Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти! - Бебеправене Тeма 332

• 42 111
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Момичетаа,много ви благодаря,вдъхнахте ми надежда след всичкити гинекологични проблеми и тревоги! HugСтискайте ми палци,пускам пон. ЧХГ и прогестерон и да видим...
Хулиганка,и на мен ми изглежда положителен. В коя лаборатория пусна кръвни,според моята лична лекарка бодимед дава грешни резултати,тя признава сама cibalab и кандиларов...ако можеш,повтори ги.
Момичета,хубам.месец започна,дано донесе много прекрасни емоции от сбъднати мечти!

# 46
  • София
Благодаря за мненията момичета.
Утре ще отида на кръвен(ако има черта сутринта). Щеревци работят в неделя до обяд и тъкмо трябва tsh контрола да пусна. На цибалаб им е лабораторията.
Почнах от вчера ударната доза прогестерон по рецепта на док -3*1 дуфастон+3*2 утрогестан. Ако случайно се е закачило нещо , да се опитам да повиша ужасния си прогестерон. Линията не е изпарителна. Аз съм от хората , които правят по много тестове всеки месец.  Онзи ден бяха напълно отрицателни. Дори и след 6 часа. Изпарителни нямаше даже. Вчера на 5та минута излезе изключително слаба чертичка. Кръвен 0.5. Тази сутрин направих от тези евтините лентички (one test) от е-bay излезе бледичка втора (те уж са с чувствителност 10, ама хич ги няма) и обедния го видяхте . Нямам страхове , нито кой знае какви надежди - така или иначе месеца си беше отписан. Не че няма да се зарадвам , ако е станало-напротив по-голям коледен подарък не можем да си направим, просто съм скептична.
Прегръщам ви Hug

# 47
Фани, чертичката ти е перфектна. Тихичко честито! Лека бременност и до щастлив финал Simple Smile

Хули, виждала съм такива чертички на престото.. ама аз явно съм карък.. Дано да е бременна. При мен Цибалаб работеше безпогрешно, а и чхг-то им излиза супер бързо.. Сутринта, ако пуснеш към 8, до 9 и 15 е излязъл.. Стискам много палци при теб да е реална черта.. На друг тест излизали + ?

# 48
  • София
На Фани тестът си е положителен.
На Хулиганка - доста съмнителен. Вижда се някаква черта, но изпарителна ли е - не мога да преценя. Успех на кръвния.

# 49
Ей.че хубава темичка дано да се напълни с + тестчета. Ние този месец ще направим една пауза но ще си Ви чета редовно Simple Smile палчета за всички 🤗💋

# 50
  • София
Леле, колко съм ви изпуснала!

Сънче, благодаря за темата! Страхотна е! Вълшебна... виж какво направи за 4 страници... И знаеш ли какво? Нека ти е на късмет Wink

Момичета, стискам ви палци на всяка една от вас! И на принцеската на Тончето дано се появи по безболезнен и въшлебен начин Simple Smile Тонче, ще си имаш ли вестителка?

Аз също се присъединявам в пожеланията настоящата тема да е много сполучлива и накрая на годината да не останем небременни в темата!
Топлете се и бъдете здрави!

# 51
Фани , честито , хубава чертичка си имаш ...пожелавам ти лека Б и до термин  Hug

Хулиганка , аз не виждам снимка , къде гледате  #Crazy Стискам палци да е грешка на лабораторията ...искам да ти кажа , че на мен редовно ми излиза втора светла черта на Престо , изобщо не им вярвам  ooooh! Дано при теб не е така  Hug

хубава неделя , момичета  Hug

# 52
Мери, снимката е на 3 страница, пост 33

# 53
  • София
Чхг от 0.5 е станало 11.
Момичета стискайте палци!

# 54
И повече ще стане, мнооого повече Hug

# 55
Естествено, че ще стискаме 🍀🍀🍀
Чакаме скоро още по -хубави цифри ✌

# 56
Хули, късна О ли е? Стискам много палци.. Предният кръвен, къде беше правен?

# 57
  • София
Днес ми е 22 ден от началото на последното кървене. О не съм засичала,  даже около вероятните дни казах на ММ че вероятно О няма да има, защото бях много "суха". В една и съща лаборатория са. Дано конската доза протестерон помогне, че вече ме хвана страх. Август месец т.г. чхг стана 30 и после почна да пада. Не искам да ми се случва пак

# 58
Явно от компютъра не ми зареди , но влезнах от телефона и я видях ...изглежда си положителен  Heart Eyes

Учудвам се , че теста е хванал толкова ниско ЧХГ , но чертичката си розовее  baby_neutral

Много палчета да расте все така  Hug

# 59
Запис и от мен в тази прекрасна темичка, нека всяка от нас се похвали с хубави новини в нея. Сън 🤗

Хулиганка, стискам много палци, да расте ЧХГ 🍀🍀🍀От сърце желая, това да е вашето предколедно чудо!

Честито и на другите момичета, видели две чертички 🤗

Тонче, малко останало при теб, да е лека и безпроблемна първата среща с вашата рожба😊

Успех на всички! Ние почивахме един цикъл, а този не съм следила нищо.

Общи условия

Активация на акаунт