По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 863
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Супер, Буена - близнаци! На мен ми поставиха 4 ембриона и аз много се надявах, че имам шанс за близнаци, но само едно се е хванало. Добре поне, че е и едно!

# 166
Буена страхотни новини! Много се радвам, айде и ние след теб. Близнаци е моята мечта. Пожелавам безпроблемно да върви от преглед до преглед и до щастлив финал.

# 167
Буена, браво.

# 168
  • София
Буена,знаех си.Ехей близнаци.Лека бременност до края и само щастливи мигове ти желая Two Hearts

# 169
Буена, да знаеш, че затова не е ставало преди - близнаци е трябвало да бъдат Laughing Хайде лека и да ги топлиш до термин Hug

# 170
  • София
Ужасно ми е тревожно, Бамба и Сигма ме помнят от доста време и знаят защо.
Бягах умишлено от многоплодна бременност, връщах по един ембрион, но Оня горе си е записал нещо в тефтерчето явно. Иначе травмата си ми е завинаги от близнаците, които не родих, сега щяха да са първокласници. И бяха момчета. Дано е различно тоя път, хубаво различно. Със сина ми направих 33 ехографа докато бях бременна от страх и с "любезното"съдействие на сигридов, който допълнително внесе ужас в и без това изтерзаната ми  душа, та сега ще видим дали ще си бия рекорда.
Дано Господ да е с всички нас!
Благодаря ви за подкрепата, момичета, да ви се връшат тъпкано хубавите мисли за мен Purple Heart

# 171
Буена, просто няма начин след загуба и неуспехи да не ти е тревожно, знам го много добре.
Ако трябва и 50 ехографа ще направиш, само и само да ти е спокойно донякъде, понеже изцяло няма как да е.
Ти само мисли положително, другото ще се нареди. Hug

# 172
Буена, страхотни новини! Аз ти пожелавам момичета. И дано си ни на късмет. Аз ще стартирам в началото на 2018 и се моля всичко да е нормално, че с тея кухи яйца където ги имам натрупани, все едни гадни мисли ми минават за яйцата ми колко са читави...

# 173
  • София
Буена, сега ще е различно! Прегръдки!
Стискам палци всичко да е наред!

DucaMF, успех и на теб!

# 174
Буена, сега ще е различно и очевидно, че трябва да ги родиш тези близнаци. Бягаш не бягаш този горе си знае работата. Иска ми се да си спокойна, защото сега е различно, по-знаеща си и вече пътя който си минала те е направил по-силна. Кураж момиче - този път ще е различно. Нали знаеш една постелка пред кабинета на Паскалева - на тази жена почна да й става хубаво най-накрая да ме гледа всеки месец при нея, а дори в някои месеци и по два пъти. Но си заслужаваше. ❤😘🤪

# 175
  • София
Здравейте момичета! Чета темата и разбирам, че сте минали през доста изпитания, така да се каже. Моля ви за мнение. Правим бебе от 2 години, преди година забременях нормално, но последва мисед, след това 2 кюртажа. От няколко месеца пак работим по въпроса за бебе. Направих си някои изследвания, оказа се че имам тромбофилия, за която вземам АП. Винаги съм имала нормален цикъл (с изключение на периода след аборта), единствено миналия месец ми закъсня с 13 дни, най-вероятно липса на овулация. На 10 ден от последния ми цикъл имаше един фоликул, чиито размери говореха за овулация около 12/13 ден. Поради ред причини не успяхме да проследим дали фоликула се с спукал, но според мен да, т.к. следя температура. Следващият цикъл ще я следим на УЗ. Въпросът е, че моят АГ иска да започна Фемара, за да се стимулира и измести овулацията малко по рано. Според вас има ли за какво да се притеснявам, имайки предвид че не съм изследвала хормони, освен на щит. жлеза, които бяха ок, дори нямам проследена овулация на УЗ все още.

# 176
И от мен честито близначета,Буена:hugs:
Желая ти безпроблемно бременеене и сладки бебчета Simple Smile

# 177
  • София
Deep Sky,
според мен е редно да проследите първо един цикъл - хормони, овулация, и след това да минавате към стимулация. 12-13 ден е съвсем нормално за О при 26+ дни цикъл.
И ако ще правите стимулация - отидете в репродуктивна клиника, поне да знаеш, че доктора ти знае какво прави. Първо се прави спермограма и цветна снимка, после се минава към стимулация.
Успех!

# 178
  • София
Честито Буена! Успешна бременност до края! Не сравнявай с преди. Борбена и трезвомислеща си, натрупала опит и чакала дълго да се случи отново. Това си ти е коледното късметче - двойно. Пази и трима ви и до финал!

# 179
  • София
Delisardeli, благодаря за съвета, и аз мисля, че първо трябва да се направят необходимите изследвания. Объркана съм малко, защото този АГ ми е препоръчан като добър и надежден, но не работи в репродуктивна клиника.

Общи условия

Активация на акаунт