бог ни дари с най- желаното чудо! Дано вярата и надеждата в сърцата ни никога не изгасва и всяка от нас има щастието да чуе думичката " мама" ! Дано,дано,дано!

# 650
Честита Коледа, момичета!:christmas_tree:Christmas TreeChristmas Tree Много здраве, щастие и късмет на вас и семействата ви. На всички по една сбъдната мечта,  нека обич и топлота има в домовете ви! Вярвайте в сбъдването на вашето чудо!

# 651
  • София
Честита Коледа и от мен! Здраве, щастие, късмет и много сбъднати мечти!!!

# 652
Честита Коледа,момичета!
Много здраве,късмет,любов и сбъдване на най-голямата мечта!Много топлина и семеен уют! HugInnocent

# 653
Весела Коледа , момичета ! Много здраве ,щастие, късмет и скоро най-хубавия подарък , пък било той и със закъснение Heart

# 654
Весела коледа, дами! Бадете здрави, щастливи и дано скоро на всички ни по едно чудо. Най-топлите и уютни празници. Blush

# 655

Догодина за всички по един такъв подарък 💙

# 656
Весела Коледа, момичета! Бъдете благословени!
Аз чакам М на 28-ми, имам всички признаци на бясно ПМС и явно ще очаквам своето мъничко щастие през 2018-та. Надявам се, моля се и вярвам за всички ни с поглед към бъдещето Innocent

# 657
Честита Коледа, момичета. Желая ви здраве и сбъднати мечти Simple Smile

# 658
Честита Коледа на всички момичета! Нека бъдем здрави и сбъднем мечтата си! Heart

# 659
Честито Рождество Христово и Весела Коледа, момичета Hug
Пожелавам ви всяка една ваша мечта да стане реалност и на първо място да сте живи и здрави, както вие така и всички скъпи за вас хора Blush

Общи условия

Активация на акаунт