По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 17

• 79 826
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Абе то консултация с репродуктивен досега сме нямали ако трябва да съм честна. Имаме две СГ, консултации с двама ендокринолози, четирима уролози и една консултация с Даскалова след като излезе втората СГ. През другото време съм си посещавала моята гинеколожка.

Затова ви питах към кой да се насочим, че другите масово си прехвърлят топката един ана друг.

# 301
Ами както се писа по-напред или при Петрова в Ню лайф, или при някой от лекарите в Селена.
Можеш да се срещнеш с един-двама от споменатите, за да видиш какво ще ти кажат и да прецениш дали усещаш някой от тях като "твоят" доктор.
Спермограма пак в една от двете клиники направете. Simple Smile

# 302
Тълкуване или правене на сг при Даскалова - никога повече!  Naughty
Най-много да ви шашне колко са трагични нещата, а те да не са.

Джей, мисля че спокойно може да се насочиш от това, което всички ти писахме и да прецениш къде да отидеш.  Успех! Wink

# 303

Джей, мисля че спокойно може да се насочиш от това, което всички ти писахме и да прецениш къде да отидеш.  Успех! Wink

Коя д-р Даскалова? Има ембриоложка в Ню лайф, за нея ли става въпрос или е друга?

# 304
  • Пловдив

Коя д-р Даскалова? Има ембриоложка в Ню лайф, за нея ли става въпрос или е друга?
Друга е...преди работеше в Ню лайф,мисля вече не е от екипа им.

# 305
Да си споделя вълнението и тук - от 3 третирани яйчица име 3 оплодени. Понеже заявихме желание да участваме в проучване за замразен трансфер - утре сутринта ще ни кажат как се развиват и дали се класираме. Ако и трите си останат с топ качество, може би трансфера ще е след 4 седмици. Ако ли не - утре следобед ще ни ги връщат.

# 306
  • Пловдив
Момичета,чета кой може да кандидатства по фонда...намирам това
3. Стерилитет при жената, свързан с липса на овулация поради LUFS; - какво ще рече Луфс?
4. Безплодие с неизяснена чрез конвенционалните диагностични методи етиология.

и това...а) Azoospermia, при хистологични данни за наличие на сперматогенеза;  т.е. ако спермогмата е с такава диагноза ли?

# 307
  • София
Най-общо казано е липса на овулация - фоликулите растат, но не се пукат

# 308
  • Пловдив
Най-общо казано е липса на овулация - фоликулите растат, но не се пукат
А различни неща ли са това и задържан фоликул?

# 309
Здравейте, момичета. Blush
Възможно ли е при наличие на луф,  фоликулите да се спукат с прегнил?

Последна редакция: чт, 11 яну 2018, 16:40 от цветенце*92

# 310

Друга е...преди работеше в Ню лайф,мисля вече не е от екипа им.
няма много лекари с това име, пък и ембриолози. Аз мисля че говорите за един и същ човек - Др.Даскалова преди нова година работеше в Ню лайф, там правеше спермограми и разчиташе такива... но вече не е там...Незнам защо. Също и Др. Даскалов.

# 311
Аз лично визирам Даскалова, която е съпруга на така известния Даскалов. Септември ходихме при нея в ню лайф. Тогава каза че шанса бил минимален и ни предложи номер за фонда, но го отказахме.

Сега предстои време за нова Сг и като казах на мъжО да я пуснем пак в ню лайф категорично ми отказа. Иска да я пуснем на друго място.

# 312
  • София
Здравейте! Започнахме и ние - пуснахме изследвания и ако всичко е ок - на 2-ри ден от следващия цикъл започваме инжекции...

Искам да питам тези инжекции може ли само да си ги слагаме?

# 313
Аз лично визирам Даскалова, която е съпруга на така известния Даскалов. Септември ходихме при нея в ню лайф. Тогава каза че шанса бил минимален и ни предложи номер за фонда, но го отказахме.

Сега предстои време за нова Сг и като казах на мъжО да я пуснем пак в ню лайф категорично ми отказа. Иска да я пуснем на друго място.
В Ню лайф водещия ембриолог е Доц. Димитров. Изключителен специалист! Няма да съжалявате!
И както си мислех говорите за една и съща Др. Даскалова..., тя вече не работи в Ню лайф.

# 314
  • Пловдив

Сега ембриолозите са други...двама мъже и жена https://newlifeclinic.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D … 0%BA%D0%B8%D0%BF/
Доцента не го знам,нито биография та да твърдя че е специалист.

Общи условия

Активация на акаунт