Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Относно противозачатъчните да попитам след приема първия месец цикала ми беше много минимален, това нормално ли е?

# 91
Не искам да чуя повече за противозачатъчни, цял живот лично аз съм без проблем в цикъла, имах едно ин витро, бременност и раждане без проблеми, ама тея хапчета ми разказаха играта, така не бях се чувствала от хормони до сега. Не мерси.
В тази връзка да попитам, имало ли е момичета от Центъра, които са били на Пурегон. Ще искам същата стимулация като миналият път, че не ми се експериментира с нови хапове.

Може би е добре да звъннеш в клиниката и да ти сменят противозачатъчните, тъй като при започване на инжекциите има застъпване с приема на противозачатъчните(аз също съм с редовен цикъл и противозачатъчните са от основните хапчета),

# 92
По време на стимулацията се пият и противозачатъчни така ли?

# 93
Аз също бях много зле от противозачатъчните. Пих ги само около седмица преди процедурата, доктора ми разреши да ги спра. С такива странични ефекти няма как да се продължат. С тях просто се контролира лесно старта на процедурата.

# 94
  • Бургас
Аз не искам противозачатъчни и без тях всичко мина ок предишният път.

# 95
По време на стимулацията се пият и противозачатъчни така ли?

Не, при започване на ижекциите се застъпват с последния прием на противозачатъчните. Поне при мен е така.

# 96
  • Бургас
Това е много странно, ти по какъв протокол си?

# 97
И при мен беше така и при доста други момичета,които бяха по дълъг протокол. Може би при всички,но не мога да кажа на 100% дали е така. До сега с тези които съм говорила,при всички се застъпват 3 дни противозачатъчни с инжекция Декапептил. Peace

# 98
  • Сливен
Аз бях по къс протокол.Противозачатъчни пих до петък ,в неделя ми дойде,в понеделник започнах стимулацията.

# 99
  • Бургас
На мен ми ги изписаха за 1м и ще има почивка за преглед и след това ако всичко е наред ще е старт на процедурата. Разликата явно е с протокола. Та за това не е фатално ако не ги пия. С тях и без тях, дето ще припатквам.....

# 100
На мен ми ги изписаха за 1м и ще има почивка за преглед и след това ако всичко е наред ще е старт на процедурата. Разликата явно е с протокола. Та за това не е фатално ако не ги пия. С тях и без тях, дето ще припатквам.....

Не спирайте противозачатъчните сама на своя глава, без да уведомите лекаря и той да ви каже кога!!! Имат значение за стимулацията колкото и безсмислено да ви се струва.
Няма разлика за протокола. Пият се, за да може да си починат яйчниците, ако имате задържан фоликул да се спука (не винаги става) и също за да може лекарят да си "таймира" така да се изразя опита.
Пила съм противозачатъчни при първия си опит, по дълъг протокол, при следващите два опита пак (единият беше ЗЕТ, другият бях по къс протокол). При четвъртия опит, пак бях по къс протокол, но тогава отказах да ги пия, по други причини, не че ми е ставало зле от тях. И все пак се консултирах с д-р Стефанов да ги пия или не.

Ако не ви мързи, върнете се назад в темите и прочетете за противозачатъчните, за протоколите и въобще как процедира Стефанов. Дискутирали сме го доста пъти.

# 101
  • Бургас
Явно ще да се отказвам и от Стефанов, щом само за едното таймиране ще се мъчим.....а и е късно вече да не ги спирам, защото ги спрях, ще видим какво ще каже на 2ри, ако иска да ме вземе, да ме вземе, ако не.....ще действам в друга клиника. Аз все пак трябва да продължа да живея нормално, да функционирам, да ходя на работа, а не заради едното таймиране на някой да му е по-удобно да ми дойде в точен ден и час, да припатквам и да се чудя как да излеза от вкъщи.
  Почнах и да се изнервям, ако трябва да съм честна, не може да ме карат да приемам хапчета, които не искам да приемам.

# 102
  • Стара Загора
Явно ще да се отказвам и от Стефанов, щом само за едното таймиране ще се мъчим.....а и е късно вече да не ги спирам, защото ги спрях, ще видим какво ще каже на 2ри, ако иска да ме вземе, да ме вземе, ако не.....ще действам в друга клиника. Аз все пак трябва да продължа да живея нормално, да функционирам, да ходя на работа, а не заради едното таймиране на някой да му е по-удобно да ми дойде в точен ден и час, да припатквам и да се чудя как да излеза от вкъщи.
  Почнах и да се изнервям, ако трябва да съм честна, не може да ме карат да приемам хапчета, които не искам да приемам.
Разбира се, вие си решавате до колко ще вярвате на доктора и ще следвате указанията му. 
При мен се застъпиха 2 дни противозачатъчните с декапептила. За мен беше най-важно да съм направила всичко, което зависи от мен и да не се обвинявам, ако опита е неуспешен. Слава богу забременях от първи опит, както и другите жени, с които бяхме в същия ден на пункцията и трансфера. Успех ви желая!

# 103
Аз не смятам, че някой тук кара някой да пие или да не пие хапчета. Тук сме да споделяме  и да си помагаме. Ние просто казваме как е било при нас, и когато има някакъв проблем с медикаментите да се обаждаме в клиниката да ли е нормално или не. Всеки преценява за себе си.

# 104
  • Бургас
И аз твърдо заявих, че няма да ги пия, защо ми се натъртва с черен шрифт защо трябва да ги пия и да не ги спирам.  Въпреки, че ясно заявих, че изобщо не е това въпрос и дори лекаря да ми каже да ги пия, пак няма да ги пия, така че все тая.Попитах единствено дали има друг като мен със странични ефекти и който не ги е приемал, да си правя сметката, дали ще ме натискат в клиниката да си търся друга или не.

Нито съм първата нито последната, която повтаря папагал един и същ въпрос, та спестете си редовната фраза за заяждане*  "върни се да четеш, ако не те мързи......"

Общи условия

Активация на акаунт