Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 194
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Декември ми е като всеки друг месец щом стм със семейството и сме здрави празник е винаги:)
Ая жива  и здрава.
Калин успешен и все нагоре.

# 151
Честити рожденици, живи и здрави!

Хубав ден си спретнахме днес и сега сме доволно преяли на дивана. Аз съм готова и за сън, ама срамота още Grinning
Едно коледно чичово от мен за малко Simple Smile
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 21:19 от Алечка

# 152
  • София
Ауууу, Алечко, голям бонбон бе😍 Кога порасна това дете? Сякаш вчера за кърмене си говорихме и беше новородено...Я го виж сега-цял мъж! Много е хубав! Греша ли или си приличате?

# 153
Белиндичке, като гъби са бе, на 3 месеца е вече. Ама аз още съм в шок козуначето кога втасваше, кога зъб проима та... Grinning Приличаме си и според мен, ама си трайкам Mr. Green 

# 154
  • София
Алечка, още преди да прочета Белинда и си помислих, че си приличате. А съм те виждала веднъж или два пъти само.
Много е сладко чичовото.

# 155
  • София
Да, така е...Със съжаление го казвам! Бих искала винаги да си имам едно бебе под ръка, да си го душкам, оооо Heart Eyes
Вчера си говорехме с мъжа ми, че когато козуначето е на възрастта на най-големия ни син в момента, т.е. седми клас, големият ще е на възрастта, в която ние станахме родители - 26 години Grinning Ако реши като нас рано да има деца, може и да ми се изпълнят мечтите вкъщи винаги да има бебе. При тази мисъл, мъжът ми изпадна в шок и само ме гледаше с ням ужас в очите, опитвайки се наум да сметне - възможно ли е да съм права?! Joy
Живот и здраве да има!

# 156
  • София
Бебока много сладък и с косичка моите все гологлави като баща си:(

# 157
Много сладко бебе, Алечка. Само за целувки.

# 158
  • Sofia
Много сладко човечЕ,Али  Hug

# 159
  • На брега на реката
Уау Али, просълзи ме. Много красиво изваяно дете. Благодаря ти, че го сподели с нас! Пу, пу. Heart

# 160
Голяма сладурана е, Али!
Ние се напразнувахме. Цялата торта беше в брокат, много, много красива и фотогенична с посредствен вкус, който не заслужава 14.70 лева на парче.
Да е здрав и Калин!

# 161
Благодаря сърдечно за поздравите момичета Hug
Страхотно бебе е показала Алечка, голям сладур!

# 162
Ех, Али, айде орисвам те ти да си следващата мама след Мър! Много хубаво бебче.
Обаче Белинда и НМ ме разсмяха.

# 163
Ая, ЧРД!
И на Калин ЧРД, нека е здрав и успешен!

Але, много красиво детенце!Отдавна забелязах аз, че си приличате.Очите ви са еднакви и чипото носле също Grinning

# 164
  • Бургас
Добър вечер!
Али,много сладко бебе!
Честит рожден ден на всички,които имат!
Сбъдваща,красота! Предлагам снежинките да се сложат в първия пост,че по лесно да им се радваме!
Белинда и НМ и мен развеселиха! Хубави сметки сте си направили!
На Лято децата са разкошни! И тортата хубава!
Относно ФБ,имам и си го ползвам с удоволствие. Имам две от бургаските мами и ще се радвам и други момичета от темата да добавя. Така,че някой ако реши да си сменим фейсовете съм насреща! Там са ми предимно познати,приятели,колеги. Рядко допускам непознати покани!
Аз съм на червено винце и ви казвам наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт