Ин Витро център Стефанов - тема 9

• 90 037
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • Сливен
изследва ли витамим Б12  Габи Simple Smile понякога хемоглобима е нисък и заради Б12 иначе
за хематолог нз аз ходих по време на бремеността в Бургас в окръжна болница

# 646
Да тъкмо влизам, за да споделя тази статия за В12 и fair е писала Simple Smile
IvonSl и на теб може да ти е полезна, малко нескопосано е преведена, но основното се разбира. https://vitaminb-12.com/b12-стерилитет-безплодие.html

# 647
  • Ямбол
Не знам да сме пускали конкретно за Б12. Но днес ме държаха 3 часа след пункцията заради ниските нива на хемоглобин. След 2 ПКК лекаря ме пусна с препоръки да се консултирам с хематолог, защото хемоглобин под 100 не е добре за една евентуална бременност слет трансфер.

# 648
  • Сливен
не. е добре доста носък е за жена и то не бременна
аз като бях в 7-мия чесец ми беше 96 и ми вливаха три системи със желязо
хапвай яйце твърдо сварено също така хапвай спанаг но си направи консултацията с хематолог

# 649
Някой знае ли момичето, което отговаря за документите по ЦАР после само ли ги придвижва или ги дава на двойката да си ги носи?

# 650
  • Ямбол
Хър Мяуджести на нас ни ги дадоха да си го пуснем по спееди. И до няколко дни се обаждат за да кажат входящия номер. Записваш си го и проверяваш после статуса в сайта им. След като одобрят документите се чака 3-4 месеца.

# 651
Благодаря, ggabi Flowers Hibiscus

# 652
На нас Марианка ни ги изпрати сега 2я път. 1я ние си ги пратихме.

# 653
  • Ямбол
Много съм щастлива. Вчера беше пункцията имах 9 яйцеклетки. Днес ми се обадиха казаха че от тях 8 са били зрели и годни за оплождане. След като са ги видяли днес 7 са оплодени и за сега всичко е наред.

# 654
Успех Габи,дано всички/или поне повечето/ оцелеят до 5ти ден Simple Smile)

# 655
  • Ямбол
Успех Габи,дано всички/или поне повечето/ оцелеят до 5ти ден Simple Smile)
Мерси Мадлеен сега на дневен ред е да се справя с горчивия вкус в устата от лекарствата и да си намеря ХЕМАТОЛОГ. Нямам успех с нито едно от тези две неща. Отчайвам се Disappointed
 Confused Sad

# 656
Габи, защо не помолиш от клиниката да ти препоръчат някой. Виждам, че няколко дни никой не предлага вариант.

# 657
  • Ямбол
Габи, защо не помолиш от клиниката да ти препоръчат някой. Виждам, че няколко дни никой не предлага вариант.
Salilinda попитах Мариана, но не ми препоръча доктор. Каза да се консултирам с хематолог и до там, доста се натиснах да ми препоръча някой но каза че не може. Едва ли съм първата с този проблем, но ето че никой не казва къде е ходил и дали е доволен.
 А и искат до трансфера койти е максимум в сряда да съм отишла на консултация. 🙁😟

# 658
Късмет, ggabi! Стискам палци скоро да се похвалиш с 2 чертички Simple Smile

# 659
Ggaabbi при който и хематолог да отидеш ще ти назначи адекватно лечение. Отивай при някой да те види после винаги можеш да го смениш. Ниския хемоглобин не е шега работа. Червеното цвекло много помага, но внимавай с него защото сваля кръвното и яж черен дроб. Отивай по-скоро, тъй като наваксването става бавно дори и с лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт