Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 186
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 105
Ая, честит рожден ден, дано си изкараш прекрсно.

И аз видях на Лато дечицата сладки.

# 106
Ая, пожеланието за зетя е за близкото бъдеще!
Лято, много красива торта. Ще ме разяде, ей!
Сбъдваща, тези снежинки ми навяват спомени за баба ми! ....Нали съм на такава вълна.

# 107
  • София
Ние изкарахме чудно в природонаучния музей. Козуначето гледаше мечката супер ококорено😂
 Сега чакаме баткото да свърши школата и отиваме да се насушим и нахепим😄
Екстра си е времето, какво не му харесвате?!

# 108
Ох, Белинда, спомних си малката как се кефеше в музея. Тичаше напред-назад и сочеше всички експонати hahaha

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 15:48 от rummi_pl

# 109
Щерката ме е предупредила, че е много хубаво в този музей. Имали са малко време за обиколка, та ще караме децата....само да се наканим.

# 110
Благодаря момичета! Честит рожденик на Титина!
Аз като малка не помня как беше, но напоследък се потрисам от препарирани животни Sick От зоопаркове като тези в Ловеч също.

# 111
Ч Е С Т И Т О   Р О Ж Д Е Н И Ц И !!!

Здраве,радост,мир,любов и късмет!!!

Видях всички дечица,най-хубавите са в нашата тема!
Приключихме с мазето,обядваме и навън.Денят е прекрасен,макар и мразовит.Ще ходим да търсим снегът из планината.

# 112
  • София
Чести празник на Ая! bouquet
Честит рожденик на Титина! bouquet
Живи и здрави да са и двамата!
Лято сладурчета са децата ти,а и тортата е супер!Слава богу мен сладко не може да ме изкуши.Виж соленото тесто е друго нещо.То и от там ми идват проблемите...
Фейсбукът и аз си го ползвам с удоволствие.Участвам в различни групи и имам конаткт с хора,с които в реално време няма как и кога да се срещна.Получавам и полезна информация. Peace
Сбъдваща не съм чувала тази техника,по която са изработени снежинките.Но и на мен като на Мари ми навяват спомени за баба ми и за отминалото ми детство.

# 113
Ая,жива,здрава и много глезена да си!
Днес реших да си взема почивка от ученето,защото главата ми бръмна.Ших си гобленчето,после полегнах.Скъпия преди обяд отиде да върши някаква работа,уж за бързо,но още го няма.
Изкарах кисело зеле да се размрази,и ще се захващам със сармите,декември сме все пак Mr. Green .И докато това—онова,и то ще стане време за вино Grinning .Ще извадя и свещите вече,да си ги паля вечер.Обичам домашния уют през зимата Heart Eyes .

# 114
Благодаря ви дами за пожеланията за любимия ми мъж. Да ми е гив и здрав. Малко се е сдухал напоследък, но това е заради Пустото наводнение. Какви партита сме спретвали...пак ще ги правим.

Обичам всеки месец, всеки си има очаворанието. А за декември, очакването за Коледа, е неописуемо. Харесвам светлините, пощипващият студ, украсяването на елхата, светлината в очите на детето ми.

Имам фейсбук, пълен е с мои приятели и такива на съпруга ми (той е против тази медия, но пусто приятелите му не са). Не ми пречи, кой какво си публикува, ако не ми харесва преминавам нататък и така. Манджите дето ги поствам са готвени от съпруга ми и са предназначени за.... Един негов приятел ( те това са днешните 50+ годишни). Сега покрай наводнението открих силата на фейса... Приятели, колеги, приятели на колеги....когато разбраха, че сме евакуирани, веднага се отзоваха и помогнаха. На тези хора не мога да се отблагодаря до края на живота си.

# 115
  • постоянно
Титина , да ти е живо и здраво момчето , пожелавам му много успехи и е училище к в спорта . 🎊🌈🎂🎊🎂🌈
Руми , нищо не видях кой е танцувал ? 😜
Слушам батко ви Едд (I am in love with you body ....) и гледам юнака как плува .

# 116
Титина да ти е жив и здрав мъжа. Пак ще си направите къщата по-важното е че вас ви има.
Руми, Весела съм аз. Кой както му е удобно така ми казва нямам никакви претенции. Когато бях малка майка ми викаше Пипилота, защото имах дълги плитки и лунички по лицето. От време на време пак така ми казва Simple Smile

Фейса го ползвам аз, доскоро бях в разни групи обаче много се карат и съм се отписала от всичко. Всъщност членувам в една за фигурното пързаляне и по-специално за двойката Гордеева Гринков. Страхотни фигуристи, за съжаление трагично завършила любов.
Хър Ед Шиърън ми е много симпатичен, както и всъщност всички рижи момчета  Laughing

# 117
Хер, ей тез красавци (ама със звук да се гледа Simple Smile )

http://mysocalledgaylife.co.uk/2016/12/jingle-balls-a-little-christmas-cheer/

Веси Hug

# 118
Руми тоя клип е много смешен. Направо си беше за петъчна тема. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 119
Направих палачинки за двама мъже. Един е доволен, защото докато ги яде не решава задачи. Другия спи.

Общи условия

Активация на акаунт