Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти! - Бебеправене Тeма 332

• 42 230
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Тонче, много странно - Денис писа, че е добре. Да не би да има значение мерните еденици - ng/ml или nmol/L?

Има разбира се,погледни твоите в какви мерни единици са  и сравни примерно тук,ако желаеш  Peace

През време на менструалния цикъл
• 14 ден – < 1 ng/mL или 0,5-2,3 nmol/L
• 15- 28 ден 0 – 25 ng/mL или 6,4 – 79,5nmol/L
При бременност
• Първи триместър 10 – 44 ng/mL или 32,6 – 140 nmol/L
• Втори триместър 19,5 – 82,5 ng/mL или 62 – 262 nmol/L
• Трети триместър 65 – 290 ng/mL или 206,7 – 728 nmol/L

След настъпване на менопауза
• < 1 ng/mL или < 2 nmol/L

Резултатите могат да варират между различните лаборатории.

Аз пак да кажа,че до 12-13 ден закъснение стоях БЕЗ никакъв допълнителен прогестерон (защото още не се виждаше къде е сакчето )  . Моят си прогестерон  тогава беше 40 или 40 и нещо  nmol/ L  Rolling Eyes  и много ме притесняваше ,но явно е бил достатъчен

Сънче,   аз лично познавам 2 дами ,забременели естествено ( и случайно и неочаквано  Crazy)   след Инвитро и годиииини фиаско , така че ...няма невъзможни неща !Пожелавам ти Чудото да ви споходи  Praynig Praynig Praynig

Отваряй джобоветеее !  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 20:04 от estela

# 91
Ще се наредя под този прашец и дано ми се случи Чудото. Simple Smile
Голямо чакане е при мен - на О., която сякаш не настъпва, на две чертички на какъвто и да е тест, на час при репродуктивен специалист...
При вас е много уютно! Успех, момичета!

# 92
Естелче, събирам с пълни шепи, просто си мисля, че самото ми раждане ми р изчерпало чудесата Simple Smile Да кажа, че наистина е чудо че съм се родила. Първо възрастна майка, второ след 10г стерилитет, трето е кървяла цяла бременност и никой нищо... та чудо си е:) Явно ми стига...

# 93
  • София
Не ти стига! Ще видиш!

# 94
Сън,говори каквото си искаш  Crossing Arms   Аз ИМАМ добри предчувствия за теб!            Знам,че ще си имаш бебе ! Желая ти го от все сърце Heart Eyes  Дано прашецът ми е много много заразен  Praynig

# 95
Сън, това е било чудото на майка ти. Твоето предстои! Sparkling Heart

# 96
  • София
Сънче,  я вместо оправдания отивай и нападай ТМ,  капчица да не му остане Hug Joy вселената поднася изненади без предупреждение Kissing Heart

# 97
Сън, много е уютна темичката! Благодаря и аз! Дано наистина се напълни с чудеса! От сърце ти желая едно от тях да е твоето! Ти самата си била чудо, така че няма как да не създадеш и ти чудо! Явно за това се бави бебчето, защото ще е Чудо! Вярвай!

Хулиганката, Фани, честито и лека и успешна бременност до термин ви желая! Много се радвам за вашите коледни чудеса!
Тонче, желая ти безпроблемно и леко раждане и скоро да гушкаш малкото човече!

Аз не чакам коледно чудо, вече се надявам на новогодишно Simple Smile Но пък имам дата за хистеро следващата седмица. Не съм вярвала, че толкова ще се радвам на тази процедура, но може би е, защото се надявам с махането на полипа да премахнат и пречката за не-забременяването и Новата година да ни донесе късмет Simple Smile

Момичета, искрено желая всички да се отчетете с две чертички по Коледа!

# 98
  • София
Добро утро Simple Smile
Да се отчета и аз:)  Пих 5 дена Клостил (отново), днес бях при доктора и имам 1 доминантен Ф - 18мм (днес е 12-ти ден), но нещо лигавицата е много тънка - 4 мм(нещо такова чух), биха ми Менопур и утре пак на преглед и ще пускам хормони. Инсеминация - четвъртък петък Simple Smile

# 99
Акси, многоооо е тънка. Можеш да пиеш вит. Е. Може и да има ефект, макар и вече да е много късно. Менопура би трябвало да я подхрани малко, но не очаквай чудеса, ако е 4мм наистина. Би трябвало той да ти вдигне и ЛХ и да не се наложи тригер. Кажи ми, днес пускахте ли хормони и ако да какви са стойностите?

# 100
  • София
Сън, тъй де - тънка, не знам как и защо, предния път си беше наред - много тъпо - предния път имах и 3 Ф.
Не, утре ще ги пускам. Какво казваш да ида да взема витамин Е, някаква конска доза а? Направо не знам...

# 101
Аз за това не харесвам клостила... иначе пия вит. Е на нау от 400 единици. В дългосрочен план ми помогна. Стискам много палци!

# 102
4мм е супер тънко.. дано не си разбрала.. и моята приятелка я стимулираха с тоя Клостил и все греда с него, но трябва да се пробва.. Sad  Дано се случи.. стискам много палци... Аз по това време трябва да съм родила или да раждам хаха Simple Smile даваме си срок до 8.12 с док HeartHeartHeartHeart

# 103
  • София
Момичета аз май избързах с радостта . Чхг от 20 е станало едва 27 за 24+3часа Sad

# 104
Хулиганка, то не се знае, ЧХГ не расте винаги като по учебник и за това не се повтаря на 24ч, а на 48. Стискам палци много!

Тонче, до петък да е тръгнала бебка, че ако не ще я гоним:) Прегръдки.

Аз подадох документи за фонда. Остава да се молим да не го дочакаме!

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 15:28 от ^SunLight^

Общи условия

Активация на акаунт