Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 147 795
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Шефът кого ще защитава?
Луна.  Peace

# 151
  • София
Направо си е подпухнала, никакъв грим не е.

# 152
Ако ББ  е пич, ще пусне на Линдарка запис от разговора между Джино и Светла.

# 153
Коцето разбира от задници, най-вече, защото и той самият е задник. Joy
Това ми хареса. Брадърът видя, че Норделката се притесни и побърза да каже колко килограма е била. Тя пък и за тях била излъгала. Joy

# 154
Искам някак ББ да им развали рахата- ако Нордел излезе , Луна вехне без халатец.
Ако скара Зорница и Светла , Светла вехне без събеседник.
Ако разкара Коце , Фънки вехне без съратник.

# 155
Хареса ми това което каза Норделка за стадното поведение.

# 156
  • тук, на мястото си
Защо толерират такова зло отношение ? Светла не се ли вижда, че всяка въшка е по-висша форма на живот от нея, ами седнала да задава въпроси за семейно положение.
За захажайка, пияната рускиня, има една селска хубава дума.
Ядосах се,  Луна и Нордел не са за защитаване,  но кой ги съди!
Изгасям телевизора.

# 157
Но Гонзовица е много тъпа. И изобщо не си прави услуга, като си отваря устата през този сезон. Преди беше тъпа, но мълчалива. А мълчанието може да се изтълкува и като стеснителност. Обаче сега си е просто тъп кренвриш.

# 158
  • Ню Йорк
Хареса ми това което каза Норделка за стадното поведение.

Само дето в нейният случай ситуацията не е точно такава. Не е тя тази, която не се интересува да е част от стадото, а на никой от "стадото" не му пука за нея и не я желае наоколо.

# 159
И аз се ядосвам, затова почти не гледам тази компанийка.  Просто този образец за лоботомия Светлана ме дразни ужасно. Сега като яде нов кренвирш и си мисли, че с тая уста можела и да говори.

# 160
Но Гонзовица е много тъпа. И изобщо не си прави услуга, като си отваря устата през този сезон. Преди беше тъпа, но мълчалива. А мълчанието може да се изтълкува и като стеснителност. Обаче сега си е просто тъп кренвриш.

Беше тъпа, докато беше Гонзовица. Като Гущеровица, е хванала Бога за ... шлифера.

# 161
И за това ли ни събудиха?Joy

# 162
  • Испания
Промоцията на клиповете не изисква вашето присъствие.

# 163
Еххх, трябваше да ги накарат да й изгледат клиповете. Сигурна съм, че физиономията на Фънки щеше да е безценна хахахахаха

# 164
И за това ли ни събудиха?Joy
Еми как иначе ще разберем как чичЕ дава парите . Joy

Общи условия

Активация на акаунт