Намаления- зима 2017

• 178 962
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Търсим столче за хранене.  Някъде да има скоро намаление?
Виж и в Комсед. Сега тече намаление.

# 616
  • София
Дамски маратонки на нормални цени /под 50лв/, които да дават на краката да дишат търся. Не ми се дават луди пари за найк, адидас и пр.

# 617
  • София
H&M на сайта днес безплатна доставка

# 618
  • София
Дамски маратонки на нормални цени /под 50лв/, които да дават на краката да дишат търся. Не ми се дават луди пари за найк, адидас и пр.
Декатлон?

# 619
Имам конкретно питане за град:

Има ли в момента намаление на маратонки с марки Найк, Адидас в спортните магазини в центъра на Благоевград?

Благодаря предварително Simple Smile

# 620

Ами аз си взех едни Найк от mymall на много хубава цена, не кой знае колко над 50 лв. Имаше някакви намаления от 20-30 % и ги грабнах. Така че можеш да си следиш, ако не ти е спешно, разбира се.

# 621
Здравейте. По-напред се спомена, че в Хиполенд се прави намаление (-25%) веднъж в годината. Това ли е? - https://www.hippoland.net/news/lud-petak-v-hipolend - миналата година е било на 05.05.

# 622
  • София
Да. Ноември пак правят -25%

# 623
В магазините на Лее Coper всичко е намалено с 50%.

# 624
Кога да очакваме следващо намаление в Зара? Купих някои неща от новата колекция, но...

# 625
  • София
Защо тази година никъде нямаше Великденски намаления? Сякаш всички се бяха наговорили навсякъде да няма! Thinking

# 626
И ние изпуснахме намаленията, че не бяхме в града.
 Сега ще чакам нови за техника - пералня+сушилня и хладилник. Моля, ако чуете нещо - свиркайте.

# 627
  • София
Защо тази година никъде нямаше Великденски намаления? Сякаш всички се бяха наговорили навсякъде да няма! Thinking

Намаления на какво?В Зара имаше някакви намаления, но без да са обявени на витрините, предполагам е най-ранната пролетна колекция.В H&M също имаше някакви намаления дрехи.

# 628
  • София
Кога да очакваме следващо намаление в Зара? Купих някои неща от новата колекция, но...
Обикновено започва след 20 юни.

# 629
В Бенетон има до 50 % на определени неща, но не знам дали си струва

Общи условия

Активация на акаунт