Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 4 (04.12 - 10.12)

• 148 002
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Подобен коментар видях и от друга жена.

В миналият сезон някой споменаваше ли за измами от Джино, или той за 3 години /не повня кога спечели/, е завлякъл толкова хора? Голям талант...

# 2 101
Аз на това попаднах.Тоя Гиньо има харизма да лови шаранки и все богати. Как на едно скромно момиче без пари не попадна. Джена го заряза и се омъжи за друг, защото е измисленяк. Златотърсач е нашият мазньоч. Джино златното момче.

https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&s … =1512922080428179

# 2 102
Спечели през 2015 г., година и половина е бил по болници заради катастрофата. Направо финансов гений.

# 2 103
  • Варна
Добре де, от какъв зор го правят всичко това? Наградата за победителя няма. Имат си раздадени роли и ни разиграват, на това ми прилича най-вече. Ще си вземат хонорарите и кой откъде е. Остава горчивият вкус обаче, защо си го причиних, да я гледам цялата помия? ББ е заорал дъното, или пък на мен ми е писнало, но бях дотук.

# 2 104
  • София

Благодаря за споделеното!

# 2 105
  • София
Далида, има нещо мътно в тая история с наема. Според мен е много вероятно хората да са се усетили, че Джино ги дои или собствениците да са се появили и да са установили, че трети лица живеят в имота и като е започнала работата с договорите, нищо да не е било както трябва.

# 2 106
  • София
Динко ми прилича на селски тарикат. Много неприятен тип.  Mr. Green

# 2 107
Андариел, радвам се на промяната у теб. Доста по-овладяна.
Все пак - емоция или енергия - публично изхаби известно количество от тях по отношение на измисления герой...че и и на баба ми...
"На баба ти Фърчилото" е обиден по същността си израз.
Не се счита за такъв примерно ако е произнесен в двора на детска площадка от 4-5 годишно дете...
Използването на подобни изрази в публична комуникация е признак на много лошо възпитание, отношение към околните и определено може да бъде квалифициран като вербална агресия.

Ми ако бабчето ми е предало Богу дух?
И ти се изгавриш с подобен "невинен израз" по отношение на паметта й?

Пиша ти така, понеже си фен на хипотезите.
Помисли още малко по различните такива.
Доста смели твърдения по отношение на въпросния герой представи тук...Почти прокурорски.
Приключвам темата с теб с горното и се извинявам, докато пиша са пу,бликувани 8 нови отговора...

# 2 108
  • София
Арте, за каква промяна говориш? Винаги съм си била такава. Единсствено не понасям и се паля, когато става въпрос жени да се поливат с помия на тема сексуално поведение, а в същото време на мъжете да им се прощава всичко - за справка случая с двамата млади и изневерите им.

Е, хубаво, то всеки може да се обиди за нещо, дори добрутро да му кажеш. Има си изрази, които са влезли така и не са лични към ничия баба.

# 2 109
Аз на това попаднах.Тоя Гиньо има харизма да лови шаранки и все богати. Как на едно скромно момиче без пари не попадна. Джена го заряза и се омъжи за друг, защото е измисленяк. Златотърсач е нашият мазньоч. Джино златното момче.

Ако трябва да бъдем точни, заряза го заради милионера Наско-Малкия канар. 

# 2 110
Е то тука само за Хорейшио има работа...
Ново 20 сега, сестрата на Динко предлагала пари срещу лъжа, какви са тези хора, какво е това общество? Не мисля, че съм от тази планета.

Просто манталитет, народопсихология и най-вече въпрос на ценностна система. Или по-точно липса на ценностна система. Както казва един мой приятел: "Българин никога хубаво няма да каже или да ти направи. Хубавото ще е  да не ти направи мръсно...". Затова е пословична нашенската "грижа" и "помощ" един за друг зад граница и ти се налага да се пазиш. Може би сме единствените такива по широкия свят. Всички други етноси си помагат, подкрепят се, добронамерени са един към друг. Но не и ние. Неслучайно са ни определили като "тъмни балкански субекти", а Константин Иречек много точно ни е охарактеризирал преди близо век и половина: "Най-великият гений на българите е завистта..." . Ще добавя само и безсмъртният образ на Бай Ганьо, майсторски описан от Алеко Константинов, който и до днес е жив, мята крачоли по света и развява "българщината". И вчера ни се обажда от Чикаго.

Последна редакция: нд, 10 дек 2017, 00:33 от Либерта

# 2 111
  • София
Глупости на търкалета! Не само българите, а всички говорят така, та все един манталитет се поделя, и то защото всеки мигрант си мисли, че като е мигрирал, се е доказал и хвръкнал с една глава над другите и е станал с два мозъка повече. Всяка култура има своя Бай Ганю, само че носи друго име.

# 2 112

Ако трябва да бъдем точни, заряза го заради милионера Наско-Малкия канар. 
То въобще на Джена какво й е богатото...

# 2 113
  • София
Джена не съм чула/видяла да парадира с нещо и да показва, че е богата. Не мисля, че е и от известните и много търсените в бранша. Факт е, доколкото съм запозната, че песните ѝ не са цинични, обаче всичките си ги изкарва като народни, понеже това е завършила.

# 2 114
Егати и статииките.😥
Бившата му жена приличала на Джена; моделката приличала на Джена....😒
А нито една от двете няма нищо общо с нея. Ама нищичко.

Общи условия

Активация на акаунт