Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 192
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 135
  • Germany
Ая, честит рожден ден! Здрава и щастлива бъди!
Титина, не разбрах синът ти или мъжът ти е рожденик, но да са ти живи и здрави и двамата!
Хуните отидоха на лейзъртек, аз съм почти готова с вечерята и реших да ви нагледам Simple Smile

# 136
  • В един копнеж!
Искам да кажа...вчера бях на профилактични прегледи. Добре е човек от време на време да се проверява. Кръвните ми показатели са близки до анемия. Офталмологът ми е изписа очила. Останалото е ок.

# 137
  • Пловдив
Е че то какво са едни очила. Туй да ти е кусура.

# 138
  • постоянно
Vessela 0065 е Сингапур . 😊

Аз пък се радвам на рижите мъже и то много , изглеждат някак автентични и “смели “ (все се сещам за Уилиям Уолис ) 😂
Космита там за където говориш Ша са все косми какъвто и цвят да са 😂

# 139
  • Някъде там
С какво да рисувам върху стъклен буркан.Има размяна на подаръци в една кулинарна група и участвам.Взела съм буркан за сладки.Ще го напълня с домашни.Искам да го изрисувам Коледно.Не че много мога,но поне ще е от сърце.И понеже до сега не съм творила такива неща,идея нямам.Има ли специални боички или маслени ще свършат работа?
Ако не ми се получи,ще налепя лепенки,панделка и готово.😃

# 140
По детските магазини съм виждала специални бои за рисуване върху стъкло.Не знам маслените дали няма да цапат.

# 141
Ако нямаш бои за стъкло, става супер с лак за нокти Simple Smile. Предполагам, че ти се намират в къщи покрай теб и девойките.

# 142
С брокатено лепило, Давиз. Разноцветни са, в тубичка с дебелина на  маркер са. Има ги в левчета и книжарниците, наскоро ми се наложи да търся точно за такава цел в училище за детето.  Peace

# 143
  • Пловдив
Може да пробваш и със спрей за сняг , дето рисуват витрините с него. Лесно се маха така че и да не се получи от първия път може пак да пробваш .

# 144
  • Някъде там
Много ви благодаря момичета за хубавите идеи.Имам лак за нокти от девойките. Ще потърся и брокатено лепило,та цапаницата да е пълна.😃
По БНТ дават спектакъл на НСА.
Интересно е,ако на някой му се гледа такъв тип спектакъл.

# 145
  • Sofia
Нищичко не съм пипнала днес, ни-щич-ко   bowuu.От обяд се гиздирдосахме и айде на суши,вино,кафе и кино  Hug.Чуден следобед си спретнахме с майката на едно приятелче на синковеца, с която си другарувам.Децата играха тенис на маса и после си гостуваха,а ние гледахме Бащи в излишък 2. Забавна американска простотия.Ама се хилихме много  Crazy. Имам и вечерна оферта за хайманлък,ама я пропускам.Организация по водене на тийн у баба му,не ми се причинява  Laughing.
Ами,ха наздраве да ви кажа,освен.Хем,че от обяд се черпя.
Честити да са Ая и Калин на Титина!
Рижковци и аз не долюбвам. И въобще мъже с коса  Thinking

# 146
  • София
Що тъй ми се чини, че днес сме обядвали на едно и също място, Джен😀 Там, дето има и кино, и тенис на маса...

# 147
  • Sofia
Що тъй ми се чини, че днес сме обядвали на едно и също място, Джен😀 Там, дето има и кино, и тенис на маса...
и дето е голямата лудница  Crazy

# 148
Честито и от мен на празнуващите!
За ФБ споделям мнението на Даун, използвам го за забавление,
ползвам активно месинджър.
За декември - на работа е юруш, вкъщи слагаме лампичките за настроение отрано.  И нещо много бързо ми минава този месец...По-тегав ми е януари, всичко започва отначало.
Наздраве от мен с бира!

# 149
  • София
Аз тарикатски я скипнах. Паргинг-асансьор-ресторант-асансьор-паркинг😆 Всеки намек от страна на купувача, че можело малко "да поразгледаме магазините" беше париран успешно😂

Общи условия

Активация на акаунт