По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, днеска взехме резултатите от разширената спермограма на мъжа ми, направихме я в репробиомед. То вече няма на къде... излезе му морфология 0% по Крюгер. Не мога да повярвам, ноември му беше 7%, как може да е сега нула.. Пие всеки ден витамини, възможно ли е те да са причина за лошия резултат? Витамините са: спимен, Селен, цинк, Вит.ц, Вит.В, Вит.Е, фолиева,.

По-скоро бих се усъмнила в обективността на изследването. Пуснете на друго място.

# 706
И аз мисля като Дунди. Но аз познавам момиче , което успя с 0 Морфология и има две близначета. При Стефанов ако те интересува.

# 707
Аз съм при Стаменов в Надежда, надявам се резултата да е сгрешен, защото в противен случай нещата стават много сериозни Sad ще пуснем и друга спермограма, тази ни трябваше за фонда и беше от друга клиника -репробиомед.

# 708
Аз съм при Стаменов в Надежда, надявам се резултата да е сгрешен, защото в противен случай нещата стават много сериозни Sad ще пуснем и друга спермограма, тази ни трябваше за фонда и беше от друга клиника -репробиомед.

Ако резултатът се потвърди, си мисля че може би било добре ако пробвате в Турция, за да не губите време в БГ. Ембриолозите са добри и освен това доказано постигат резултати при тежък мъжки фактор. Помислете с ММ.

# 709
Здравей, DundyS, и в Турция сме правили опит миналата година, резултата беше кръгла 0. Просто се чудя как може да се влоши чак толкова. Според вас има ли шанс за успех с 0% по Крюгер? В началото на годината имах естествено забременяване с лош край, вероятно точно заради морфологията ми.
Давам му всеки ден и Селен 200 мл., но не влия е явно.

# 710
  • Пловдив
Рончо, как си мила? Как вървят нещата, при др Станулов ли сте още? Чакам хубави новини от теб❤

# 711
Благодаря Варки че ме мислиш. Последен Зет направих при него на 01.06. и сега си теста на 11.06. Не ми се иска да го сменям , това е " моят лекар". Но няма как трябва да продължа. При теб как вървят нещтата?

# 712
  • Пловдив
Силно стискам палци за положителен резултат на 11-ти! ❤ Ние сме добре, гледаме се растем и така! Хайде следващия пост в Забременели след инвитро!❤❤❤

# 713
Здравей, DundyS, и в Турция сме правили опит миналата година, резултата беше кръгла 0. Просто се чудя как може да се влоши чак толкова. Според вас има ли шанс за успех с 0% по Крюгер? В началото на годината имах естествено забременяване с лош край, вероятно точно заради морфологията ми.
Давам му всеки ден и Селен 200 мл., но не влия е явно.

В Мемориал ли ви беше опита?

# 714
Не, опита беше в Йедитепе, при д-р Джем.

# 715
Не, опита беше в Йедитепе, при д-р Джем.

При Карликая в Бахчеджи ходим все такива отчаяни след много опити и неуспехи. До сега се е справил с всички невъзможни случаи които познавам лично и вече гушкаме бебета.

# 716
DundyS,  благодаря за информацията. Имам три замразени ембриона, ако и тогава нищо не стане( въпреки че поемам ей така да си теме и втория опит по фонда) ще се свържа с тази болница. Как се случват там нещата? При мен като посредници бяха Караджъ турс, и там имаше момиче което беше българка и ни превеждаше. Ако може малко помощ, как мога да се свържа с тях? 

# 717
Криси, решите ли, пиши ми ще ти дам телефона на Фатме. Тя превежда за българите. Свързваш се с нея и тя ви прави час.
Мисля, че нейния телефон  го има и на първа страница на Истанбулската тема.
Важното е ако не стане с тези замразените - не губете време и не губете надежда. Стискам ти палци!

# 718
Krisi, имаме си тема за Бахчеджи, може да я разгледаш Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/?topic=1026362

# 719
  • София
Здравейте Simple Smile
Писах в темата за мъжкия фактор, но ще пиша и тук за повече инфо.  След днешната спермограма коментара е, че всички показатели са ОК, само морфологията не е. Преди операцията от варикоцеле поо Крюгер беше 27 %, а сега 7 месеца след операцията е 10 %... От лабораториятаа ми обясниха, че с тези 10 % имаме вероятност за нормално забременяване. Часа ни при Кацаров е чак за 25 юни. Ще се побъркам. Дайте съвет за някакви дието, билки, добавки за подобрение на морфологията. Иначе концентрация, общ брой, подвижност всичко се е завишило доволно.

Общи условия

Активация на акаунт