Искам да кажа ... (141) през декември 2017

• 251 172
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Добр'утро,мацки  Hug!
Верно сега ставаме   bowuu,а имаме обедна уговорка  Mr. Green.Бързо ще трябва да придобия търговски вид  Laughing.
Ша,екстра са ми килцата,аз и 44 съм била,е тогава беше доста стряскащо (казвала съм, от зор да не би да не ми стане сватбената премяна се бях скопосала на живи мощи).Колко са кило-две,бързо ще ги наместя,ама аз си се предпочитам слабинка. Нищо никъде да не ми подпира и стяга  Laughing.
Още сме урта-будалла с младежа,сънени и си мълчим  Mr. Green.
Болните да оздравяват  Praynig!
Гледам превъзбудената Пипи в КуулТ  Crazy. Голяма шматка  hahaha.

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 10:59 от ДжеНа

# 91
Спах 12 часа без прекъсване. Това ми се случва по-рядко от високосната година Simple Smile
Весито, Веси ли е или Вела - гледам, че само аз ѝ викам Веси Blush
Сбъдваща, много хубави снежинки.

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 20:55 от rummi_pl

# 92
Не разбирам как във фрийда ви във ФБ има толкова много ненужни неща. В  моя има новини, интересни неща, които познатите ми публикуват. Там виждам снимки и на доста момичета от темата, които не са "ядох пържола" .

Ползвам си го с удоволствие.
И при мен така, ама защото нямам много хора, а само такива, които наистина ме вълнуват. И една две "приятелки" дето ако ги изтрия ще стане голяма драма, та тях просто съм ги скрила, да не ми пълнят фийда с глупости Grinning

Направих бананови палачинки и си ги ометохме чинно. Добри деца. Сега малко чистене и после гъзовей.

# 93
Благодаря, дами. Техниката е фриволите, не е на кука.

Големият купон на номер 2 е днес. Голямо вълнение го е треснало, ей.

# 94
  • Sofia
Весело да е  и да му преизпълни очакванията,купонът  Peace Peace!

# 95

Ha ha, това все едно на китайски ми го каза Simple Smile. Каквато и да е техниката изглеждат много нежни и като непипани с ръка.

# 96
  • Ямбол
...
Лили, в понеделник ли ще те посещават?
...
Да. На кофти урок. Кофти е, защото е твърде теоретичен с много малка възможност за примери и упражнения, а това означава, че учениците ще участват минимално. Но ще трябва да измисля нещо, с което да ги включа.

# 97
  • някъде ... тук ...
Благодаря, Сбъдваща! И аз като Даун - все едно на китайски Simple Smile

Декември обикновено е доста натоварен от към работа (да свършим всичката работа на свта преди края на годината), отделно и приготовленията за празниците. На празниците почиваме, караме ски и пътуваме. Може да се каже, че декември ни е разделен да две.

Фейсбукът си го ползвам с удоволствие. Приемам съученици, но си имам групи и настройки какво да виждам/т и какво - не.

# 98
Ето ме!
Ая празнува днес, така ли? Да е жива, здрава, обичана, глезена от мъж, щерка и зет! Весело!
И Титина днес има рожденик! Живи, здрави и всичко най- най!

Аз нямам фейсбук, обаче ползвам този на ММ. Почти не пускам коментари, с изключение на честитки за празници. Гледам да не прекалявам. Не качам снимки, нито давам отчет къде сме били, какво сме яли и т.н. Даун и Катето са му приятелки на ММ, та често ми излизат някои мацки от форума- Алечка, Захир, Контесата(тях съм ги разпознала), но не злоупотребявам.

# 99
Благодаря Марче, зет още няма, но чул те господ Wink

# 100
  • постоянно
Добро утро и от мен . С ММ отидохме на пазар рано , рано . Уж само седмични неща , но един стек Калсберг и едно буре някаква друга бира се озоваха в количката . За празниците . Като го знам как пие (по една бира на седмица ) тази ще ни стигне до другата Коледа Joy
Купих си сирене (в тенекия) и масло за Коледа , че изведнъж ще “изчезне “ по празниците .
Другата седмица съм на курс по правене на Коледен венец .
Blush
Честит празник Ая -желая ти здраве и радости и зет като мед за прекрасното ти момиче 😘
Сбъдваща , като истинска е тази снежинка , чакам с нетърпение номер 3 😘

# 101
  • София
Ая, честита да си! Здрава и щастлива! И с добър зет да се сдобиеш, щом си нямате още Wink

Сбъдваща, ти си жена със сръчни ръце и железни нерви (последното да се счита за комплимент) Тебе тийн няма да може да те пребори Mr. Green

За декември не ми се говори. Винаги ми става нервно като дойде. Мероприятия, задачи, навалици по улиците и магазините, а пък и работата си върви.  Close  Коледния дух хич не го усещам.  Sad
Искам някоя Коледа като дойде и да преживея тихата и святата нощ, която да е истински празник за душата, а не това тържество на материалното, което шества навсякъде Sad
Отделно и мъжът ми много ме нерви - всичко в къщи се отлага за последния момент Twisted Evil Все се намира някоя друга работа, която е много по-важна, а в къщи бомба е паднала. Вече не се справям сама, а и не искам Tired

# 102
Добро утро!
Във ФБ имам много приятели, познати, които ни обединяват общи интереси. Не приемам хора, с които не общувам на живо или не ме свързва някакъв интерес (примерно, имам приятели фотографи, които не познавам от жив контакт, но комуникираме във ФБ). Покрай хобито си имам над 100 заявки за приятелство, висят си, не ми пречат.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 13:04 от Лятo

# 103
  • Euskal Herria
Честит рожден ден, Ая!
Честити да са и всички, които днес празнуват!
Ех, успях да видя сладурите на Лято! Живи и здрави да са ви!

Няколко дни вали при нас. Вчера почна с дъжд, после имаше гръмотевична буря, градушка и надвечер ръсна снежец. И додето припръска, всичко се стопи. Обаче се почна вайкането "Аууу, такава зима от години не сме виждали". Simple Smile  Днес и вали, и току присветне слънце. Сега си допивам кафето и тръгваме за обичайния седмичен пазар.

# 104
Честит празник Ая, честит рожденик и на Титина!

Никакви приятелки не сте вие, нищо не казахте за моите танцуващи момчета, пък те така да се раздават hahaha

Общи условия

Активация на акаунт