Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 196
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 165
Aуу,АЛЕЧКА,ако вярно си приличаш с това бебче,то ти трябва да си много хубава!

# 166
Направо е прекрасна, Трънче Grinning

Аз пък не искам постоянно бебета.Нещо нямам търпение за деца, които имат нужда от непрестанно обгрижване.Инак на чужди се радвам много.

Най-тягостните и противни месеци ми са януари, февруари и март.Нямам търпение да минат Rolling Eyes

# 167
Мерси, момичета Heart Хубавци сме ние, фамилно Mr. Green Утре планирам да отида да го мачкам, мачкам, мачкам!

# 168
Аууу, какъв хубав бебок 😙😙😙

Кате, като каза март аз тогава започвам да излизам от зимната депресия 😆
А и много обичам баба Марта, обичам да се кичим с мартенички. Това сигурно ни е единствения празник, който позитивен и не е свързан с така омразните ми софри.

# 169
  • Някъде там
Само аз изпуснах бебчето.Sad защото зяпам тъпи филми.
А като казахте Мър,много ми е любопитно къде ли са я завели?.Simple Smile
И аз съм за размяна на фейсбук.Някой ако иска да пише на личен.
Девойката си е изгубила обицата..Ще пада търсене утре.Много и е ценна.Подарък и е от родителите ми за кръщенето и милата се разплака с глас.
Силно се надявам да е в къщи,защото каза, че одеве е била на ухото и.
Сестра и за да я успокои,каза че ще махне и тя своята и ще ходели с една обица.Много миличко ми стана.

# 170
  • Бургас
Давиз да не се е закачила на някоя дреха тази обеца?
Дано я намерите бързо!
Аз лично съм си сваляла обеца с косата си,без да усетя.
Та в този ред на мисли-преди редовно ходех с обеци.Сега все по-рядко.Незнам защо.Особенно лятото,сложа ли ги имам чувството,че ме стяга нещо. А нося едни малки камъчета. На едното ухо имам една дупка,на другото три. Но едната дупка ме дразни и мисля да я оставя да се запушва и да си пробия нова,малко по встрани,че да са равномерни. Проблемната ми дупка,ми я дупчи моя съученичка със секретна игра,преди хиляди години....Що мъки бяха... А третата дупка аз сама си я пробих с пистолета. Никакъв проблем.
Уффф,отплеснах се с обяснения,сори...
Липсват ми емотиконите!

# 171
  • София
Аз не свалям обеците.
Аз преди години пробивай на една приятелка ухото в дом условия.
Мен ми липсва пиърсинга на веждата пък.

# 172
  • Някъде там
Всички дрехи и завивки са проверени.Ще търсим.утре на светло още,защото сега мисля че няма да я намерим.
Ти си била много смела Карз.Аз не бих се оставила някой да ми дупчи ухото.Сама да.
Казвала съм и друг път, че не нося никакви бижута защото имам ужасна алергия.Единствено от кожа и пластмаса не се избивам.От всички благородни и неблагородни метали и камъни се избивам и стават рани.

# 173
  • Бургас
Напоследък и аз имам някаква алергия към разни   метали и гримове.
Има обеци,които като ги сложа и след известно врем се започва един як сърбеж на мястото на обецата.
А за гримовете,по точно моливите за очи,има някоя съставка,която ми дразни много и ми се подува окото на мястото на което е сложен молива. Много неприятно!
Има 2-3 молива,които само съм пробвала и като се подуя край,до там съм с ползването!

# 174
На едното ухо имам 3 на другото 2 дупки. От много години са неизползваеми. Само по повод слагам нещо символично- злато или сребро, че и аз имам някакви непоносимости.

# 175
  • постоянно
Мари , аз съм с 4 на едното ( от ню уейвските ми години ) 😂 Две сама съм дупчила (Боже с какъв акъл )

Давиз , и аз бебок Не ВидЕх 🤔

# 176
В класа на дъщеря ми има момиче с по две дупки на всяко ухо. Забелязах я още в четвърти клас.

# 177
  • Бургас
Мари,те от много рано са ги пробили...

Хер,и аз така се чудя,с къв акъл се оставих в ръцете на дружката ми да ме дупчи...

# 178
Много мразя да си губя нещата,като някой дракон съм.Лежа си върху съкровищата и знам и най дребното нещенце,макар и да не го ползвам.Поради тази причина не обичам и да намирам,винаги се поставям на мястото на загубилия.Имам на дясното ухо 1 дупка,а на лявото 2.Обици нося повече като е топло,че иначе ми се закачат в шаловете.Нямам алергии.
ДАВИЗ,дано си я намерите!

Добре изглеждам, нали?

# 179
  • Бургас
Трънче,много си яка!

Общи условия

Активация на акаунт