Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 341
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
При мен се случи същото-пуснах поръчка и на следващия ден вкарах пари в картата,нямаше проблем Simple Smile

# 91
моля, дайте линк към хубав клин, подходящ за средно пълна жена - няма значение дали от de или uk

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 21:42 от gold__

# 92
elen4eto5Yangdze,
благодаря!
Пуснах прайм.

# 93
  • Русе
На 03.12 пуснах поръчка с обувки за ММ, в момента цената е с 15 лири надолу. Нещо ми се въртеше в главата, че можеше да ми върнат разликата. Имаше ли нещо такова или съм сънувала Simple Smile

# 94
На 03.12 пуснах поръчка с обувки за ММ, в момента цената е с 15 лири надолу. Нещо ми се въртеше в главата, че можеше да ми върнат разликата. Имаше ли нещо такова или съм сънувала Simple Smile
Няма такава практика.

# 95
  • Пловдив
Дано не греша ,ама имаше нещо такова в Джавари,когато го имаше...Едни добри времена

# 96
  • here and now
Момичета, с DHL от UK за колко време горе долу ви пристигат пратките?

# 97
  • Русе
Благодаря, Трапезица и renydent, не съм сънувала значи Simple Smile

# 98

пиши им  Peace имах такъв случай с едно мъжко яке от немския , писах им и ми върнаха разликата в акаунта.

# 99
И аз имах проблем с пратка от UPS (но по скоро ми се струва че проблемите идват от партньора им в Бг In-time). Купих един телефон от склада с 20% намаление и като дойде кашона беше мокър и куриера вика дано не ви е проблем че се е намокрила малко пратката ама те колегите... и т.н. и на всичкото отгоре беше и отварян.
После почна драмата по връщането му тъй като не работеше нормално а Бг пощи не искат да го изпратят заради батерията. И най-евтино излезна със Speedy до Англия за 42лв. DHL искаха 76лв.

# 100
И аз имах проблем с пратка от UPS. Купих един телефон от склада с 20% намаление и като дойде кашона беше мокър и куриера вика дано не ви е проблем че се е намокрила малко пратката ама те колегите... и т.н. и на всичкото отгоре беше и отварян.
После почна драмата по връщането му тъй като не работеше нормално а Бг пощи не искат да го изпратят заради батерията. И най-евтино излезна със Speedy до Англия за 42лв. DHL искаха 76лв.
Пратките от Випа,които бяха с UPS,всички пристигаха в окаян вид-отворени,разкъсани кашони,смачкани..чудо. На нещата иначе,нищо им нямаше. Жената в офиса каза,че на границата ги отваряли....странно защо..

# 101
  • ВАРНА
На мен на 2 пъти са ми пристигали не само отваряни кашоните ,но и отворена опаковката на детска играчка и проверявано вътре дали не се крие нещо друго явно ... Едната пратка беше от МайТойс до Бг доставка с ДХЛ,другата беше Амазонска с превозвач.Така че вероятно на границата правят проверки ...

# 102
  • Sofia
Момичета, с DHL от UK за колко време горе долу ви пристигат пратките?

Ако пратката ти е изпратена с DHL , трябва да имаш номер за проследяване, оттам най - точно ще се ориентираш. Получавала съм неща и след 2 дни , и след седмица.

# 103
Ютия VAX за 10 паунда (безплатна доставка): http://www.vax.co.uk/vax-power-shot-digital-300-iron

С отлични отзиви в Амазон е: https://www.amazon.co.uk/Vax-ICC4V1HP-Power-Digital-Silver/dp/B0 … ax+power+shot+300

# 104

Нямаше ли значение с какъв щепсел идват?! Не виждам нищо в описанието.

Общи условия

Активация на акаунт