Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 186
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 120
Рижи мъже не обичам. Косата как и да е,  но ако взема да си представя останалото окосмение тук -там Sick  Laughing
Примерно тоя като го видя по моловете,  лошо ми става  Rolling Eyes
http://andrews.bg/bg/catalog.html

# 121
  • София
Мъжът пак ме ядоса. Взех си чантичката и излязох. Ходих до НДК. Има базар на ръчно изработени неща. Препоръчвам горещо! Има красоти за всякакъв бюджет. Купих подарък за класната на тийна. Много съм доволна. Надявам се да ѝ хареса.

# 122
  • Варна
Ама как лежерно си заваля при нас. Пък ще пукнем от жега. И за беля малката е на танци, а място за колата намерихме доста далеч, на един платен паркинг. Май ще се мокрим на връщане.

Днес не знам какво се повредих, но с кеф минах с прахосмукачката и бърсах прах. Рядко ми се случва.

# 123
Е, Ша, нали знаеш на вкус и на цвет товарищи нет.

Да питам на някой звъняли ли са му на вайбър от телефон с код започващ с 0065. И на коя държава е този код.

# 124
Хай и аз съм се заразила от твоя вирус Simple Smile. Извадих голямата прахосмукачка и минах цялата къща. Измих и излъсках бани, кухня, двор. За утре ми остава гаража и колата.

# 125
Ама какво ви става, я си сипете по едно. Чистенето няма да избяга.

# 126
  • Варна
Дауне, ти си ми стралния близнак значи Simple Smile

Сипала съм си. На горещ шоколад съм.

# 127
Ша, тоя може и да се боядисва.....тук-там!

# 128
Детето наскоро ме пита кога чистя,защото не ме е виждал да го правя Joy .А аз най—обичам като съм сама да се развихря.Но днес,докато и тримата бяхме вкъщи изкарах прахосмукачката.ММ ми обясняваше,че скоро бил чистил с нея,и да не би да имам намерение цялата къща да изчистя.Ми оставих си я набързо,че да не вземе да прегрее,да изгори мотора,че после ще трябва да я оправя Joy .Доволни останахме и двамата Grinning.
Виното май ще го сипя по—рано тази вечер,Весела е подстрекателката Joy.

# 129
  • София
Пуснете малко от вируса за чистене насам, че нещо не ми се получава Rolling Eyes

# 130
Не ти трябва да се заразяваш, пусни си клипа на Руми.
А така Ренко, какви са тия грешни вируси дето са налазили.

# 131
  • На брега на реката
Честити да са Ая и мъжът на Титина! Здраве, щастие и сбъднати мечти!

Лято, красиви дечица, да са ти здрави и щастливи. Май малкото Лято, повече се вълнува от тортата, а?

Сбъдваща, весел празник и на вас. Да се накупонясвате до насита!

Руми, посмях се от сърце. Благодаря ти, имах нужда.

# 132
Споко, заразно е, но минава бързо и мен ме кара само веднъж-два пъти годишно Simple Smile.

# 133
Ох успокоих се, викам да не ме хване и мен Joy

# 134
  • Някъде там
Привет.Най после успях да остана сама а чай и форум.😊 Здраве и късмет на празнуващите желая.
Сбъдваща страхотна е втората снежинка.😍
Времето днес е пролетно.3 часа стояхме на кафето.Напазарувахме и се прибрахме.За обяд имаше кисело зеле.
Направих медено руло с тиквен крем.Зс първи път го правя но много ми хареса и мъфини забърках с останалата  тиква.После разходихме кучето.Доста ме измори,нали не съм спортна натура.Simple Smile
Сега ще почивам.Вино не пия но чая и рулото добре ми идват.
Мислех да сложим още декорации...но в това пролетно време не ми е до Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт