Пазаруване от Amazon - тема №72

• 99 244
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
  • София
На мейла получих код за 20% off new lingerie from iris & lilly

trikitil, Мими такава кана ли търсиш? Струва ми се, че скоро пускаха подобни в Кауфланд. Мисля, че и в магазини Немски център съм виждала подобни, но с какви точно скали са...

# 301
  • Сф
Точно днес в Кауфланд ибаз търсих мерителни чашки, но имаше само кани лато тези от линка. Едната беше май на Тефал с капак и беше 17лв, а другата 4лв на Зенкер.

# 302
Оф тез Индийци са ужасни и аз последните пъти все на тях попадам. Нищо не разрешават. Незнам ако пиша на мейла дали пак те ще отговарят.

# 303
  • София
Днес ми се счупи, прозачната мерителната чашка ,имам я от няколко години със скали за чаша/грамове/милилитри. Ако някой е взимал подобна от амазоните,ще помоля за линк, гледам ги, но все някоя от скалите, които искам липсва.
Много моля да покажете подобна мерителна чашка.
За момента съм се спряла на тази,като компромисен вариант без грамове.
https://www.amazon.de/dp/B0773NJKD1/_encoding=UTF8?coliid=I3SC6P … 152ZN7&psc=0#
Повече ме вълнуват мл и чашите ,и то да има 1/2 и 3/4. Мл нямат половинки в показания линк.
Още търся.
Ако попадна на идеалната ще пусна линк.
Търся иначе стъкло предимно,че пласмасата трудно се чисти от мазнина.
Ето още една, но тя с чашите е с малко деления.
https://www.amazon.de/dp/B01M154R31/_encoding=UTF8?coliid=I28CRO … U152ZN7&psc=0
vanian благодаря за линка,подобно търся,но по изчистено.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 21:49 от trikitil

# 304
Пласмасата се чисти перфектно в съдомиялна. В Метро мисля имаше мерителни чаши, но понеже имам Кауфландска и не съм се заглеждала особено.

# 305
  • Luxemburg
Сандали Томи Хилфигър размер 32 за 23€,  https://www.amazon.de/dp/B01MQQG2KP/_encoding=UTF8?coliid=I1ZAFB … M4P1RF4&psc=0

# 306
  • София
Ми тя застраховката не е ли за това, затова си я платила ,за срок от 4 години е ? Получила си счупен уред, връщаш го и ти пращат нов.
Този от Амазон много настояваше да върна уреда и да получа рифънд, не нов уред. Утре ще говоря със застраховалите и с Амазон отново.

Влез си в поръчката през хелпа и пиши   и оттам, вероятността да попаднеш на някой по- вменяем е голяма.
Напиши им кратко, че уреда е дефектен и искаш нов.

Този наистина не беше много вменяем, но сега гледам, че вече го няма този крок пот с продавач Амазон, може би затова беше това настояване за връщане. Да не говорим, че новата цена е повече от двойна - взех го за 30П от дневните сделки, сега най-ниската цена на нов уред е 65П. Писах на застрахователите, ще изчакам отговор от тях и ще пиша и на Амазон с настояване за нов уред. Уф, много съм разочарована.
Да не говорим, че и с Пантри поръчката имаше проблем - бяха успели да ми сложат 3 (три) счупени бурканчета с разни фъстъчени масла, които бяха омазали всичко, да не говорим, че не бяха от евтините. Същия индиец каза, че ще ми върне парите (като гифт карта), още ги няма.

# 307
Simple Smile)) Аз пък вчера водих беседа с "французойка", на която се наложи да обяснявам, че България не е град във Франция Simple Smile)))))

# 308
  • Варна
Днес влязох в amazon.com да разгледам за подаръци на деца които са в САЩ и пробвах да видя дали доставят до БГ и колко би ми излязло. Учудих се, че доставят и доставката ми беше само 17 долара. Някой др пробвал ли е и наистина ли доставят?

# 309
  • Варна
Днес влязох в amazon.com да разгледам за подаръци на деца които са в САЩ и пробвах да видя дали доставят до БГ и колко би ми излязло. Учудих се, че доставят и доставката ми беше само 17 долара. Някой др пробвал ли е и наистина ли доставят?

ПП. Току що получих потвърждение от Амазон, че шоколадите са изпратени пуснах ги за 7 и нещо. Сега да видим дали ще са 20бр.

# 310
И аз получих мейл за шоколадите, че са пратени:)

# 311
  • София
Аз получих мейл че ако не откажа поръчката ще ми пратят един шоколад защото се били объркали, и тн. Е отказах я.

# 312
  • София
Аз получих мейл че ако не откажа поръчката ще ми пратят един шоколад защото се били объркали, и тн. Е отказах я.
и аз така.
изпратените да споделят после какво са получили.

# 313
А с ютиите Vax какво става, получи ли някой нещо? Аз поръчах и платих през Amazon pay, парите са ми блокирани и от 06 декември досега няма никакво движение.

# 314
  • София
А с ютиите Vax какво става, получи ли някой нещо? Аз поръчах и платих през Amazon pay, парите са ми блокирани и от 06 декември досега няма никакво движение.
моята е при превозвача, дори вчера са я натоварили и вече пътува насам.

Общи условия

Активация на акаунт