По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 848
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Честита Коледа! Здраве и много сбъднати мечти! Heart Eyes

# 241
  • София
Весели празници момичета,не спирайте да мечтаете.Рано или късно мечтите стават реалност.

# 242
Честита Коледа и Щастлива Нова Година, момичета! Пожелавам ви много успешна, изпълнена с щастие, късмет и сбъднати мечти 2018! 🤗😘

# 243
  • София
Момичета, Честито Рождество Христово и от мен Purple Heart Бъдете здрави и упорити в следването ан емчтите си!

Имам 1 Овитрел и 10 ампули Прогестан, всичко се съхранява в хладилник. Ако някой има интерес, да ми пише на лични.

# 244
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и обичани, на всички желая да се случи най-съкровеното желание и скоро да гушнат рожбата си:baby:People Angel
Аз пък искам да попитам някой дали има останала опаковка Клостилбегит? Много ми трябва за Януари , ще съм много благодарна, ако някой има налична и да ми пише на лично Simple Smile

# 245
  • София/Севлиево
Честитa Коледа и весели прaзници момичета. Некa 2018-та бъде в пъти по-добра от 2017-та и да донесе на всички здрaве и сбъднaти мечти.

# 246
Ехаааа, Буена, много ме зарадва!!! Браво, момиче!

# 247
  • София
Буена, зарадва ме до неузнаваемжст. Много много ме усмихна. Всичко ще е наред. Стискам палци до синьо за теб.

Герда, палците ми пък за теб са си стиснати отдавна. Този път всичко ще приключи щастливо и на термин.

Мая, подкрепям мненията ти за психотерапията. Аз ходя на такава отдавна. Не чаках да започнат симптомите. След плач 3 часа след поредната погача на която бях - небременна, нямаща изгледи за това и току-що разбрала, че нямам яйцеклегка във Ф за 4 път от 6 следени месеци и доказано след пункцшя, рухнах. И оттогава си ходя. Помага ми и сега. Хората мисля, че ходя от чувство за вина, че проблемът е бил в мен. Примитивно мислене, типично за българина. Действай! Heart

Честита Нова Година! Нека ни донесе това, което желаем най-силно.

# 248
Честита Нова година! Нека тя ви донесе сбъднати мечти и много здраве!

Люксен, как сте, хич не пишеш Hug
Буена чакам да се разпише и тя как е Wink
И аз на Герда отдавна съм стиснала плаци, но понеже не казва подробности, ще честитя като роди. Засега й пожелавам лека бременност и повече спокойствие bouquet             

# 249

Мая, подкрепям мненията ти за психотерапията. Аз ходя на такава отдавна. Не чаках да започнат симптомите. След плач 3 часа след поредната погача на която бях - небременна, нямаща изгледи за това и току-що разбрала, че нямам яйцеклегка във Ф за 4 път от 6 следени месеци и доказано след пункцшя, рухнах. И оттогава си ходя. Помага ми и сега. Хората мисля, че ходя от чувство за вина, че проблемът е бил в мен. Примитивно мислене, типично за българина. Действай! Heart

Честита Нова Година! Нека ни донесе това, което желаем най-силно.

~ ЧНГ на всички !

Люксен,
тебе те канят на погачи - моите приятелки с деца вече не ми се обаждат Simple Smile

# 250
  • София
Честита нова година, момичета!
На всички ви пожелавам една прекрасна и изпълнена с чудеса година! В края и всички да сме поне с по една мечта на ръце или в коремче!

# 251
Здравейте Simple Smile

Представа нямам къде да си задам въпроса, за това стрелям тук. Има ли нещо като стандарт за размера на фоликулите преди пункция? Тоест колко трябва да порастнат, за да решат, че вече можат да се взимат яйцеклетки? От една седмица съм на Menopur, ходих на скан вчера и ми казаха, че повечето фоликулчета са под 10 мм. Утре ми е следавщия час и ако не са порастнали, ще увеличат дозата. Аз представя намам какво правят, надявам се поне те да имат...

# 252
  • София
има си стандарт за размера на фоликулите.
около 20мм трябва да са в деня на пункцията.
а в деня на прегнила поне над 15мм.
10мм са още малки.
лекарите си ги знаят тия работи.

# 253
  • София
Доколкото знам при над 15 мм. се счита, че в тях има зряла яйцеклетка. Обикновено се гледа нарастването на всички фоликули и хормоните, като от комбинацията от двете неща лекарят се ориентира колко зрели яйцеклетки евентуално може да очаква, както и максимално много от растящите фоликули да стигнат размери между 15 и 20мм., без същевременно да презреят.

# 254
  • София
При мен тригер ми слагат на фоликули с големина около 17-18-19мм, демек в деня на пункция са 22-23мм.

Общи условия

Активация на акаунт