MasterChef България сезон 4 - 1 тема ПРЕДСЕЗОННО

• 91 987
  • 712
  •   1
Отговори
# 660
  • София-Младост
Ами сега...трима добри са долу...един ще отпадне...леле крокенбуш ще правят

# 661
  • на село
Станислав ще е.

# 662
  • София-Младост
Станислав върви към вкъщи с това тесто.

# 663
Станислав изобщо не слушаше шеф Токев.

# 664
Не му беше времен на Станислав. Обаче той като видя десерт и се паникьоса. Жалко.

# 665
По интервютата на участниците, които вмъкват, докато готвят, почти винаги познавам кой ще отпадне. Явно ги снимат най-накрая и има ли някой по-омърлушен, работата е ясна.

Много рано ми се струва, че ще връщат участник. Дано не е Валерия.

# 666
  • София
Според мен ще върнат Станислав.

# 667
Тъкмо си мислех не е ли време вече да връщат отпаднали участници, и ето, че точно това дават да се случи в следващия епизод. Очертава се интересен да е. Честно-казано половината от отпадналите участници дори не си ги спомням, затова няма да стискам палци на никой, пък каквото стане. Simple Smile

Станислав съвсем заслужено си тръгна според мен. Обвинява Савина, но тя в никакъв случай не е виновна за допуснатите от него грешки. В крайна сметка тя му избра продукти, с които можеше да спечели или поне да направи що-годе прилична чиния, ако има основни кулинарни познания, но се издъни. На следващия кръг абсолютно същото - не слушаше напътствията на шеф Токев и отново провал. Наистина много си беше повярвал и натрупал самочувствие, което може би му изигра лоша шега. Радвам се, че Цветомира и Кольо се спасиха, защото са добри готвачи и заслужават да продължат напред в надпреварата. Simple Smile

# 668
  • София
епизод 12

# 669
 Надявам се да се върне една от жените, но й забравих името.
Само да не е Валерия!!!

Станислав заслужено отпадна.
Надявам се и Лъчезара да го последва скоро. След това и Даниел.
Не ми харесва как минава между капките, Кристиана и тя.
Последната е гадже на мой познат.

За финала предвиждам Станислав и Йорданка. Искам той да спечели.
Иначе симпатизирам на Николай от Бс, Кольо, Цветомира, Аспарух.

# 670
Радвам се, че отпадна Станислав, още отначало не ми беше симпатичен, но последните два епизода с това мънкане и мрънкане още повече взех да не го харесвам. Въобще не му е виновна Савина за провала, можеше да спретне една гурме скумрия с доматен сос, както направи Колю или пък сарма, както предложи Савина.

# 671
  • Sofia
Вчера гонят,днес пак ще връщат !?!

# 672
  • На брега на морето
За мен това с връщането на изгонен участник е пълна глупост. Те и без това все още са толкова много. Сега и някой да се връща. Че и Валерия в надпреварата. Да се върне Снежана, мисля, че тя е най-можеше от тези които дадоха в промото.

Йорданка и аз я харесвам, малко ми напомня на Нордел, но в по-приятен вид. Като цяло вчерашният епизод беше интересен, поставиха им задачи, които да покажат уменията им. Особено тази с готвене с избрани от друг продукти

# 673
  • Майничка
Сега гледах епизода, направо се полях с кафе на репликата на Махмуд "Това пиле го гледах с моите очи, с моите... всичко. С душата си го гледах това пиле.". Ще рече човек, че за жив славей говори!

# 674
Игипитцко слънци е той.😁

Общи условия

Активация на акаунт