Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 129
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Някой има ли телефон на английския амазон?

# 541
Забравих да кажа, че успях да купя Керхер-а. Благодаря на всички, които ми обърнаха внимание на офертата. Весели празници !

# 542

От склада - 22,67 Е , Sketchers  за момиче -35 номер.
https://www.amazon.de/gp/product/B00DG7WCHI/ref=ox_sc_act_title_ … 1PHF7ZO&psc=1

# 543
  • на Мелмак
За ползващите преси , не знам дали е хубава , но пък е добре намалена Simple Smile
https://www.amazon.de/gp/product/B003WOKJF2/ref=pe_2444441_231323291_em_1p_0_ti

# 544
Перфектна е препоръчвам я от личен опит над 5 години я ползвам вече.Днес подарих кератиновата на ремингтон на дъщерята.Не е зле ,но сравнение с тази е по назад поне за мен,лично мнение!.Тази бялата се плъзга гладко и не скубе,кератиновата скубе.Кабела на бялата е супер дълъг ,на кератиновата е направо къс.Е сега кератина уж предпазва ,ама аз съм с рядка коса като ми оскубе и това което не ми е окапало....мерси.Дъщерята има коса много Wink пък и не позва често,ако много я скубе ще и купя друга.Може би причината е подвижната плоча ,а може и да не сме и свикнали?!

# 545
На страницата на куриера има знак DPD. За България Спиди предоставят такава услуга - може да ги попитате.
В България ДПД купиха Спиди наскоро.

И дано направят нещо за да подобрят услугите и обслужването. от 1г нямам пратка, която се доставя от Спиди и да е доставена на време, без да се налага да им звъня, да я търся. Безобразна куриерска услуга.

# 546
  • ВАРНА
Здравейте,момичета,бърз въпрос за Subscribe & Save - имам 6 неща поръчани,дата на доставка 2,01,2018г, последната дата за редакция беше 27,12,2017. Сега не мога да разбера дали са изтеглили вече парите ,като отделни сумички не ги виждам в хистърито на картата ... А самите позиции в акаунта виждам " Track package" ... В мейли също нямам потвърждение само за изтеглена сума и не мога да се ориентирам ...

# 547
Получих малко обувки, да ги похваля:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071X6KX9V/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 Тези розови кецове Адидас, складови за 39 лири (първо бяха 50, но ги понамалиха още). Много ми харесват, умалени са, но си ги знам, че от този модел трябва да се взима номер нагоре, така и направих.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01K9K03UW/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 Тези сандали Кларкс бяха 20 лири, в момента ги има в другите разцветки по 25 и обмислям да си взема и друг цвят. Меки, красиви и удобни, отговарят си точно, няма нужда да се поръчва по-голям номер.

Чакам такъв часовник, беше 24 евро, дано е опакован като на снимката, че е за подарък https://www.amazon.de/gp/product/B008DPL54Y/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1.

# 548
  • София
Прекратих free trial на английския Амазон Прайм 2 дни преди датата на изтичане на периода и веднага ми прекрати всички прайм преференции. Явно са го променили, защото преди можеше да го канселираш веднага, но трейл периода си оставаше 1 месец. Жалко, вече ще се налага да дебна точно на датата, за да не ме таксуват.
Чакам последни поръчки от тази година, дано другата е по-успешна откъм покупки.

# 549
  • София, Манастирски ливади
Прекратих free trial на английския Амазон Прайм 2 дни преди датата на изтичане на периода и веднага ми прекрати всички прайм преференции. Явно са го променили, защото преди можеше да го канселираш веднага, но трейл периода си оставаше 1 месец. Жалко, вече ще се налага да дебна точно на датата, за да не ме таксуват.
Чакам последни поръчки от тази година, дано другата е по-успешна откъм покупки.

Да Sad В немския също е така. Има опция да изпратят имейл 3 дни преди да изтече пробния период, но нищо не получих, така че внимавайте и следете датите.

# 550
  • гр. София
Аз получих мейл.

# 551
Как с това Subscribe & Save да поръчам няколко неща (от английския, ако има разлика с другите)? Прави ми отделни поръчки, а аз се "боря" за 15-те %?

# 552
  • София
Като направиш пет ще ти преизчисли цените с 15%. Показва си ги като отделни поръчки.

# 553
  • ВАРНА
Здравейте,момичета,бърз въпрос за Subscribe & Save - имам 6 неща поръчани,дата на доставка 2,01,2018г, последната дата за редакция беше 27,12,2017. Сега не мога да разбера дали са изтеглили вече парите ,като отделни сумички не ги виждам в хистърито на картата ... А самите позиции в акаунта виждам " Track package" ... В мейли също нямам потвърждение само за изтеглена сума и не мога да се ориентирам ...

Никой не ми отговори,но аз накрая си открих мейла,в който пишат,че редакции могат да се правят до 27,12 и на 28,12 ще бъда таксувана.Така че по-късно днес видях и в банковите движения,че са изтеглени днес парите Simple Smile

# 554
  • София

Да Sad В немския също е така. Има опция да изпратят имейл 3 дни преди да изтече пробния период, но нищо не получих, така че внимавайте и следете датите.

И аз получих имейл. Да не би да е отишъл в папка спам?

Общи условия

Активация на акаунт