Нека Коледа ни подари Чудеса със две черти! - Бебеправене Тeма 332

• 42 105
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Хулиганка, стискам мнооого палци. Следи прог и тсх! Дано е до термин!

# 61
Чхг от 0.5 е станало 11.
Момичета стискайте палци!
Хехееех!  Знаех си аз , че не може да е 0.5  , ако чертичката е бебешка  Simple Smile  
Хайде, да расте още ЧХГ и
 следващ МЦ - чак след  9 месеца!

# 62
Ехаа, каква тема само ! Сънче, наистина е вълшебна! Очите ми останаха на първа страница! И виж - вече 2 нови положителни теста.
Искам третия да е твоя, ама наистина Simple Smile
Фани, Хули, стискам палци всичко да е наред и пухкав бебок на термин.
Дано месеца е вълшебен и бебеносен, всеки ден по един +тест си поръчвам аз

# 63
Хулиганка, много,много късмет ти пожелавам! Щом ти е 22-ри ден от ц мисля,че чхг-то ти си е съвсем добре! Hug
Сънче,Съмърче следващите + тестове ще са от вас YumHug
Много късмет и палчета за всички Hug

# 64
Да, за 22-ри ден (не че помня, колко ти беше дълъг МЦ), но си е ок.. Много наръсвам да се удвоява Simple Smile HeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 65
Тончеееее, моя залог за 03.12 отпада 😂
Малката С да не си чака лекарката 😘

# 66
  • София
Добро утро!
Леле, колко сте изписали и 2 положителни теста има Simple Smile Simple Smile
Честито на Фани и Хулиганка, и до термин.

# 67
  • София
А леле , два дни ме няма и гледайте колко хубави новини ,
Хулиганка стискам стискам палци всичко да е ОК до финал.
Фани тихичко честито и лека до финал .

Аз момичета не издържах и сутринта  препишках един , нооо по отрицателен няма как да е DisappointedDisappointed
май ако не се класирам този месец , ще чакам до лятото , че ММ заминава на една специализация и мисля 5 месеца няма да е в БГ Sad

стискам палчета на всички ви и дано под елхата се напълни с ++++++++

# 68
Момичета, добро утро и от мен! Имам нужда от вашата положителна енергия и стиснати палчета...
Тази сутрин ходих да лабораторията да пусна ЧХГ и прогестерон, много се притеснявам, тъй като снощи ми се появи кафеникаво зацапване, тази сутрин пак го имаше леко...дано не е нещо много лошо ..Disappointed...ух, не можах да спя цяла нощ, а сега направо ме е страх да мръдна от стола....някой имал ли е такова кафеникаво зацапване-ще изкачам резултатите следобед и ще тичам при АГ...
Много хубава седмица на всички!

# 69
Ливче, тя докторката е тук вечеее хахах Simple Smile

Билянита, дано е било рано Simple Smile

# 70
  • София
Фани, спокойно. Изчакай си резултатите и се обади на аг. Много много стиснати палчета Hug

# 71
Какво прекрасно начало на новата тема! Champagne Честито, nadejda_za_shtastie! Честито, Fani_M! Честито, huligankata! Пожелавам ви чхг само да расте и без повече зацапвания! Безпроблемно и спокойно да си бременеете! Two Hearts

# 72
  • София
Момичета, палчетата ви са свършили чудесна работа. Много благодаря!
ето ми резултатите от днес.
чхг -20 (вчера 11)
прогестерон - 59 (беше 18 преди 3 дни)
тсх-2,18
Спирам с боцкането и си чакам прегледа при ендото на 12ти и аг-то на 18ти .
Много съм щастлива! Знам че още е много много раничко, ама...много се вълнувам, дано да е моето Коледно чудо след 6 години чакане!

# 73
Браво, Хулиганка, така се радвам за теб!!! HugЕто, когато човек не очаква, хубавите неща се случват:yum:...
Хайде, дано хубавите ти резултати повлекат крак и аз да мога да се усмихна довечера...
В коя лаборатория толкова бързо ти излизат резултатите, на мен днес сутрин в cibalab  като ми каза ЧХГ утре направо се изцъклих...но евентуално обеща още днес, за да мога все пак и през АГ да мина...

# 74
Браво, Хули! Дано расте все така HeartHeartHeart

Цибалаб Щерев, излизат за по-малко от 1 час, ЧХГто, а прогестерона и тсх понякога за 2-3ч.

Общи условия

Активация на акаунт