Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 996
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Тази вечер интересни коментатори има . Предпочитам да ги слушам тях , тези в къщата  показаха достатъчно липси. Като ги излъчват , всеки ден е едно и също. Цял сезон.
С изключение на изхвърчаването на  косичката на Луна.

Особено Дилов син с коментара си за половия орган на комара..../ за втори път го коментирам, но ми е много смешно/  Joy Joy
Тук винаги е било по-иинтересно!

# 196
 Хайде бабиерата Люда да излезе. Много маймунска бабичка, бе  Naughty

# 197
  • Испания
smileys, не говори за Лияна, а за увивното растение лиана. Че ГоспоДинко само се чуди около кого да се увие.  😉

Боже, мерси.

Толкова и слушам.

# 198
  • София
Нещо съм пропуснала - коя е мургавата госпожа с грозните обеци в студиото?
Искра Онцова съдия в Съдебен спор .Беше.

Ох успокоих се - помислих, че е жената на Фънки  rotfImbo
А кой защитава?

Динко май, не съм съвсем сигурна. Гледам го с половин око.

# 199
 Какъв е тоя АПЪЛГЕЙТ, дето руската бабичка непрекъснато подвиква като маймунски боен вик?

# 200
  • Испания

Жената на Фънки е готина.

# 201
Как може Луна да коментира, че Коцето имал тъпи песни, след като самата тя има само песни с пошли текстове!?

# 202
  • Враца
Ох, тия тъпи патици не мога да ги трая, предната седмица изобщо не гледах, ама сега от нямане какво да правя си пуснах брадъра и съжалявам!  #Cussing out

# 203
Нордел точно пък пред Луна ще се възмущава от "гадна чалга"  Joy

# 204
  • Испания
Песните на Коце - тъпа чалга, а помиите на Луна - балсам за ушите на Нордел.

# 205

Жената на Фънки е готина.

Скрит текст:

Наистина е готина. Не бях я виждала до сега.

А аз не разбрах - Нордел отиде при чалга певицата Луна, за да се оплаче, че са я събудили с гадна чалга????

# 206
Как може Луна да коментира, че Коцето имал тъпи песни, след като самата тя има само песни с пошли текстове!?

Ами не е излъгала Луна, на въпросния Коце наистина песните му са тъпи и мангалски.

# 207
Тия двечкитее искам да ги дера живи, мумии грозни, особено Луна в червата мине противна!

# 208
Какъв е тоя АПЪЛГЕЙТ, дето руската бабичка непрекъснато подвиква като маймунски боен вик?
Обалдеть= зашеметяващо
А Луна има толкова право да коментира текстовете на Коцето, колкото Нордел да нарича другите дебели свине.

# 209
  • У Диспансера ...♥♥♥
Значи Луна хит до хит 😂
Тая Захажаева ма така ме напряга, само едно и също повтаря . Тоя Джино усети, че е финалист и го изяде значи🙈

Общи условия

Активация на акаунт