Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 058
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
G.g_stz, vermudche, за много години! Здраве за вас и семействата ви и много усмихната година!  Hug

# 121
Сали как сте, правите ли белички Grinning на колко станахте

# 122
Здравейте момичета, има ли мами сред вас забременяли с донорска яйцеклетка от този център.Търся информация от първа ръка ако някой може да помогне да ми пише на лични.

# 123
 Vermutche, на 19 декември стана на една година, като миг мина времето  Crazy Иначе е много кротък яде, спи още под час и за сега няма големи бели Simple Smile още не е проходил сам, та белите ги чакаме скоро, за сега фронта е спокоен  Sunglasses

# 124
Здравейте момиче искам да попитам тъй като вече втори месец пия Неофолик,ясмин, селен,оксибио,витамин Е и Прентал. А от два дни имам странни сърбежи основано по ръцете имали ли сте такива симптоми? Прегледа преди започване на ин витро ми е на 25.01.2018 и  затова питам тук .

# 125
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile Включвам се в темичката и аз. Имаме преглед на 22.01. при д-р Стефанов, този месец ще вземем и заповедта. Излезе ни номерчето още през август, но тъй като бяхме за няколко месеца в чужбина, на мен ми предстоеше лапароскопия за прекъсване на тръбите, която направих ноември, ще вземем заповедта чак сега...и искам да ви питам, пускат ли се някакви изследвания и какви? Също така, мога ли да ги пусна в друга лаборатория, ще ми ги зачетат ли?

# 126
Като отидеш на преглед д-р Стефанов ще ти даде списъка със изследвания, по принцип няма проблем да ги пуснеш в друга лаборатория-зачита ги.

# 127
И ние взехме сега заповедта, да пускат се поне на нас ни даде Lh,fsh,Prolactin,Estradiol, Chlamydia trachomatis IgG, IgA и Vitamin D и спермограма за мъжа ми за 25.01.2018.Както и подготовка за два месеца с по горе изброените хапчета както и за мъжа ми Профертил.

# 128
  • Варна
Z, Dalinda, благодаря Ви много за споделеното. Пожелавам успех! Simple Smile

# 129
Добре дошли буба и далинда. Пригответе се с много спокойствие и успешен финал!:))

# 130
За мен е удоволствие да бъда полезна Буба, за тази клиника съм нова поради некадърни доктори в София и се надявам този път да съм на правилното място. Досега преподготовка не съм правила и ми идват в повече хапчетата но нямаме избор! Благодаря за пожеланията Мадлеен Simple Smile

# 131
  • Варна
Благодаря, Мадлеен Simple Smile Ще ни е нужно цялото спокойствие и търпение на света...Засега съм спокойна, доколкото мога, разбира се...Но все още нищо не съм видяла, все пак...

# 132
Добре дошли момичета и успех Hug
Далинда обади се в клиниката утре и питай за сърбежа.  Никоя не се е оплаквала до сега (поне не съм прочела). Аз имах дискомфорт първите  2 дни и то от метфогама но се оправих. 

# 133
  • София

Най- малкият фактор при МФ е с какво ще стимулират жената, ако реагира на всичко без проблеми, както съм аз.  
изобщо не е вярно това.
много е важно каква ще е стимулацията на жената, особено при мф.
от уж добре изглеждащите яйцеклетки при неподходяща стимулация стават ужасни ембриони.
точно това може би се е случило на първия ти опит.
и точно за това не настоявай толкова за пурегон, може да се повтори същата случка.
прави са останалите, слушай си повече лекаря.
не толкова за противозачатъчните, а за останалата част от процедурата.

# 134
  • Сливен
За много години момичета!Пожелавам много положителни тестове и всяка една от вас да гушка минимум по едно малко съкровище.
Относно противозачатъчните да те са нож с две остриета.Аз първия път стигнах до операция заради киста получила се от задържан фоликул от противозачатъчните.Никога през живота си не бях пила.При стартирането следващата година при подготовката с противозачатъчните бях на тръни но ето сега гушкам малкия звяр който за поредна вечер ме държа до 3 часа будна.
Пожелавам успех на всички стартиращи!

Общи условия

Активация на акаунт