По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 759
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,тъй като съм нова тук незнам дали тук трябва публикувам моята болка.След близо 9 години борба на 9.02 видях заветните две чертички но днес доктора не чу сърдечната дейност а съм в 8 г.с. и ще трябва да направим аборт много ми е тежко надявам се на ЧУДО в понеделник да се чуе сърчицето.

# 601
Вече не помня дали съм писала тук или не, но айде и аз да си изкажа мъката  Confused

Аз съм на 31, той на 38, имаме едно детенце на 7 и правим опити от около година и малко. Всичко лъсна миналата година февруари. Тогава му намериха и ИР. Първата ни СГ беше с диагноза тератозооспермия, последните две са астенотератозооспермия. Добавки приема от края на септември (л-карнитин, мака и трибулус).

Последната Сг е от 25.01.

Дори и да предположим че се случи чудо и забременея естествено ще треперя всеки божи ден с тия множество дефекти и мисълта какво би могло да стане няма да ми даде грам покой  Sad

Ходихме вече при репродуктивен специалист и ни казаха твърдо ин витро (икси). Другата седмица ми остана само да пусна АМХ и отивам да подавам. Ще го правим при доктор Петрова в Ню Лайф.

Освен проблемите при него май ще се окаже че има и при мен, докторката каза че можело да се касае за някъв скрит метаболитен синдром и това че съм слабичка не значело че нямам ИР да речем. Миналата година ми правиха обременяване и всичко беше в норма + всички хормони (пак бяха в норма). Това се случи началото на август. Тогава ми намериха и Хашимото ама в много начална фаза и казаха че няма нужда от лекарства, само ще се проследява. На 20-ти ме викат пак на преглед да видим имало ли е О изобщо.

Предният ми Ц беше на 15.02. На 26.02 бях и измери два фоликула с размери 10.65 и 9.4. (12-ти ден от Ц)
На 2 март (16-ти ден от Ц) 12 мм и 11.7 мм.
На 12 март (26-ти ден) 17.2 мм.

То стана време да ми идва тая овулация никва е няма  Confused Rolling Eyes

Много бавно зреел тоя фоликул и тръгна да ми обяснява там нещо си за някви фази което така или иначе не разбрах, но това един вид можело да означава че имало някво метаболитно нарушение.

Мъжът ми е по-голям оптимист от мен, все живее с мисълта че щом веднъж е станало ще стане пак. А мен толкова ме е страх от тия стимулации, пункции и пр че няма накъде  Confused

Вчера отново беше на уролог, мериха няква вена. Урологът е категоричен че на този етап няма нужда от операция, защото той бил в долна граница (която била от 4 до 7), а той е 4.2-4.3. Казал му е че ако иска да му направи операция то това ще бъде само по желание и да не възлага големи надежди на нея.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 13:00 от bubanka

# 602
  • София
Буена, номер две как е полово ориентиран?

Пишково е ориентиран Grin Не че съм имала съмнение, де. Аз само с мъжки забременявам. Жив и здрав да е, само това ми е важно Purple Heart

# 603
Буена, номер две как е полово ориентиран?

Пишково е ориентиран Grin Не че съм имала съмнение, де. Аз само с мъжки забременявам. Жив и здрав да е, само това ми е важно Purple Heart

Буена, като се замисля, не си те представям с девойка. 😂 Мъжко момиче си по принцип. Една близка приятелка преди дни ми каза за мен, че не си ме е представяла с момиче, аз попитах защо и тя ми отвърна - ами виждам как общуваш малки момичета. 😂🤪

# 604
  • София
Аз пък така бих се зарадвала на едно момиченце Blush. На момченце също. Само да стане Hug.

# 605
  • Пловдив
Дано,Буена!!!Стискам вс.палци!

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 12:07 от mystic woman

# 606
Аз пък така бих се зарадвала на едно момиченце Blush. На момченце също. Само да стане Hug.

Зазу, стискам палци. Какво се случва с теб? Какво и къде реши да продължиш?

# 607
  • София
Благодаря, Дънди Hug.
Ами временно отложихме Турция, защото успяхме най-накрая да замразим едно ембрионче и може би напипахме верния път, но времето ще покаже.
Честно казано много си харесвам доктора и клиниката и хич не ми се ходи в Турция. Та ако може да го избегна, го предпочитам. Сега след като се сблъсках и с доктор Чапанова, която понякога замества д-р Стаменов, тя много ми допадна и нямам нищо против прегледи и при нея. Има всички дадености да стане страхотен репродуктивен специалист.

# 608
Зазу, дано стане. ♥

# 609
  • София/Севлиево
Буена много се радвам и за теб, и за Герда.Вие сте ми пример за това, че не трябва да се отказвам в никакъв случай.
Като заговорихте за АМХ моят е 3.03 на почти 35 съм,как ви се струва?Сега нали изкарахме 14 Я, от които само 6 се оплодиха,та ми се беше свило сърцето колко ще стигнат до замразяване и с ММ обмисляхме и един самофинансиран опит с идеята да станат повече, но те пък взеха че всички стигнаха да ден 3 и в момента са във фризера.Силно се надявам ЕРА-та да ми е хубава и ПИД-а също, от две-три нощи сънувам едно прекрасно синеоко момиченце,може пък да е моето...

# 610
Здравейте, момичета!
Искам да взема на мъжа ми някой неща за подобряване на плувците му Simple Smile
Чувала съм за Вит.ц, Селен и цинк.
Имате ли опит и как и по колко могат да се приемат?

# 611
http://oldm.bg-mamma.com/?topic=993010
Криси, например в тази тема или й пиши съобщение Simple Smile

# 612
http://oldm.bg-mamma.com/?topic=993010
Криси, например в тази тема или й пиши съобщение Simple Smile
Благодаря ти! 🤗🤗🤗

# 613
Ние от Спимен и американската схема сме много доволни.

# 614
Ние от Спимен и американската схема сме много доволни.

Герда, американската схема е тази с добавките която дава Деси ли?

Общи условия

Активация на акаунт