По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Момичета,да питам...от днес ми беше предписан Дуфастон за 12 дни,заради тъпия задържан фоликул.Обаче...от няколко дни мн.ме боли кръст и днес имам леко зацапване за пред цикъл,а трябва да ми дойде след Коледа...Кво да правя?Да пия ли тия хапове или да звъня на док...?Щото усещането е за идване на МЦ.

# 196
Пии си го както ти е изписан. Не обръщай внимание на зацапването. Като спреш Дуфастона, ще ти дойде МЦ.

# 197
  • Пловдив
Пии си го както ти е изписан. Не обръщай внимание на зацапването. Като спреш Дуфастона, ще ти дойде МЦ.
а ако дойде преди това?Довечера,напр...?Да го пия ли?

# 198
  • София
Ако е само зацапване го пиеш, ако премине в менструално кървене го спираш.

# 199
  • София
Изчакай и не го пий, ако не ти дойде и утре го почни. Често при ЗФ цикълът подранява, така че може да не се наложи да взимаш дуфастон.

# 200
  • Пловдив
Благодаря ви!
Аз тая сутрин пих едно.

# 201
  • София
Здравейте, направих едно от изследванията, на които ме прати проф. Паскалева. Но нищо не разбирам. Може ли малко яснота, ако някоя от Вас разбира.

# 202
Проф. Паскалева ще ти ги изтълкува най-добре, пиши й на мейла или както сте се разбрали. Според мен проверявате има ли придобита тромбофилия, но не съм съвсем сигурна.
А защо ти ги назначи тези изследвания?

# 203
  • София/Севлиево
Изпуснала съм темата,дори не знаех че има нова.Все няма време,но така се зарадвах за Буена.Честито мила, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и не мисли за това,което ти се е случило в миналото,всичко ни се случва само по веднъж,така че този път всичко ще е наред.Незнам защо,но имам огромното усещане , че след твоя успех ще дойде и моят ред.Засега нищо не планирам,почивам си и чакам да ми дадат новата заповед някъде през февруари.Светли празници пожелавам на всички и много успехи.Доскоро мили момичета.

# 204
Аз не смея да се хваля, и аз съм бременна.

# 205
  • София
Проф. Паскалева ще ти ги изтълкува най-добре, пиши й на мейла или както сте се разбрали. Според мен проверявате има ли придобита тромбофилия, но не съм съвсем сигурна.
А защо ти ги назначи тези изследвания?

Заради спонтанни аборти.

# 206
  • София
И аз ти пращам много виртуални детелинки за късмет, Герда Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 207
Gerda,

Успех ! Simple Smile По естествен път ли ? bouquet

Аз пък днес съм на психолог-психиатър . Tired
В депресия съм, рева от сутринта... и предполагам ще ми дадат антидепресанти - дано да закрепя до третия опит и след това.  Rolling Eyes

# 208
  • София
Аз не смея да се хваля, и аз съм бременна.

Много силно стискам палци Simple Smile

# 209
Мая, защо така ? Sad
Я да се стягаш и да минават тия състояния ! Идват празници, не си вкарвай лоши мисли. Hug
А и антидепресантите не са добри приятели, напротив.

Общи условия

Активация на акаунт