Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 091
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Гледане на филми или четене на книги. Успех, пожелавам ти положителен тест и пухкаво бебче. Wink

# 511
zuky, аз работех от вкъщи на дивана, хем си лежах, хем времето ми минаваше бързо и нямах време да си мисля глупости, но и филмите и книгите са много приятен вариант. Стискам палци и чакаме да се похвалиш!  Hug

# 512
Благодаря ви много , ще полежа няма как. Важното е резултата да е положителен ❤

# 513
Аз да попитам нещо , само да не ми се смеете 🙂 След трансфера сестрата ме пита пишка ли ти много или да слагаме катетър и аз се правя на пич и викам , а не ще издържа. Но докато го кажа и др. Стефанов за секунди и ми сложи катетър , което беше доста болезнено, след това сестрата ми сложи и един памперс🤭 Полежах на магарето и ме преместих в стоята след около 30 мин. Но след това никой не е махал катетър , те сами ли падат или как , питам зАщото в момента доста ми пари , аз и по принцип си правя чести цистити. Ох дано не говоря много глупости😊

# 514
Zuky,как никой не го е махнал? Имаш в предвид че сега си още с него ли?
Иначе не знам дали е нормално. Аз в началото още докато док.влиза през вратата казвам БЕЗ и нямам проблеми.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 06:51 от Мадлеeн

# 515
Няма как да не е махнат.. ходиш си с торбичката в ръка ли?

# 516
Zuky,как никой не го е махнал? Имаш в предвид че сега си още с него ли?
Иначе не знам дали е нормално. Аз в началото още докато док.влиза през вратата казвам БЕЗ и нямам проблеми.

Мадлеенче, сега не съм с катетър 🙂Доктора сложи  от което много ме заболя и вика олекна ли ти ,( на пикочния мехур)  и сестрата в това време вика аз ще и сложа памперс няма проблем. И той стана и излезна , та реших че съм с катетър, но като станах видях , че не съм.много ми пари сега .

# 517
Ясно... ами не знам какво да те посъветвам.
Чувала съм от други момичета ,че са получвавали разни инфекции от катетър.
Дано мине до ден-два,ако не - в понеделник се обади в клиниката най-добре.

# 518
  • Бургас
Е ти сливи ли имаше в устата да му кажеш, че не искаш, то това не става от раз......Не мога да разбера що си мълчите изобщо, като нещо не е така както го искате, клиники и лекари бол.....нито е някакъв магьосник неповторим, нито е гаранция, че изтърпите ли всичко ще стане работата. Компромиси със собственото си здраве и достойнство не мисля,че е редно да се правят.

Искам, да ви кажа, че толкова е малко в ръцете на лекарите, колкото не можете и да си представите.....Молете се за късмет на първо място и добре осмисляйте всяка медицинска манипулация, защото тя касае вашият живот и здраве и не е гаранция за нищо.

# 519
Е ти сливи ли имаше в устата да му кажеш, че не искаш, то това не става от раз......Не мога да разбера що си мълчите изобщо, като нещо не е така както го искате, клиники и лекари бол.....нито е някакъв магьосник неповторим, нито е гаранция, че изтърпите ли всичко ще стане работата. Компромиси със собственото си здраве и достойнство не мисля,че е редно да се правят.

Искам, да ви кажа, че толкова е малко в ръцете на лекарите, колкото не можете и да си представите.....Молете се за късмет на първо място и добре осмисляйте всяка медицинска манипулация, защото тя касае вашият живот и здраве и не е гаранция за нищо.

Без коментар!

# 520
Zuky и на мен ми слагаха катетър, и после леко ми щипише и отмина. Ако наистина продължава Мадлен правилно те е посъветвала да се обадиш в клиниката или на Наталия. Дано да не нищо сериозно.

# 521
  • Сливен
значи на мен толкова ми беше пълен мехура че корема беше твърд казаха ми да птида да изпишкам малко но аз отказах защото или пикая до край или не няма как да го контролирам и на мен ми сложи катетър и малко поизпразни после д-ра ме попита искам ли пак но аз отказах но така стабилно напълних памперса че после като ставах тежеше доста

била съм 4 месеца с катетър и инфекция съм нямала след и повреме на катетъра нормално е след като са го махнали да имаш два три дни щипане и парене инфекция за едно слагане за 10 секунди няма как да стане

Успех важен е крайния резултат

# 522
Zuky и на мен ми слагаха катетър, и после леко ми щипише и отмина. Ако наистина продължава Мадлен правилно те е посъветвала да се обадиш в клиниката или на Наталия. Дано да не нищо сериозно.
Благодаря ти 😊 Почна да разминава 😊

# 523
zuky, от катетъра се е разранява леко канала и дразни при пишкане, трябва да ти мине след ден два, не вярвам да е нещо сериозно.

# 524
Момичета,моят преглед мина вчера.И нова изненада пак!Имам отново киста ендометриоза!И на другия яйчник задържан фоликул.А щяхме да почваме процедурата.Незнам вече какво да правя.Доктора каза да пия противозачатъчните,и на 12 да ида да ме види.Ако се е спукал фоликула -почваме.Ако не ще обсъдим дали ще го чакаме още или ще го пунктираме.Ендометриозната киста я оставяме(2см е),не мисля да се оперирам пак.Той ми каза,че заради нея и предната лапароскопска ми е намален резерва(а съм на 30г)Каза също ,че може и заради операцията да имам задържан фоликул ,заради сраствания.Кажете ми моля ви вашето мнение.Мога ли да му помогна на този фоликул да се пукне по някакъв начин(физически упражнения)?Или е рисковано заради другата киста.На всичкото отгоре в микробиологията на половинката излезнаха някакви алфа хемолитични стрептококи.Не знам от къде са.Това означава ли ,че и аз имам.Да пускам ли сега и аз микробиология?

Общи условия

Активация на акаунт