Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Cherry^Blossom щом си толкова изтрадала от медикаментите на доктора, и щом се сеяташ за по-знаеща от него, какво изпбщо правиш в клиниката?

# 541
  • Бургас
На теб ли дължа обяснения, какво аз правя там?

# 542
На теб ли дължа обяснения, какво аз правя там?

На всички в темата. Последните постове си много знаеща, кажи ни и това

# 543
  • Бургас
Пациент съм на клиниката , както всички там се опитвам да забременея? Това проблем ли е някакъв, че не припадам от сляпо умиление, по лекарят и терапията се оказа неподходяща за мен, както и за още момичета тук, ама явно само аз нямам проблем да си кажа право куме в очи, какво ме притеснява и смущава. За жалост доста опит и клиники съм видяла, както и доста лекари и мога да правя сравнения и заключения.

# 544
Тук не говорим за сляпо умиление, а за мнението на всяка от нас. Тук в този форум смятам, че влизаме да си помагаме и подкрепяме по един или друг начин. Смятам също, че когато не сме съгласни с доктора за нещо можем да си изложим мнението си пред него и проблема да се разреши. Отколкото да водим спор за кой е подходяща терапията и за кой не. Достатъчно труден е пътя който изминаваме да стигнем до мечтата си. Да не забравяме, че не всичко зависи от докторите.

# 545
Точно защото сме тук за да си помагаме,аз споделих мойте притеснения.Cherry сподели и тя нейното мнение  относно лекарствата.На мен просто не ми влиалят добре противозачатъчните и Метфогамата.Обсъдих го с доктора,но той каза да ги пия.Всеки си преценя за себе си кое е най добро.Ние не се съмняваме в методите на доктора.Просто мислим ,че трябва индивидуален подход,а не на всички да се изпиват еднакви лекарства.Всички сме там за едно и също.На всеки пътят е труден.Тук сме да споделяме и да си помагаме,а не да се караме Всеки има право на мнение.

# 546
Да, ама мнението е адски грубо изказано. Може културно да се каже "момичета, внимавайте с еди какво си" , не тоя там някъв си, решил еди ко си, ама аз съм дЪ бесТ форевър анд евър и видиш ли съм милион пъти по- компетентна. Имаш личен проблем, казваш си. Кво толкова има да се изтъкваш за "нещо". Ей там е проблема Stuck Out Tongue Winking Eye

# 547
  • Бургас
За какво се изтъквам само не разбрах, за това че си изпатих ли, че си докарах анемия или / не искам да разсъждавам в насока дали, анемията пък не ми е намалила имунитета и от там да е тръгнал чпв и за това да стигнах до конизация за 3 месеца/, че едва не припатках от противозачатъчните и това всичкото, заеади прехваленият доктор, който на 50 двойки и девойки, с еазшични медицински бекграунди и история изписва едно и също, по това ли да се орехласвам? Мина моето време на сляпа вяра и безрезервно доверие„, в играта” съм близо 10 години и с доста неща съм изпатила от прекомерна вяра и прехласване по даден лекар.

Имайте едно на ум и първо гледайте здравето си и след това да го докарате до процедура и бременност, това исках да кажа. Сори че не сипя цветя и рози, ама няма за какво на тоя етап, Стефанов се оказа поредното разочорование...

# 548
Ето, за втората част говоря. Много добре написно мнение. Каквото и да е, добро или лошо, но добре написано/даден съвет.
 Както и да е, аз против никого нямам (както и към теб), просто много "твърд" език на изказ използваш. Ама то свят голям и шарен, и хората такива. Nerd

# 549
  • Бургас
Нищо по-различно не казвам от това, което мисля и това, което ми се е случило. Езикът не е груб, просто не ми е до лигавене вече и прехласване, защото съм достатъчно изпатила.Толкоз, включих се по повод на противозачатъчните и да споделя да си имате едно на ум за Метфогамата и да си пуснете фолати и желязо.

# 550
Момичета, днес ми е 5 ден от трансфера и имам много силни предменструални болки, на моменти все едно всеки момент ще ми дойде 😕 Нормално ли е ? , питам защото ми е първи опит.

# 551
И при мен беше така, пиеш ли ношпа.

# 552
Zuky, нормално е. Ето ти групата на дългото чакане след трансфер, там момичетата споделят вълненията си до теста и може да ти е полезна. http://old.bg-mamma.com/?topic=1033536.510;topicrefid=20

# 553
Zuky, нормално е. Ето ти групата на дългото чакане след трансфер, там момичетата споделят вълненията си до теста и може да ти е полезна. http://old.bg-mamma.com/?topic=1033536.510;topicrefid=20

Благодаря ♥

# 554
И при мен беше така, пиеш ли ношпа.
Пия да , 3x1.Но въпреки това имам ясно изразени ПМС.

Общи условия

Активация на акаунт