Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 971
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 635
Аз пък не разбирам възхитените от "младата изкусителка" Линдарева. Начетена била, интелигентна... Образовала се е малко повече от пряката си конкурентка Светлето, но това не й попречи да се хвърли на женен мъж за пореден път, без да се съобрази с този факт и това, че има две малки деца. С един епизод утрепА цялата си интелигентност. Щом на общия фон тази година Линдарева е фаворит, без да е показала израстване от предното си участие, смятайте останалите на какво ниво са.

# 1 636
Линдарева е с ужасни паласки...По характер си приличат със Светланка...ще ми е много смях Линдарчето да отмъкне Мечо Grinning Grinning Grinning

# 1 637
Брадъра само деца ли го гледат?  На живите връзки само деца пускат.

# 1 638
  • Сф
Отракани и плямпащи женички не му трябват на Мечо.
Баш "Тъпото" му е по мярка.Да мълчи , да слуша и да не се замисля.

# 1 639
# 1 640
# 1 641
Аз пък не разбирам възхитените от "младата изкусителка" Линдарева. Начетена била, интелигентна... Образовала се е малко повече от пряката си конкурентка Светлето, но това не й попречи да се хвърли на женен мъж за пореден път, без да се съобрази с този факт и това, че има две малки деца. С един епизод утрепА цялата си интелигентност. Щом на общия фон тази година Линдарева е фаворит, без да е показала израстване от предното си участие, смятайте останалите на какво ниво са.

Оуууу, направо изнасили Константин. Той, горкия,, извън играта много варди честта на семейството си....ши знайш. Мислиш ли, че Линдарева съвсем безразборно се мята на женени мъже.....или е наясно с това кой  колко е женен.

# 1 642
Линдарева е с ужасни паласки...По характер си приличат със Светланка...ще ми е много смях Линдарчето да отмъкне Мечо Grinning Grinning Grinning

Следващият сезон, всички жени минимум с по 6 плочки, вишо и полувишо  и три чужди езика.
Тогава, дори и да има скандал, то той ще бъде нАучен. Но кой ще се осмели да ги критикува?

# 1 643

Мислиш ли, че Линдарева съвсем безразборно се мята на женени мъже.....или е наясно с това кой  колко е женен.
[/quote]
Tова звучи несериозно!Кой може да каже със сигурност какво става в едно семейство и по точно под завивките !!

# 1 644
  • Испания

Мислиш ли, че Линдарева съвсем безразборно се мята на женени мъже.....или е наясно с това кой  колко е женен.
Tова звучи несериозно!Кой може да каже със сигурност какво става в едно семейство и по точно под завивките !!

Е как кой? ССФ, разбира се.  

# 1 645
Чух промото за тази вечер... Джино бил завлякъл половин Чикаго... Не съм ходила там, но излиза Чикаго е нещо като с. Долно Уйно, има-няма 20 човека (по ГРАО)....

# 1 646
Тъпото давали ли са я в Бай Брадъра, че обикновено спя, когато дават Господарите?

# 1 647
  • Испания
Тъпото давали ли са я в Бай Брадъра, че обикновено спя, когато дават Господарите?

Тази година не, разбира се. Преди две години да.

https://gospodari.com/%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D0%B5%D0%B9 … 0-video86349.html

# 1 648
  • Пловдив
Тъкмо Баш бай Брадъра гледам. Няма такъв смях. Фънки и Луна. Сигурно и Умното го има със столицата на Белгия - Холандия. Иииии имаме познал верния отговор. Joy

# 1 649

Тази година не, разбира се. Преди две години да.

https://gospodari.com/%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BC%D0%B5%D0%B9 … 0-video86349.html

bouquet smileys
Явно тази година е много по-умна щом не са я давали  Mr. Green  Joy

Общи условия

Активация на акаунт